Se Graduate Pathways i Arkitekturstudier

En kandidatväg är en serie klasser som hjälper eleverna att öka sin förmåga att lyckas i ett kandidatprogram som de inte är vana vid. Banvägsprogram kan innehålla kurser på engelska som andraspråk samt vissa gradskurser som skrivande eller teknisk ordförråd. Du kanske frågar dig själv, vad är en kandidatväg i arkitekturstudier, och är det rätt för mig? För internationella st… Läs mer

En kandidatväg är en serie klasser som hjälper eleverna att öka sin förmåga att lyckas i ett kandidatprogram som de inte är vana vid. Banvägsprogram kan innehålla kurser på engelska som andraspråk samt vissa gradskurser som skrivande eller teknisk ordförråd.
Du kanske frågar dig själv, vad är en kandidatväg i arkitekturstudier, och är det rätt för mig? För internationella studenter som vill lyckas inom arkitekturområdet kan kurser i ett banprogram bidra till att förbättra de färdigheter som krävs för att lyckas i doktorandstudier. Native studenter som har en kandidatexamen men har ingen bakgrund i arkitektur uppmanas också att titta på ett banprogram så att de kan börja sin examenprogram med lätthet.
Studerande i ett vägprogram har möjlighet att lära sig färdigheter som är användbara för akademiskt arbete i allmänhet, till exempel skrivning av akademiska uppsatser och offentligt talande. Naturligtvis ger en akademisk väg i arkitekturen studenterna också arkitektoniska färdigheter som matematik, teknisk ordförråd och ritning.
En kandidatväg sparar ofta tid och pengar för eleverna eftersom det oftast varar ungefär ett år och hjälper dem att bygga väsentliga färdigheter. Beroende på universitetet kan ett banprogram spara studenter från att misslyckas med sina lektioner och spendera semestrar eller år att återhämta sig.
En kandidatväg i arkitekturstudier slutar vanligtvis med garanterad acceptans till ett kandidatprogram. Eftersom utbildningsprogrammen kan vara svåra att komma in i, särskilt för studenter som inte har varit i skolan ett tag eller som inte är bekanta med den amerikanska undervisningsformen, är en kandidatväg det perfekta första steget att erhålla en arkitekturmästare. För studenter som drömmer om en karriär inom stadsplanering, byggnadskonstruktion, byggnadsmätning eller till och med fastigheter, är en kandidatväg i arkitekturstudier det perfekta första steget.
Det är lätt att hitta en kandidatväg på många universitet över hela världen, med många som erbjuder programmet online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Washington State University
Pullman, USA

Ett IN-WSU Graduate Pathway program i arkitektur kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i ett magisterexamen vid Washington State University . Efter framg ... Läs mer

Ett IN-WSU Graduate Pathway program i arkitektur kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i ett magisterexamen vid Washington State University . Efter framgångsrikt genomförande av ett Pathway och uppfyllande av universitetskrav för kandidatexamen, kan eleverna gå in på sin andra terminstudie vid WSU. Denna övergång från ett INTO WSU Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression. Läs mindre
Pathway på masternivå
12 August 2020
Heltid
Engelska
Campusstudier