Filter
Pathway på grundnivå
Chile Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta de 2 bästa Undergraduate Pathways i Chile 2019/2020

Utformad för dem med begränsad engelsk kunskaper, ger en grundnivå tillträde studenterna möjlighet att slutligen anmäla sig till deras valda utbildningsprogram. Banvägsprogrammet hjälper eleverna att förbättra sina språkkunskaper genom klasser i läsning, skrivning, lyssnande och talande.

Chile har det äldsta utbildningssystemet i Sydamerika. Regeringen har alltid delvis finansierat denna utbildningssystemet är ett av de billigaste elevens liv. De ledande universitet är Universidad de Chile och Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Be om information bästa Undergraduate Pathways i Chile 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Bridge Education Group

Bridge Advantage Som ledare inom utbildningsområdet, kan du lita på bron att vara din guide, din advokat och din partner under denna lifechanging erfarenhet. ... [+]

The Bridge Advantage

Bridge Advantage Som ledare inom utbildningsområdet, kan du lita på bron att vara din guide, din advokat och din partner under denna lifechanging erfarenhet.

Varför Bridge?

Direkt inmatning och villkorlig antagning

Graders-söker studenter kan ansöka om direkt inmatning eller villkorlig antagning på både grund- och avancerad nivå.

NO TOEFL KRÄVS

Efter avslutad Intensive English Program våra universitetspartners kommer att ge akademiker TOEFL / IELTS undantag.

STIPENDIER

Bridge universitets partners erbjuder på campus ESL kurser för examens söker studenter. Du kan snabbt fördjupa dig i campus livet.

PÅ CAMPUS... [-]

Chile Santiago
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bridge Education Group

Den BridgePathways akademisk engelska programmet är en omfattande, fördjupningskurs utformad för att hjälpa dig att lyckas i amerikanskt universitet klassrummet. ... [+]

Den BridgePathways akademisk engelska programmet är en omfattande, fördjupningskurs utformad för att hjälpa dig att lyckas i amerikanskt universitet klassrummet.

Som student i vår BridgePathways Academic English program kommer du skaffa de nödvändiga kunskaper i engelska för att lyckas i en akademisk miljö.

BridgePathways använder den gemensamma europeiska referensramen (CEFR) vid fastställandet engelska kunskapsnivåer.

Vår pedagogik uppmuntrar eleverna att bli självständiga elever och att tänka independently.Learning hur man lär sig är en av de viktigaste färdigheter du behöver när de driver din examen vid ett amerikanskt universitet.[-]

Chile Santiago
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska