close

Filter

Visa resultat

De mest populära påbyggnadsdiplomen i Affärsadministration

En forskarutbildning certifikat är ett program som kan ta allt från sex månader till fyra år för att uppnå efter din examen från traditionella skolan. Det är inte en fullständig examen, snarare ett program med ett visst område i fokus. Vad är en forskarutbildning certifikat i företagsekonomi? Detta program bygger på dina kunskaper om företag och ställer du upp för framtida karri… Läs mer

En forskarutbildning certifikat är ett program som kan ta allt från sex månader till fyra år för att uppnå efter din examen från traditionella skolan. Det är inte en fullständig examen, snarare ett program med ett visst område i fokus.

Vad är en forskarutbildning certifikat i företagsekonomi? Detta program bygger på dina kunskaper om företag och ställer du upp för framtida karriärer eller utbildning. Ett fokusområde kan innefatta projektledning och elever kan kunna förvänta sig kurser som täcker ämnen som redovisning, marknadsföring och personalledning. Dessa företag administrationsprogram kan också hjälpa dig att utveckla bredare global medvetenhet och skarpare kritiskt tänkande.

Det finns många fördelar med att ta en forskarutbildning certifikat i företagsekonomi. Det kan hjälpa dig att upptäcka vilken bransch du vill fortsätta en karriär, som ställts in för master eller doktorandstudier på vägen, eller öppna upp specifika karriärmöjligheter.Vidareutbildning kan också leda till högre ledande positioner och högre löner.

Precis som med alla program, kommer kostnaderna för att ta en forskarutbildning certifikat variera. Programmet och institution du väljer och din längd studien kommer både spela en faktor i slutliga kostnaderna, och du bör forskning din skola val noga.

En forskarutbildning certifikat i företagsekonomi kommer hjälpa till att förbereda dig för ett brett spektrum av jobb och karriärmöjligheter i näringslivet. Du kanske kan använda dina nya kunskaper och färdigheter för att hantera större projekt i din nuvarande position eller att få en befordran eller högre nivå läge på ett stort eller globalt företag. Du kan ta din forskarutbildning certifikat och hitta ett jobb i den privata sektorn, ideell arena eller myndigheter.

Det finns många alternativ där ute när det kommer till din fortbildning. När du vet vad du vill studera, är det dags att tillämpa.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kursen syftar till att ge en professionell förbättring som främjar bättre integration och prestanda för affärshandlingar. För detta ändamål kombinerar kursen en teknisk uppdat ... +

Kursen syftar till att ge en professionell förbättring som främjar bättre integration och prestanda för affärshandlingar. För detta ändamål kombinerar kursen en teknisk uppdateringsaspekt med en kunskaps- och erfarenhetsaspekt, tack vare lärarnas kunskap om affärs verkligheten. -
Postgraduate Certificate
Deltid
Engelska, Portuguese (Portugal)
01 Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet