Read the Official Description

Detta åtta månaders program, rankat 1: a i Irland och 10: e i Västeuropa för redovisning (Eduniversal 2018), ger icke-redovisningssökande möjlighet att snabbt spåra sin karriär mot att bli kvalificerad revisor och fokuserar på grunderna för ekonomisk redovisning, förvaltningsredovisning , företagsfinansiering, revision, beskattning och relaterade områden. Programmet ger betydande undantag från undersökningarna av professionella redovisningsorgan. Det är fullt ackrediterat av ACCA, Chartered Accountants Ireland och CIMA .

accounting

Programinformation

I åtta månaders studier uppnår studenter:

  • Den fullständiga sviten av undantag från ACCA 'Fundamentals' examiner, dvs papper F1 till F9.
  • Det fullständiga CAP 1-undantaget från Chartered Accountants Ireland (ACA).
  • Kandidaterna uppnår också undantag från CIMA-tentamen C1-C5, E1, P1, F1 och P2.

Expertfakulteten och utövare från Big-4-kontorsföretag kombinerar att leverera moduler, grundade i den akademiska praktiklänken som ligger till grund för hela programmet. När ekonomin fortsätter att återhämta sig och växa, så kräver efterfrågan på alt = "redovisningspersonal. Gästhögtalare från ACCA, CAI (ACA), CIMA och andra bokföringsorgan rådgör med dina nästa steg i redovisningssektorn.

Praktikmöjligheter

Ernst

Moore Stephens Nathans kommer att erbjuda praktikplatser till två av de högst placerade studenterna över hela programmet. Moore Stephens är en topp 10-redovisningspraktik och ett platinautbildningsföretag för ACCA. De framgångsrika studenterna kommer att gå med i ett team av intressebolag och vara noga mentorerade eftersom de får ovärderlig erfarenhet inom alla områden inom redovisning och beskattning.

Moore Stephens tror på att maximera talang för att realisera potential och sponsrar kontantpris på 250 euro för de högsta placeringsstuderande i modulerna Financial Reporting och Advanced Taxation.

antagning

Ansökningar om nästa intag i september 2019 kommer att öppnas i oktober. Applikationerna granskas löpande, så vi rekommenderar att du ansöker om detta populära program så tidigt som möjligt för att undvika besvikelse.

Vem letar vi efter?

Trinity Business School studenter kommer från ett brett utbud av grundutbildningar och kommer från platser över hela världen. Våra ambitiösa studenter är redo att inleda en framgångsrik och uppfyllande karriärväg i näringslivet genom att lära sig nya färdigheter och förbättra befintliga. De tar bort en medvetenhet utanför vinsten för att inkludera företagens inverkan på den bredare ekonomin och samhället. Vi förväntar oss att våra kandidater ska "lägga in mer än de tar ut" av ekonomin och samhället under hela sin karriär.

Ingångskrav

  • En första eller övre andra klassens hedersexamen eller motsvarande. Om du ännu inte har slutfört din examen, skicka in dina senaste utskrifter. Om ditt transkript inte är på engelska, var god också lämna en certifierad översättning.
  • Två akademiska domare
  • Arbetslivserfarenhet (tillval)
  • En IELTS- eller TOEFL-poäng: Icke-modersmålare behöver ett IELTS-poäng på över 6,5, utan band under 6; eller ett TOEFL-poäng över IBT 90. Om din primära examen var på engelska kan du ignorera detta krav.
  • En GMAT-poäng kan begäras i vissa fall

Postgraduate Diploma i redovisning karriärmöjligheter

Våra kandidater har en utmärkt position att starta sin karriär i alt = "redovisning och ekonomi. Med din alt =" redovisningskunskap och undantag kan du snabbt spåra din karriär för att bli en fullständig befattad revisor eller välja att flytta in i områdena finans, risker, investeringar, revision och skatt bland annat. När de är helt kvalificerade kan akademiker också starta eget företag eller välja att gå in i ekonomisk konsultation.

92% anställningsgrad efter examen. *

* Studerandeundersökare som söker arbete eller anställs 6 månader efter avslutad program. Klass 2016/17.

Program taught in:
Engelska
Last updated August 27, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
8 månader
Heltid
Pris
10,500 EUR
EU-studenter: 10.200 euro. Icke-EU-studenter 15,300 euro.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Postgraduate Diploma in Accounting