$close

Filter

Visa resultat

De mest populära påbyggnadsdiplomen i Internationella affärer

Ett doktorsexamen är ett studieprogram som ofta är öppet för studenter som redan har genomfört någon typ av högskoleutbildning. Professionella kan komma tillbaka till skolan för att få specialkunskaper i ett ämne genom denna typ av årslångt program. Vad är ett doktorsexamen i internationell verksamhet? Det är en hög nivå titta på intricacies av internationell verksamhet. Program… Läs mer

Ett doktorsexamen är ett studieprogram som ofta är öppet för studenter som redan har genomfört någon typ av högskoleutbildning. Professionella kan komma tillbaka till skolan för att få specialkunskaper i ett ämne genom denna typ av årslångt program.

Vad är ett doktorsexamen i internationell verksamhet? Det är en hög nivå titta på intricacies av internationell verksamhet. Programmen kan se utmaningar och möjligheter för näringslivet. Vissa skolor kan till och med erbjuda koncentrationer inom jordbruk, finans, marknadsföring eller en annan bransch. De exakta kurser deltagarna måste ta dikteras av varje universitet, så läroplanen kan vara väldigt olika från en skola till en annan. Kurser kan innehålla finansiella begrepp, kulturer av internationell verksamhet, e-handel och utveckling av nya produkter.

Varför bestämmer yrkesverksamma att ta detta program? Det kan göra akademiker mer konkurrenskraftiga jobbsökande. Många deltagare stärker sin projektledning, kritiska tänkande och organisationsförmåga.

Innan man begår ett program kan sökandena kontakta skolan för en uppskattning. Kostnaden för ett doktorsexamen kan vara annorlunda i alla länder och till och med vid varje skola. Inte bara spelar platsen en roll, men det gör också programmets längd och ämne.

Att slutföra ett doktorsexamen i internationell verksamhet är ett bra sätt för forskare att hoppa igång sina karriärer. Vissa akademiker har använt denna utbildning för att bli internationella företagsspecialister, ledningsanalytiker, internationella revisorer, internationella ekonomer, tullövervakningsansvariga eller personalförvaltare. Exakta jobb tillgängliga för studenter kan bero på deras andra grader, tidigare arbetshistorier och intresseområden.

Om du är intresserad av denna utbildning kan du vara glad att veta att skolor runt om i världen erbjuder examensbevis. Vissa universitet kan till och med ha online-program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
European College for Liberal Studies
Barcelona, Spanien +8 Mer

Examensbevis i globala studier (15 hp)

Examensbevis i globala studier (15 hp) -
Postgraduate Certificate
Heltid
Engelska
Campusstudier
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Spanien

Den dubbla graden av examen i företagsekonomi och universitetsexpert i internationell verksamhet från Universidad Europea del Atlántico förbereder framtida ledare för globala ... +

Den dubbla graden av examen i företagsekonomi och universitetsexpert i internationell verksamhet från Universidad Europea del Atlántico förbereder framtida ledare för globala företag i ett internationellt sammanhang. I en alltmer globaliserad ekonomi är det nödvändigt att ha specialister som, från företaget och offentliga institutioner, arbetar med internationaliseringsprocessen. Syftet med dessa studier är att utbilda kompetenta och ansvarsfulla yrkesverksamma som kan förstå och analysera alla typer av internationella företag. fatta ekonomiska-finansiella, affärs- och marknadsföringsbeslut med hänsyn till de avgörande faktorerna och internationella följder. -
BBA Postgraduate Certificate
Heltid
8 terminer
Spansk
Sep 2021
Campusstudier