$close

Filter

Visa resultat

De mest populära påbyggnadsdiplomen i Miljörätt

Tillgängliga för ett brett spektrum av discipliner och nischämnen, kan doktorsexamen ge studenterna ett kostnadseffektivt alternativ till andra högnivågrader. Vanligtvis måste eleverna ha en relaterad grundutbildning för tillträde till dessa program. Vad är ett doktorsexamen i miljölagstiftningen? De flesta forskare i detta fält undersöker styrningen av naturresurser och deras distri… Läs mer

Tillgängliga för ett brett spektrum av discipliner och nischämnen, kan doktorsexamen ge studenterna ett kostnadseffektivt alternativ till andra högnivågrader. Vanligtvis måste eleverna ha en relaterad grundutbildning för tillträde till dessa program.

Vad är ett doktorsexamen i miljölagstiftningen? De flesta forskare i detta fält undersöker styrningen av naturresurser och deras distribution, djupt djupt in i juridiken kring ämnen som resurshandel, teknikutveckling, reglering och miljöskydd. Du kan få möjlighet att specialisera sig inom specifika rättsområden, som de som rör ren luft och vatten, artskydd eller miljöskydd. Slutligen kan du också få utbildning i affärsrätt som relaterad till utvecklingen av grön teknik som solenergi och vindkraft.

Juridisk dokumentation och analys är bland de många färdigheter du kan utveckla medan du studerar, samt expertprojektledning och samarbetsförmåga. Förutom att förbereda dig för avancerad utbildning kan dessa färdigheter hjälpa dig att skilja dig från karriärkonkurrens.

Kostnaderna kan kraftigt påverka din högskolupplevelse, så det är bäst att undersöka potentiella avgifter i förskott. Många institutioner erbjuder dedikerade finansiella avdelningar för att hjälpa till med förfrågningar och ge kostnadsberäkningar.

Oavsett om det är i staten eller den privata sektorn är möjligheterna ofta tillräckligt för professionella med specialisering av miljölagstiftning och lämpliga stödjande uppgifter. Energirådgivare, bevarande advokater, energikonsulter och jurister för naturresurser är vanliga karriärdestinationer för certifikatinnehavare, men du kan också bedriva karriär inom andra områden. Arbeta inom regeringen kan dina färdigheter låna sig i ställen i tillsynsorgan om vatten, mark, energi eller skydd mot hotade arter. Alternativt kan du hitta möjligheter som representerar affärsintressen och säkerställa att reglerna följs som riskchef, företagsrådgivare eller övervakningsansvarig.

Även om vissa online-möjligheter kan vara tillgängliga kompletterar de flesta eleverna ett examensbevis i miljölagstiftningen sin utbildning i person. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
Sustainability College Bruges
bruges, Belgien

Programmet "Förskolestudier i internationell, europeisk och jämförande energi-, miljö- och klimatlagstiftning, relevant för energisektorn" kommer att organiseras för första gå ... +

Programmet "Förskolestudier i internationell, europeisk och jämförande energi-, miljö- och klimatlagstiftning, relevant för energisektorn" kommer att organiseras för första gången på Sustainability College Bruges år 2018. -
Postgraduate Certificate
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier