Postdoktorsexamen I Undervisningskvalificering I Vidareutbildning (TQFE) - Förkörning

University of Stirling

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Postdoktorsexamen I Undervisningskvalificering I Vidareutbildning (TQFE) - Förkörning

University of Stirling

Översikt

Denna TQFE forskarutbildning är baserad på professionella standarder för lärare i Skottlands högskolor och är fullt ackrediterad av General Education Council for Scotland. Kursen stöder dig i att utveckla din kapacitet som professionell pedagog för att bidra positivt till den moderna vidareutbildnings sektorn.

Du får värdefull arbetslivserfarenhet i en av våra partnerhögskolor i Skottland och förbättrar din förståelse och yrkesutövning inom FE-sektorn.

University of Stirling har levererat TQFE-kursen i 15 år. Kursen integrerar en rad pedagogiska tekniker som syftar till att uppmuntra dig att engagera sig med akademisk och politisk litteratur och att kommunicera med dina kamrater som en del av ett "professionellt lärande". Både ansikte mot ansikte sessioner och en mängd olika online-tekniker används för att leverera kursen.

Bästa skäl att studera hos oss

# 1 1st i Skottland och topp 15 i Storbritannien för utbildning (The Guardian University Guide 2018)

# 2 Denna kurs är ackrediterad av General Education Council for Scotland

# 3 Du får värdefull arbetslivserfarenhet i en av våra partnerhögskolor i Skottland

Professionella ackrediteringar

Kursen är ackrediterad av General Education Council for Scotland.

Arbetsplatser

Du får värdefull arbetslivserfarenhet i en av våra partnerhögskolor över Skottland. Den arbetsbaserade placeringen ger en rik, kontextkänslig, lärande upplevelse för dig. Stöd ges av universitetshandledare och även av erfarna högskolespersoner som fungerar som mentorer för att introducera dig till komplexiteten hos modernskolan.

Kursinnehåll

Huvudprinciper som ligger till grund för denna TQFE forskarutbildning omfattar:

  • utveckla medvetenhet om lämpliga yrkesvärderingar och egenskaper hos yrkesutbildaren
  • uppmuntra innovation i undervisning / lärande och bredare yrkesutövning
  • stödja utvecklingen av en "professionell förfrågan" -strategi hela tiden och bortom kursen

Undervisning

Kursen lärs ut genom en kombination av föreläsningar, seminarier och material som görs tillgängliga via University of Stirling online-lärmiljö. I den senaste studien av QS fick personal från University of Stirling en 5 av 5 stjärnor för undervisning (QS World University Rankings 2018).

Ansikte mot ansikte sessioner

Undervisningsdagarna upplever studenterna stora gruppföreläsningar levererade av TQFE-personal och, ibland, inbjudna gästföreläsare. Föreläsningarna ger möjlighet till viktiga begrepp och frågor som ska belysas och för dig att få vägledning om viktiga aspekter av bedömningsuppgifter. Föreläsningar spelas in med hjälp av universitetets "Listen Again" -system och kan enkelt nås av studenter som deltar på högskolebaserade webbplatser.

De nyckelbegrepp som introduceras via föreläsningarna undersöks i större omfattning i små gruppseminarier och workshops under resten av dagen. På seminarierna / seminarierna uppmanas du att rita på din egen yrkeserfarenhet och sammanhang och att dela med dig av idéer och kunskaper med dina kamrater. Möjligheten att engagera sig med kamrater från olika ämnesområden ses som ett centralt inslag i ansikte mot ansikteundervisning, vilket ofta har blivit framhävt i feedback från studenter.

Uppkopplad

Canvas, vår virtuella inlärningsmiljö, används i stor utsträckning som ett viktigt element i TQFE-kursen. Ett brett utbud av digitala resurser görs tillgängliga online, inklusive:

  • inspelningar av alla föreläsningar (tillgänglig inom 24 timmar efter "leverans" på campus)
  • e-tidskrifter och e-böcker (tillgänglig via elektroniska läslistor)
  • Utöver "in-house" resurser ges studenterna också länkar till digitala resurser som tillhandahålls av olika organisationer inom FE-sektorn, inklusive "College Development Network", Utbildning Skottland och General Education Council Scotland. Det stora utbudet av resurser återspeglar samtida problem och trender och gör att du kan interagera både visuellt och auralt.

Vår virtuella inlärningsmiljö används också för att stödja online interaktion mellan TQFE-personal och studenter och mellan eleverna själva. Diskussionsutrymmen används för att stödja varje modul och dessa utrymmen ger en flexibel möjlighet för dig att engagera dig i "professionell dialog" för att förtydliga och fördjupa din förståelse av nyckelämnen. Den professionella träningsmodulen använder sig av dessa diskussionsmöjligheter och får mycket positiv studentåterkoppling.

bedömning

Kärnmoduler bedöms genom akademiska uppdrag som kräver att du kopplar samman teori / begrepp och aspekter av din yrkesutövning.

Placeringar bedöms som en del av Link Practice-modulen. Bedömningen kräver att du upprätthåller en online journal, skriver rapporter om din placering och har rapporter skrivit om dem av dina college mentorer.

Placeringar arrangeras av University of Stirling för studenter på pre-service-kursen, ett åtagande om två till tre dagar per vecka behövs för att uppfylla placeringskraven.

Kursdirektör

Dr Kevin Brosnan

tqfe@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467719

Avgifter - 2018/2019

  • Utland N / A
  • Hem / EU 1 820 kr
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad May 27, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
12 månader
Heltid
Price
Pris
1,820 GBP
Hem / EU: £ 1 820 - Utland: N / A
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Stirling, Scotland
Startdatum : Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Storbritannien - Stirling, Scotland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan