$close

Filter

Visa resultat

De mest populära påbyggnadsdiplomen i Energilagstiftning

Postgraduate licenser är tillgängliga för studenter som har fullgjort en grundutbildning, och är ofta mycket kortare åtaganden än andra kandidatmöjligheter. Även om många program som erbjuder dessa certifikat lägger tonvikten på praktiska färdigheter, kan vissa innehålla betydande föreläsningar. Vad är ett doktorsexamen i energilagen? Perfekt som ett tillägg för juridiska eller… Läs mer

Postgraduate licenser är tillgängliga för studenter som har fullgjort en grundutbildning, och är ofta mycket kortare åtaganden än andra kandidatmöjligheter. Även om många program som erbjuder dessa certifikat lägger tonvikten på praktiska färdigheter, kan vissa innehålla betydande föreläsningar.

Vad är ett doktorsexamen i energilagen? Perfekt som ett tillägg för juridiska eller företagsekonomiska examen, kan dessa program finjustera din befintliga kunskap och bekanta dig med insatserna som är specifika för energibranschen. Beroende på institutionen kan ditt program fokusera på lagar som är unika för ditt värdland eller innehåller internationell rätt, vilket gör det till en särskilt idealisk studie för dem som söker en global karriär. Förutom att studera styrning av energikorporationer och resurser spenderar många forskare tid på att studera lagar som rör klimatförändringar och miljöskydd.

Din tid som tjänar ditt doktorsexamen kan hjälpa dig att utveckla kommunikations- och organisatoriska färdigheter, såväl som miljö- och energidokumentation. Dessa förmågor kan förbereda dig för karriär inom juridik eller näringsliv och hjälpa dig att hantera din egen personliga ekonomi.

Avgifter som är kopplade till ditt doktorsexamen kan fluktuera mellan olika skolor, eftersom inga två institutioner är helt lika. Det är ofta i ditt intresse att överväga eventuella kostnader för varje program före ansökan.

Energiregleringen är ett populärt karriärval för certifikatinnehavare där de kan arbeta för globala regeringar eller företag, samt ge råd till mindre enheter. Kombinerad med juris doktor eller motsvarande grad kan denna certifiering skilja dig från och ge dig jobb som associerad energikonsulent, advokat för energi och naturresurser, fastighetsmäklare eller juridisk analytiker. Avenues tillgänglig utanför praktiserande lag omfattar karriärer som energi paralegals, juridiska assistenter för energibolag eller advokatbyråer, risk- eller driftschefer och energianalytiker.

Beroende på det specifika fokuset på ditt doktorsexamen i energilagen kan du kanske slutföra din utbildning med en kombination av campus och online närvaro. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
Sustainability College Bruges
bruges, Belgien

Programmet "Förskolestudier i internationell, europeisk och jämförande energi-, miljö- och klimatlagstiftning, relevant för energisektorn" kommer att organiseras för första gå ... +

Programmet "Förskolestudier i internationell, europeisk och jämförande energi-, miljö- och klimatlagstiftning, relevant för energisektorn" kommer att organiseras för första gången på Sustainability College Bruges år 2018. -
Postgraduate Certificate
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier