Keystone logo

2 Pathway på grundnivå Program i Ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Pathway på grundnivå
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (2)
    • Tillbaka till huvudkategorin
    Platser
    Hitta fler platser
    Typ av examen
    Varaktighet
    Studietakt
    Språk
    Språk
    Studieformat

      Pathway på grundnivå Program i Ekonomi

      Internationella studenter som vill både studera engelska och ta kurser mot en grundutbildning kan anmäla sig till ett grundutbildningsprogram. Eleverna kommer vanligtvis att hitta vägprogram genom en affilierad skola på en amerikansk högskola eller universitet. När programmet är klart, får forskare typiskt "villkorligt godkännande" till den amerikanska skolan för att slutföra sin examen.

      Vad är en grundutbildning i ekonomi? De som är intresserade av ekonomisk ekonomi kommer att lära sig hur olika enheter, från individer och hushåll till företag och regeringar, hanterar resurser. Dessa resurser går utöver pengar och kan omfatta tillverkade varor och arbetslöshet. För att analysera dessa marknader fokuserar kursen på tillämpad matematik, som statistik och arbetsekonomi. Historien om ekonomiska system och ekonomiska teorier betonas också.

      Studenter studerar ofta med en definierad uppsättning färdigheter som är nödvändiga för framgång inom ekonomi. Ekonomer program ger också ofta starka problemlösningsförmåga, så studenterna kan ge informerade rekommendationer. Eleverna får också analytiska färdigheter för att bättre förstå de data de upptäcker. Dessutom är kommunikation en lärd färdighet, eftersom ekonomer uppmanas att förklara komplexa idéer.

      Det tar ungefär ett år att slutföra ett grundutbildningsprogram. Om den studerande deltar fullt eller deltid kan det ändra tidslinjen. Undervisningen beror på skolan, var den ligger, och om den är privat eller offentlig. Jämför skolor och priser för att hitta det lämpligaste.

      Professionella möjligheter finns i överflöd för kompetenta ekonomer. Många kan hitta jobb som ekonomiska rådgivare inom både den privata och den offentliga sektorn, vilket hjälper banker och andra finansinstitut att planera för framtida tillväxt eller ge råd till statliga ledare om hur man bäst kan styra den ekonomiska politiken. Vissa akademiker kan välja att bli revisorer, se till att företagen förblir på budget och spendera klokt. Andra kan besluta att arbeta i ett företags kompensationsavdelning, analysera hur anställda betalas för det arbete de gör.

      &nbsp

      Alla som är intresserade av en grundnivå i ekonomi kommer att hitta möjlighet på affiliate skolor runt om i världen, såväl som online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.