$close

Filter

Visa resultat

De mest populära påbyggnadsdiplomen i Entreprenörskap

Ett doktorsexamen är en akademisk utmärkelse som ofta bedrivs efter någon annan högskoleutbildning, som en kandidatexamen. Vissa studenter kan använda denna kurs som ett tillägg till en magisterexamen eller i stället för en. De flesta heltid deltagare avslutar ett doktorsexamen program på ett år. Vad är ett doktorsexamen i entreprenörskap? Det är ett program som är utformat för at… Läs mer

Ett doktorsexamen är en akademisk utmärkelse som ofta bedrivs efter någon annan högskoleutbildning, som en kandidatexamen. Vissa studenter kan använda denna kurs som ett tillägg till en magisterexamen eller i stället för en. De flesta heltid deltagare avslutar ett doktorsexamen program på ett år.

Vad är ett doktorsexamen i entreprenörskap? Det är ett program som är utformat för att ge eleverna den grund som de behöver för att framgångsrikt starta egna företag eller växa ett företag. Kurser kan fokusera på principer och tekniker som behövs för att utveckla produkter, hantera anställda och annonsera varor. Exempel på kurser är väsentliga i affärsfinansieringen, entreprenörsmarknadsföring, grunden för venturefinansiering, effekterna av ledarskap på organisationsbeteende, globala perspektiv för företag och cybersäkerhet för uppstart.

Denna utbildning är ofta en integrerad del av ett framgångsrikt yrkesliv. Deltagarna kan finslipa sin idégenerering, kommunikation och analytiska färdigheter. Alla dessa förmågor kan leda till en affärsverksamhet, men de kan också leda till bättre personliga relationer.

Varje skola får sin egen utbildning för ett doktorsexamen. Vissa faktorer, som år, ämne, programvaraktighet och plats, kan påverka kostnaden. Eftersom det inte finns en bestämd kostnad kan sökandena komma ut till universitet för en uppskattning.

Ett doktorsexamen i entreprenörskap förbereder ofta deltagare till en karriär som företagsägare. Emellertid kan utexaminerade använda de kunskaper och överförbara färdigheter som uppnåtts genom detta program för att ta på sig andra roller inom ett företag. Några potentiella karriärmöjligheter är verkställande direktör, affärskonsult, riskanalytiker, affärsförvaltningschef eller projektledare. Många forskare väljer att använda detta certifikat som ett steg för mer utbildning.

Du kan eventuellt hitta examensbevis på skolor över hela världen. Vissa universitet kan erbjuda online-program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of the Highlands and Islands
Perth, Storbritannien

Tillbringar du mer tid på att arbeta i ditt företag än PÅ ditt företag? Vill du lära dig mer för att hjälpa ditt företag men inte vet vad eller hur? Behöver ditt företag utvec ... +

Tillbringar du mer tid på att arbeta i ditt företag än PÅ ditt företag? Vill du lära dig mer för att hjälpa ditt företag men inte vet vad eller hur? Behöver ditt företag utveckla en mer global syn för att förbereda sig för framtiden? I så fall är detta nya PgCert Global Entrepreneurship åt dig. -
Postgraduate Certificate
Deltid
18 månader
Engelska
Internet