$close

Filter

Visa resultat

De mest populära påbyggnadsdiplomen i Hotell och turism

Tjänar en forskarutbildning certifikat är ett sätt för någon med en kandidatexamen att få ytterligare kunskap utan att binda till en viss grad. Ett certifikat kan leda till fler möjligheter i en karriär. Dessa graduate-nivå klasser är utmanande och kräver engagemang och hårt arbete. Vad är en forskarutbildning certifikat i turism och gästfrihet? Resor och fritid är i fokus för en… Läs mer

Tjänar en forskarutbildning certifikat är ett sätt för någon med en kandidatexamen att få ytterligare kunskap utan att binda till en viss grad. Ett certifikat kan leda till fler möjligheter i en karriär. Dessa graduate-nivå klasser är utmanande och kräver engagemang och hårt arbete.

Vad är en forskarutbildning certifikat i turism och gästfrihet? Resor och fritid är i fokus för en turism och gästfrihet program. Certifikat klasser kan fokusera på att lära om frågor som rör transport, områden, reseprogram, livsmedelsanläggningar och platser av intresse. Dessutom kan eleverna studera strategier med affärs- och hantera aspekter av turism och gästfrihet. Många program erbjuder studenter en koncentration inom industrin, såsom mat och dryck, hotell, semesterresor eller konventioner.De kurser för ett program inom turism och gästfrihet bygger på förvaltningsmetoder, aspekter av livsmedel och drycker, ledaregenskaper, fritidsfrågor, social kompetens och marknadsföring. Eleverna kan också lära sig olika aspekter av den rättsliga industrin när det gäller livsmedelssäkerhet och riskhantering.

Ett certifikat i turism och gästfrihet kan hjälpa dig att vara högt kvalificerade i en konkurrensutsatt bransch. Du kan också ha utvecklat den högsta nivån av kunskap inom detta område, vilket leder till förtroende för ditt arbete.

Kostnaderna för en forskarutbildning certifikat i turism och gästfrihet kan ofta vara mer rimligt än en full examen, men priset varierar. Många universitet erbjuder paket ekonomiskt stöd för att hjälpa dig med att nå dina utbildningsmål.

Med en färdig certifikat, kan du ta in den på din aktuella fältet om du redan är anställda i branschen, eller så kan du välja att gå i en annan riktning.Du kanske vill öppna en egen anläggning, till exempel en restaurang, resebyrå, bed and breakfast eller hälsoklubb. Du kan också vara beredda att gå in i en ledande roll i olika miljöer såsom orter, kasinon, wellness center, reseverksamhet, turistattraktioner eller cateringföretag. Vissa människor väljer att fokusera på reseberättelser och arbete på antingen guideböcker eller frilansreseartiklar.

Turism- och besöksnäringen kan vara den som passar bäst för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Denna examen syftar till att möta behoven av specialisering i framväxande områden på marknaden och förse deltagarna med avancerad teoretisk och praktisk kunskap och färdighete ... +

Denna examen syftar till att möta behoven av specialisering i framväxande områden på marknaden och förse deltagarna med avancerad teoretisk och praktisk kunskap och färdigheter inom turism- och gästfrihetshantering, i samband med 4.0 av den digitala eran. -
Postgraduate Certificate
Deltid
Engelska, Portuguese (Portugal)
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet