Keystone logo

Masterexamen Program i Livsmedelsvetenskap i Asien för 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen
  • Livsmedelsvetenskap
Studiefält
  • Arkitekturstudier (1)
  • Biovetenskap (2)
  • Designstudier (1)
  • Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (6)
  • Generella studier (0)
  • Hotell och turism (1)
  • Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Masterexamen Program i Livsmedelsvetenskap

Studiet av olika egenskaper hos livsmedel ingår i studier i mat och dryck. Var maten kommer ifrån, hur mat och dryck produceras, och hur dessa objekt transporteras, lagras och konsumeras är alla en del av dessa studier.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Efter avslutad kandidatexamen har man möjlighet att ta ett diplom på masternivå, vilket bidrar till att ge mer fördjupad kunskap inom ett visst ämne. Många studenter väljer denna typ av utbildningsprogram för att förbättra sina arbetsutsikter eller för att få mer specifik kompetens.