Postgraduate Diploma In Accounting

Trinity College Dublin - Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Postgraduate Diploma In Accounting

Trinity College Dublin - Business School

Detta åtta månaders program ger icke-redovisningssökande möjlighet att snabbt spåra sin karriär inom redovisning och ger betydande undantag från undersökningarna av professionella redovisningsorgan.

Konstruerad för icke-redovisningssökande studenter spårar den här heltidskursen med åtta månaders omvandlingskurs studenterna till att bli kvalificerad revisor och fokuserar på grunderna för ekonomisk redovisning, förvaltningsredovisning, företagsfinansiering, revision, beskattning och relaterade områden. Programmet ger betydande undantag från undersökningarna av professionella redovisningsorgan. Det är fullt ackrediterat av ACCA, Chartered Accountants Ireland och CIMA .

accounting

Programinformation

I åtta månaders studier uppnår studenter:

  • Den fullständiga sviten av undantag från ACCA 'Fundamentals' examiner, dvs papper F1 till F9.
  • Det fullständiga CAP 1-undantaget från Chartered Accountants Ireland (ACA).
  • Kandidaterna uppnår också undantag från CIMA-tentamen C1-C5, E1, P1, F1 och P2.

Expertfakulteten och utövare från Big-4-kontorsföretag kombinerar att leverera moduler, grundade i den akademiska-praktiska länken som ligger till grund för hela programmet. När ekonomin fortsätter att återhämta sig och växa, så kräver efterfrågan på redovisningspersonal. Gästhögtalare från ACCA, CAI (ACA), CIMA och andra bokföringsbyråer informerar om dina nästa steg i redovisningsprofessionen.

Praktikmöjligheter

Ernst

Moore Stephens Nathans kommer att erbjuda praktikplatser till två av de högst placerade studenterna över hela programmet. Moore Stephens är en topp 10-redovisningspraktik och ett platinautbildningsföretag för ACCA. De framgångsrika studenterna kommer att gå med i ett team av intressebolag och vara noga mentorerade eftersom de får ovärderlig erfarenhet inom alla områden inom redovisning och beskattning.

Moore Stephens tror på att maximera talang för att realisera potential och sponsrar kontantpris på 250 euro för de högsta placeringsstuderande i modulerna Financial Reporting och Advanced Taxation.

Vem letar vi efter?

Trinity Business School studenter kommer från ett brett utbud av grundutbildningar och kommer från platser över hela världen. Våra ambitiösa studenter är redo att inleda en framgångsrik och uppfyllande karriärväg i näringslivet genom att lära sig nya färdigheter och förbättra befintliga. De tar bort en medvetenhet utanför vinsten för att inkludera företagens inverkan på den bredare ekonomin och samhället. Vi förväntar oss att våra kandidater ska "lägga in mer än de tar ut" av ekonomin och samhället under hela sin karriär.

Ingångskrav

  • En första eller övre andra klassens hedersexamen eller motsvarande. Om du ännu inte har slutfört din examen, skicka in dina senaste utskrifter. Om ditt transkript inte är på engelska, var god också lämna en certifierad översättning.
  • Två akademiska domare
  • Arbetslivserfarenhet (tillval)
  • En IELTS- eller TOEFL-poäng: Icke-modersmålare behöver ett IELTS-poäng på över 6,5, utan band under 6; eller ett TOEFL-poäng över IBT 90. Om din primära examen var på engelska kan du ignorera detta krav.
  • En GMAT-poäng kan begäras i vissa fall

Postgraduate Diploma i redovisning karriärmöjligheter

Våra kandidater har en utmärkt position att starta sin karriär inom redovisning och ekonomi. Med din redovisningskunskap och befrielse kan du snabbt spåra din karriär för att bli en fullmäktigad revisor eller välja att flytta till områdena finans, risk, investeringar, revision och skatt bland annat. När de är helt kvalificerade kan akademiker också starta eget företag eller välja att gå in i ekonomisk konsultation.

Undervisningsavgifter

EU-studenter: 10 200 euro
Studenter utanför EU: 15 300 euro

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 15, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
8 månader
Heltid
Price
Pris
- EU-studenter: 10.200 euro. Icke-EU-studenter 15,300 euro.
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Videoklipp

Postgraduate Diploma in Accounting