Läs den officiella beskrivningen

Via Mundo portugisiska

Vad?

Studera och lär dig portugisiska där det bäst talas i Brasilien: São Luís do Maranhão.

Varaktighet och programdatum

Våra kurser är inriktade på dina behov. Du kan välja hur länge du vill studera från minst 2 upp till 48 veckor.

Varför?

Enligt uppskattningar av UNESCO är portugisiska ett av de snabbast växande språken.

I Latinamerika är Brasilien den största handelspartnern för de flesta länder. Flera av våra studenter har hittat jobb och karriärmöjligheter på grund av sin kunskap om portugisiska.

Vem?

För att ansluta sig till ett portugisiskt språkprogram måste du vara minst 16 år gammal. Kunskap om portugisiska krävs inte.

HUR?

valbara kurser

ALLMÄNNA PORTUGUESKA PROGRAM (tonåringar och vuxna) i olika nivåer från nybörjare till avancerad - för studenter som vill lära / förbättra portugisiska för allmän kommunikation i olika sammanhang.

PORTUGUESISK FÖR AFFÄRSPROGRAM - för studenter som redan känner till språket men behöver särskild förberedelse för en portugisisktalande arbetsmiljö.

CELPE-BRAS-FÖRBEREDNINGSPROGRAM - För studenter som avser att ta CELPE-BRAS (Certifikat av Proficiência em Língua Portuguesa para Estrangeiros) färdighetsexamen och hålla en internationell certifiering på språket för arbete eller studieändamål.

Klasser börjar varje första måndag i månaden för fullständiga nybörjare.

På den första dagen i klasserna kommer du att ta ett provningstest och placeras enligt din portugisiska nivå. Klasser äger rum i morgonskiftet, och på eftermiddagen har du tid att utforska staden och njuta av andra aktiviteter.

Logi

Under programmet kan du välja mellan hemvist eller annan typ av boende, såsom ett studenthus, en gemensam lägenhet eller ett hotell (om det finns tillgänglighet).

Via Mundo portugisiska

Mer information

Valfria resor och aktiviteter

Under hela programmet kommer det att organiseras aktiviteter baserat på ditt intresse. Aktiviteterna inkluderar kultur, sport, fritid eller sociala projekt / evenemang som danslektioner, fotboll, beachvolleyboll, kitesurfing, Capoeira, sociala projekt, slagverksverkstäder, besök på historiska centrum, museer etc.

Dessutom organiserar VIA MUNDO speciella resor till fantastiska destinationer runt Brasilien som: Rio de Janeiro; Amazonas skogen; Nordöstra kusten; bland andra.

Extra tjänster (valfritt)

VIA MUNDO erbjuder dig extra frivilliga tjänster för att ge dig mer komfort och trygghet under din vistelse: LUFTFÖRSÄLJNING; FÖRSÄKRING; EN-TO-ONE-LESSONER; Och UNIVERSITET GUIDANCE.

Ansökningsprocessen

Du måste fylla i ansökningsblanketten genom en partnerbyrå i ditt hemland eller direkt med Via Mundo: s kontor (om det inte finns någon partnerbyrå i ditt land). Efter att ha mottagit ansökningsformuläret granskar programteamet det, kontrollerar väntande information och utfärdar accept- och placeringsbrev för viseringsändamål.

Visa Application

Den brasilianska regeringen kräver en tillfällig visum för studier i landet (vänligen få mer information med din byrå eller direkt med oss ​​om undantagen). Visakraven måste bekräftas vid ett brasilianskt konsulat / ambassad i ditt hemland. Via Mundo kommer att utfärda några av de nödvändiga dokumenten för viseringsansökan och skicka dem till sin partnerbyrå eller till dig i förväg.

Program undervisas på:
Portuguese (Brazil)

Se 2 fler kurser från Via Mundo »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan. 2020
Duration
2 - 48 veckor
Deltid
Heltid
Deadline
Kontakt Skolan
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Slutdatum