Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

PGDM

TA Pai Management Institute (TAPMI)

TAPMI tvååriga Post Graduate Diploma in Management är utformad för att driva eleverna att gå bortom sina begränsningar och rita sina gränser för att uppnå excellens inom företag. Varje aspekt av en elevs liv i tvåårsperiod innebär beslutsfattandet - med dess åtföljande resultat. Denna stränga Kursen bygger på upplevelsebaserat lärande och använder sig av fallstudie metod för att simulera situationer som framtida ledare kan ställas inför i den verkliga världen. Programmet är ackrediterat av Styrelsen ackreditering (NBA) och den världsberömda Association till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB); och det är erkänd av Association of indiska universitet (AIU) som motsvarar en MBA-examen. Inriktningar som erbjuds under kursen är: marknadsföring, Operations, HR, finans, IT och General Management.

ledarskapsutveckling

Med föränderliga affärsbehov och snabbt föränderliga affärsmiljö, ledare måste vara kreativ, nyfiken och innovativa. En viktig kombination av organisatoriska och människor färdigheter är nödvändigt för dagens ledare. På TAPMI förbereder vi eleverna att möta dessa unika utmaningar med våra ledarutvecklingsprogram. Vi utvecklar nödvändig kunskap och karaktär som krävs för att lyckas i komplexa organisationer. Eleverna lär sig sina egna styrkor genom självutvärderingar, psykometriska bedömningar och kontinuerligt mentor och styrs under sin tid på TAPMI.

Lediga

Medan akademisk stringens och praktisk hantering lärande utgör ryggraden i TAPMI s PGDM program (motsvarande en MBA-examen), är vårt mål att se till att varje elev uppnår en meningsfull karriär. Vi förser dem med nödvändig industrin ansluter samt skapa möjligheter till företagande.

Behörighet

En examen (10 + 2 + 3 eller 10 + 2 + 4) i något ämne, som erkänns av AlU som är berättigade till Post- Graduation, med inte mindre än 50% märken. Detta gäller även för dem med yrkeskvalifikationer som Chartered redovisning, kostnadsredovisning och Company Secretary. Kandidater visas för sista året Degree undersökning kan också gälla. Men sådana kandidater, om de väljs av TAPMI, krävs för att producera bevis på examen när de ansluta sig till PGDM program och lämna in sina mark-listor och andra vittnesmål inom stipulerad tidpunkt.

Giltiga mängder av CAT 2016, XAT 2017 och GMAT 2015 och 2016.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från T. A. Pai Management Institute (TAPMI) »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juli 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
36,000 USD
2 år, inklusive vandrarhem avgifter och exklusive månadsvis mat bill ca
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum