Filter
Postgraduate Certificate
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla 91 påbyggnadsprogram 2019/2020

De som efter sina studier vill fortbilda sig ytterligare har många olika alternativ tillgängliga. Påbyggnadscertifikat är ett av dessa.

Vad är påbyggnadscertifikat för något?

Ett påbyggnadscertifikat får man när man går ett studieprogram som är utformat för studenter som redan har sin kandidatexamen och som vill studera mer, men utan att ta en ny examen. De är kortare och billigare än masterprogram och kan vara en perfekt lösning för många studenter.

Vilka är fördelarna med att ta ett påbyggnadscertifikat?

Denna typ av studier på avancerad nivå ger studenter en chans att gräva lite djupare på området de har studerat, utan att behöva gå ett helt examensprogram. Detta ger mer förståelse och större kunskap inom det ämnesområde man har valt.

Hur mycket kostar det att ta ett påbyggnadscertifikat?

Det kostar vanligtvis mindre att ta ett påbyggnadscertifikat än att gå ett examensprogram, men hur mycket det faktiskt kostar varierar beroende på både skolan och landet.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med ett påbyggnadscertifikat?

Efter att ta tagit ett påbyggnadscertifikat kan man förvänta sig större möjligheter till karriärförbättring genom befordran, högre lön och bättre positioner inom företaget tack vare den ökade kunskap man nu besitter. Ju mer utbildning en anställd har, desto mer sannolikt är det att han eller hon kan klara en mer avancerad jobbposition inom företaget.

Varför ta ett påbyggnadscertifikat på internet?

Att studera på internet för att ta sitt påbyggnadscertifikat gör det möjligt att studera i snabbare takt samtidigt som man får den utbildning man behöver.

Var kan man ta ett påbyggnadscertifikat?

Man kan hitta program som leder till påbyggnadscertifikat på de flesta universitet och på många högskolor. Se efter skolor som erbjuder avancerade utbildningsprogram för att hitta de bästa möjligheterna.

Hur ansöker man för att ta ett påbyggnadscertifikat?

Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

London Academy of Trading

Kursen undervisar strukturen på de globala finansmarknaderna, liksom de praktiska färdigheter som krävs för att handla olika marknader i det verkliga livet. Den kommer at ... [+]

Förskoleexamen i finansiella investeringar och handel

Kursen undervisar strukturen på de globala finansmarknaderna, liksom de praktiska färdigheter som krävs för att handla olika marknader i det verkliga livet. Den kommer att undersöka teoretiska begrepp och praktiska metoder som används för att handla och hantera olika finansiella instrument, inklusive kassa och derivatinstrument över en rad tillgångsklasser. Lär dig hur teknisk analys kan användas för att prognostisera marknadspriser, med en valfri modul som täcker handelspsykologi och riskhantering.

Kursen är 14 veckor lång. Den består av fyra moduler (en obligatorisk och tre valfri). 12 timmar av föreläsningar per vecka i 10 veckor, plus ytterligare 33 timmar per vecka av självständig studie, inklusive läsning, forskning och förberedelse för uppdrag. Detta följs av ytterligare två läsveckor, liksom ytterligare två veckor av onlinebedömningar.... [-]

Storbritannien London
Januari 2020
Engelska
Heltid
14 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Surrey

Om du redan kan inspirera andra när du leder en avdelning eller en avdelning, kan vårt PGCert i Management Education hjälpa dig att övergå till den fängslande undervisnin ... [+]

Varför välja den här kursen

Om du redan kan inspirera andra när du leder en avdelning eller en avdelning, kan vårt PGCert i Management Education hjälpa dig att övergå till den fängslande undervisningsvärlden.

På den här kursen lär du dig genom Surrey Business School Center for Management Learning, ett banbrytande nav för forskning i teori och praktik för management. Du får relevant och branschinformerad undervisning och förbereder dig för en framgångsrik karriär när det gäller att utbilda nästa generations ledningsalang.

Vad du ska studera

Skapad för att ge professionella chefer en väg till undervisning, är denna PGCert den första forskarutbildningen i sitt slag i Storbritannien som erbjuder en kreditbärande examen.... [-]

Storbritannien Guildford
Januari 2020
Engelska
Deltid
6 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Avslutat en Masters i musik men ändå vill förbättra dina kunskaper och få perspektiv öppnas upp? Våra forskarutbildning Musical uppförandepraxis aktier just en sådan en l ... [+]

Avslutat en Masters i musik men ändå vill förbättra dina kunskaper och få perspektiv öppnas upp? Våra forskarutbildning Musical uppförandepraxis aktier just en sådan en längtan efter högsta kvalitet.

Som utövande musiker (individ eller ensemble), har du möjlighet att ägna ett år till ett tydligt definierat konstnärligt forskningsprojekt, under ledning av en eller flera av fakulteten vid Gent konservatoriet. Dessa instruktörer är specialister på uppförandepraxis, musikvetare och Masters i konst.

Med hjälp av en väl definierad forskningsprojekt ditt fokus på bruket av gamla eller nya musik tolkning och prestanda. Du är specialiserade på utveckling och testning av nya prestandametoder, baserat på historisk, musikvetenskaplig och personlig konstnärlig undersökning. Förutom att bedriva egen konstnärliga forskningsprojektet, som en del av Arts i praktiken segment av programmet, du är väl aktiva i världen av scenkonst. Här, i Gent School of Arts hjälper ge dig i kontakt med sitt omfattande nätverk av professionella partners. Slutligen kommer du placerar din egen forskning i ett bredare perspektiv genom att delta i specifika, fokuserade utredning.... [-]

Belgien Ghent
September 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Njut av flexibiliteten hos online-lärande för att bredda din kunskap om EU-institutionerna, EU-lagstiftningen och den europeiska beslutsprocessen i allmänhet! Detta Postg ... [+]

1- eller 2-årigt program: 5 online EU-moduler

Programmet i ett nötskal:

5 back-to-back online EU-moduler (från september), följt (eller föregåtts) av en 2-veckors sommarskola i Bryssel och Wien (juli)

Du väljer ditt startdatum (juli eller september) samt ditt tidsalternativ (heltid = 1 år, deltid = 2 år)

Perfekt för heltidspersonal eller studenter med dagtidsschemaOrganiserad av Jean Monnet Center of Excellence på tröskeln till de viktigaste EU-institutionerna Den har en egen webbplats:

Mer utförlig beskrivning:

Från och med 2014 erbjuder IES ett examensbevis i europeisk policy-making , utvecklad och designad av experter från EU och e-learning. Detta certifikat motsvarar 25 högskolepoäng och kombinerar både IES-sommarskolan och EU-modulerna och omfattar därigenom blandad-lärande. Paketet omfattar två veckor av intensiv undervisning i ansikte mot ansikte tillsammans med flexibiliteten i onlinemodulerna.... [-]

Belgien Brussels
Kontakt Skolan
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Culinary Institute of Barcelona

Betraktad gudens mat, lämnar choklad aldrig någon otrolig. Det ökar lusten, och det finns alltid utrymme för det. Mycket mer än en chokladkaka är kakaoens levande histori ... [+]

Betraktad gudens mat, lämnar choklad aldrig någon otrolig. Det ökar lusten, och det finns alltid utrymme för det. Mycket mer än en chokladkaka är kakaoens levande historia och utvecklingen av många kulturer. Av denna anledning vill vi på CIB att du upptäcker passion för brunt guld i köket och konfektyrproduktionen.

Kursen är utformad för kockar och professionella konditorier som vill fördjupa sin kunskap och förvärva en bred vision om möjligheterna för denna eftertraktade ingrediens, från dess ursprung till den kulinariska framkanten och de förändringar som erbjuds av kakao, ge studenterna ny kunskap och nya tekniker för att genomföra i sina kök.

mål

1. Att träna yrkesverksamma för att ha en solid specialisering i choklad.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk,Engelska
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tufts University - School of Engineering

Datorprogrammet Post-Baccalaureate-programmet ger möjlighet till akademiskt begåvade, motiverade vuxenstudenter, med minst en kandidatexamen, för att förbereda sig för en ... [+]

Post-Baccalaureate Program i datavetenskap är öppen för individer med minst en kandidatexamen i någon disciplin (BA eller BS) och en introduktionskurs på högskolanivå.

Programmet är särskilt väl lämpat för individer som förbereder sig för att komma in på arbetskraften, yrkesverksamma på mellannivå som vill gå in i datavetenskapens område och de som förbereder sig för grundskolan. Godkända studenter är skyldiga att utveckla en individuell studieplan med sin rådgivare, baserat på deras akademiska historia och professionella mål.

Studerande i post-baccalaureate-programmet anses inte certifikatstuderande i syfte att finansiellt stöd och som sådan är inte berättigade att ansöka om federala medel. Alternativa lån kan vara tillgängliga.... [-]

Amerikas förenta stater Medford
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Essex Online

Ta det första steget i Project Management med vår PG Certificate Course. Utforska de utmaningar som projektledare står inför och bygga en grund för kunskap att använda in ... [+]

Översikt

Gör ditt varumärke och lyckas med vårt unika online doktorsexamen i projektledning. Kursen introducerar många viktiga ämnen och tekniker relaterade till projektledning. Du kommer att lära dig principerna och rutinerna för god förvaltning samt fördjupa dig i chefsekonomi. Du får färdigheter som förbättrar ditt CV och som kan användas direkt i din nuvarande ledningsposition.

Med hjälp av programinnehåll skapat av handledare med stor akademisk och yrkeserfarenhet kommer du att utveckla en fördjupad kunskap om komplexiteten i modern företagsförvaltning och förbättra ditt förtroende, professionella och praktiska förmågor. Efter att ha avslutat programmet kan du visa en avancerad förståelse för principerna och teorierna för effektiv projektledning. Du kommer också att förvärva en rad kritiska och analytiska färdigheter som kan användas i en mängd olika professionella sammanhang.... [-]

Storbritannien UK Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
8 månader
Internet
Läs mer på svenska
San Jose State University - School of Information

Postmasters certifikat i bibliotek och informationsvetenskapsprogram vid San José State University School of Information fokuserar på teknik och nya trender inom informat ... [+]

Översikt

Postmasters certifikat i bibliotek och informationsvetenskapsprogram vid San José State University School of Information fokuserar på teknik och nya trender inom informationsbranschen. Den är avsedd för informationspersonal som vill uppdatera sin professionella kunskap och utöka sina färdighetssätt. Om du redan har en magisterexamen i någon disciplin är du berättigad att anmäla dig till Postmasters certifikatprogram.

Bekväm 100% Online Learning

Med detta praktiska och helt online-program kan du leva var som helst medan du tjänar ditt certifikat. Eftersom de flesta kursen levereras asynkront, behöver du inte omorganisera ditt arbetsschema för att delta i live-sessioner. Postmasters certifikatprogram levereras uteslutande online via interaktiv online-inlärningsteknik. Den inbyggda flexibiliteten i online-programmet är en stor bonus för många arbetande studenter.... [-]

Amerikas förenta stater San Jose
Augusti 2020
Engelska
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
Cranfield University

Kursen riktar sig till de som arbetar inom försvars- och säkerhetssektorn, som vill expandera sin kunskap inom försvars- och säkerhetsmarknadsföring. Kandidater uppnår en ... [+]

Översikt

Kursen riktar sig till de som arbetar inom försvars- och säkerhetssektorn, som vill expandera sin kunskap inom försvars- och säkerhetsmarknadsföring. Kandidater uppnår en hög nivå av förståelse och detaljerad kunskap om färdigheter som marknadsföring och förhandlingar, samt förskjutningar och handelsöverensstämmelse. Egenskaper som dessa är attraktiva för arbetsgivare som söker personal inom bredare ledningsområden, inklusive kontrakt, kommersiell ledning samt strategisk förvaltning. Undervisningen och träningen är särskilt inriktad på försvars- och säkerhetshandelskontroll och överensstämmelse, vilket utgör väsentlig kunskap för dem som arbetar inom detta försök.... [-]

Storbritannien Swindon
Januari 2020
Engelska
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
European College for Liberal Studies

Postgraduate Certificate i kommunikationsvetenskap (15 hp) ... [+]

Våra forskarutbildningen, var och en med olika programkrav, baseras på och är fullt kompatibla med de etablerade utbildningssystemen europeiska och amerikanska. De europeiska riktlinjerna för den högre utbildningen beskrivs i avtalen Bologna. När ett minsta antal poäng har tjänat, kan en begäran om examen lämnas. Forskarutbildningen är avancerade utbildningar för högskola och universitetsexamen, liksom för yrkesverksamma som vill göra en progressiv karriär inom kommunikation och humaniora. Skolans global gemenskap ger goda möjligheter för studenter att bedriva akademiska ämnen av intresse och forskning med tonvikt på globalisering, kommunikation och högre utbildning. Inte alla program erbjuds på alla campus.... [-]

Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mer
Oktober 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Post-Baccalaureate Certificate är ett ettårigt program som erbjuder intensiv studio konststudie och individuell utveckling noga rådgivas och stöds av SMFA fakulteten. ... [+]

Post-Baccalaureate Certificate är ett ettårigt program som erbjuder intensiv studio konststudie och individuell utveckling noga rådgivas och stöds av SMFA fakulteten. Programmet är idealiskt för studenter som har fullgjort en kandidatexamen och vill fördjupa sig i rigorös studio konstproduktion. Oavsett om du nyligen har examen eller byter karriär, ger Post-Baccalaureate Certificate också utmärkt förberedelse för doktorsexamen i konst eller för yrkesutövning som konstnär.

Post-Baccalaureate-programmet lockar sökande från ett brett utbud av bakgrunder. Några post-Baccalaureate-studenter är nyutexaminerade som söker ett år av intensiv studioutbildning innan man börjar självständigt arbete som artister. Andra kommer att inleda professionell konstpraxis efter att ha arbetat på ett annat område. Fortfarande är andra arbetskonstnärer som försöker utöka sina kunskaper eller utforska nya media.... [-]

Amerikas förenta stater Medford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of Catalonia

Lärarutbildningen på denna forskarutbildning bildas av universitetsforskare, experter på de senaste metodologiska innovationerna och lärarna som kommer från de aktuella s ... [+]

ÖversiktSkäl att studera denna forskarutbildningDet erbjuder nya teoretiska perspektiv grundade i utbildningsforskning om att lära sig ytterligare språk.Det ger kunskap och reflektion över användningen av innovativa metoder som är utformade för att underlätta undervisningen på engelska.Den fokuserar på de huvudsakliga metodologiska tillvägagångssätten för flerspråkighet och förvärvet av L2.professorer

Lärarutbildningen på denna forskarutbildning bildas av universitetsforskare, experter på de senaste metodologiska innovationerna och lärarna som kommer från de aktuella skolorna.

Engelska är ett av världens största språk. Det är därför viktigt att eleverna lär det så ungt som möjligt. Den doktorsexamen vid UIC Barcelona, ​​som undervisas på engelska, kommer att träna dig för att införliva engelska i din undervisning och förbättra din nivå av engelskkunskap på en personlig och professionell nivå.mål... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Engelska
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Leeds Beckett University

Utbildning för att bli lärare är en av de mest utmanande sakerna du någonsin kommer att göra. Med detta i åtanke är denna online-kurs utformad för att passa dina andra pr ... [+]

Postgraduate Certificate in Education (distansutbildning)

Kursinnehåll

Vi förstår att övningen är din huvudprioritering, det är därför vi har utformat denna online kurs som gör att du kan studera var och när du vill.

Utbildning för att bli lärare är en av de mest utmanande sakerna du någonsin kommer att göra. Med detta i åtanke är denna online-kurs utformad för att passa dina andra professionella åtaganden och kommer att innebära bedömningar som är relevanta för ditt arbetsliv. Utformad för praktiserande lärare eller de som vill undervisa i grundskolan eller gymnasieskolan och som nyligen genomfört eller genomför en utbildningstid som leder till QTS eller motsvarande, är vårt mål att skapa grunden som kommer att berika din övning och spåra din undervisning karriär.... [-]

Storbritannien Leeds UK Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
University of Antwerp

Den globala klimatförändringen är främst orsakas av utsläpp från vårt dagliga energianvändning. "Tänk globalt, agera lokalt" är nödvändig för att utlösa akuta och drastis ... [+]

orsakas främst av utsläpp från vårt dagliga energianvändning. "Tänk globalt, agera lokalt"Är nödvändig för att utlösa akuta och drastiska förändringar.

nytänkande, Nya sätt att närma sig problem och upptäckten av outforskade banor. - Å andra sidan är den fasta lagar i fysik och eviga strävan hos människor begränsa handlingsfrihet.

Den Påbyggnads för energi och klimat är . Föreläsningarna fokuserar på energi för framtiden: Energieffektivitet och förnybar energi studeras från effektiv slutanvändning och service perspektiv. Men Framtiden är också osäkert: Debatterade politiska ämnen omfattas av två lärare, divergerar i analys och förslag till lösningar. Programmet fokuserar dessutom på vår gemensam framtid: Det inbjuder till en bred publik, från icke-tekniska forskare att certifierade ingenjörer, som alla är ivriga att lära sig om nya perspektiv och metoder för att ta itu med energi- och klimatfrågor.... [-]

Belgien Antwerp
September 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Queen's University Belfast

Detta certifikat är ett spännande, innovativt distansprogram som syftar till att förbättra deltagarens teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i MP och ge dem möjl ... [+]

PgCert patologi Informatik och företagsapplikation - distansundervisning

Molekylär patologi (MP) är en snabbt växande disciplin i 21-talets medicin. Det integrerar genomik och bioinformatik med modern patologi för att stödja molekylär diagnostik, teranostik samt kliniska prövningar inom akademi, hälsovård och industri inom en tid med precisionsmedicin.

Detta certifikat är ett spännande, innovativt distansprogram som syftar till att förbättra deltagarens teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i MP och ge dem möjlighet att bedriva karriär inom akademi, vård eller industri. Kursen har ett starkt fokus på innovation och entreprenörskap. betonar MP: s centrala roll i molekylär diagnostik, kliniska prövningar och bioteknik / biopharma.... [-]

Storbritannien Belfast
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
5 månader
Internet
Läs mer på svenska