Personalförvaltning certifikat

University of Redlands

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Personalförvaltning certifikat

University of Redlands

Mänskliga resurser proffs är ansvariga för humankapital i en organisation, och bidra till att passa kunskaper och talanger de anställda har för uppdraget av företaget.

Under hela detta certifikat, deltagarna utveckla en rik förståelse för roller, ansvar och tekniska krav att tjäna som en ledare inom personalförvaltning. Även om detta är inte ett test prep program, gör det täcker alla disciplin områden som krävs för Professional i Human Resources Management (PHR®) eller Senior Professional i Human Resources Management (SPHR®) certifiering undersökningar.

Obligatoriska kurser inkluderar (18 poäng):

Human Resources Management (4 poäng) [HRCS 310] Teori och praktik av mänskliga resurser i organisationer, inklusive förhållandet mellan arbetsmarknadens parter. Aktuellt i mänskliga resurser kommer att tas upp.

Rättsliga aspekter av Human Resources Management (3 poäng) [HRCS 311] Omdömen lagar och förordningar som styr personalförvaltning, inklusive arbetsrätt, diskriminering, sexuella trakasserier, arbetarskydd och hälsa (OSHA), fackföreningar och relationerna på arbetsmarknaden, och aktuella rättsliga utvecklingen i mänskliga resurser.

Rekrytering och urval (3 poäng) [HRCS 312] Utforskning av rekryterings- och bemanningsprocesser inklusive analysera positions krav, förbereda befattningsbeskrivningar, rekrytera kandidater, välja finalister och orientera nya medarbetare. Ökad uppmärksamhet ges till anställning standarder, rättsliga krav och bästa praxis

Ersättningar och förmåner Administration (3 poäng) [HRCS 313] Utforskning av design, utveckling och förvaltning av gemensamma personalersättningsprogram och förmåns. Ämnen inkluderar lönestrategier, förvaltning av vårdförmånsbestämda planer granskning av pensionsplaner, med fördelar arbete och privatliv i-stället för lön och bonus och belöningssystem.

Performance Management (3 poäng) [HRCS 314] Omdömen bästa praxis att mäta, analysera och följa upp arbetsinsats. Ämnen Hanteringen normer, jobbprestationsmått, proaktiv och reaktiv performance management och ledande recensioner. Valbara kurser inkluderar (2 online-enheter som krävs):

Etik i Human Resources Management (1 poäng) [HRCS 316] Granska etiska frågor och etiska dilemman personal proffs möter på arbetsplatsen. Utforska organisationskultur, rättsliga hinder, och rättigheter och ansvar av arbetstagare och arbetsgivare

Risk Management och Workers Compensation Administration (1 poäng) [HRCS 317] Utforska identifiering och hantering av risker ur ett personalperspektiv, inklusive Workers Compensation skulder, hälsa på arbetsplatsen och säkerhetsproblem, otillräcklig eller olämplig försäkringsskydd och fientliga arbetsmiljöer.

Utbildning och utveckling (1 poäng) [HRCS 318] Undersök aktuella trender och frågor i arbetsplatsutbildning och utveckling med särskild uppmärksamhet på design, utveckling och tillämpning av utbildningsprogram för att förbättra produktiviteten, säkerhet och kvalitet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
11 månader
Deltid
Price
Pris
7,110 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Burbank, California
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - Burbank, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan