Påbyggnadsprogram i Elektroteknik

De mest populära påbyggnadscertifikaten i Elektroteknik

Elektroteknik

Ett påbyggnadscertifikat kan man ta efter sin kandidatexamen om man bestämmer sig för att utöka sitt kunskapsområde. Ett påbyggnadscertifikat kan också erhållas som en fördjupning.  

Be om information om påbyggnadscertifikat i Elektroteknik 2018/2019

Läs Mer

Examen smarta elnät

laSalle Barcelona Postgraduate
Campusstudier Heltid September 2019 Spanien Barcelona

Graduate Smart Grid (Smart Grid) (PXEI) skapas med syftet att utbilda yrkesverksamma som kan möta kraven från energisektorn under de kommande åren, vilket nödvändigtvis dominerar den teknik som deltar i Smart Grid (smarta elnät ). [+]

Den Examen i Smart Grid (Smart Grid) (PXEI) med syfte att utbilda yrkesverksamma som kan möta kraven från energisektorn under de kommande åren, vilket nödvändigtvis dominerar den teknik som deltar i Smart Grid (smarta elnät).

I detta sammanhang fokuserar examen på alla grundläggande aspekter av smarta elnät (smarta nät), som är fördelade generationens system, system mätning (AMR, AMI, AMM), EMS (Energy Management System) liksom rollen av elfordon och behovet av smarta elnät för att främja begreppet intelligenta stad (smarta stad). reglerna energimarknaden, kraftsystem planering och tillämpliga kommer också att tas upp.

Gallret kommer att bli allt intelligent till följd av genomförandet av informations- och kommunikationsteknik, som kommer till uttryck i:... [-]