Filter
Postgraduate Diploma
Studietyp: Alla Takt: Alla

Se 137 påbyggnadscertifikat 2019

Att ta ett påbyggnadsdiplom är ett av de alternativ man har efter att ha avslutat sina studier. Ibland kan man behöva mer information eller mer fördjupning inom sitt ämnesområde. Då är det förnuftigt att återvända till skolbänken.

Vad är ett påbyggnadsdiplom?

Ett påbyggnadsdiplom är ett bevis på att man har slutfört en samling kurser. I allmänhet tar studenter dessa kurser efter att ha slutfört sin kandidatexamen. De återvänder till skolbänken för att studera ett specifikt ämnesområde ännu mer djupgående än på kandidatnivå. Här kan du främja din utbildning med utgångspunkt i din kandidatexamen.

Vilka är fördelarna med att ta ett påbyggnadsdiplom?

Denna sorts diplom eller examen hjälper dig att öka din lön, få ett arbete inom ett särskilt område eller ger dig en möjlighet att fokusera djupare på studierna.

Hur mycket kostar det att ta ett påbyggnadsdiplom?

Hur mycket det kostar att ta ett påbyggnadsdiplom varierar från skola till skola och mellan olika områden. Vanligtvis är det dock billigare än att till exempel ta en masterexamen.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig med ett påbyggnadsdiplom?

Många som tar denna sorts diplom gör det för att öka chanserna att hitta anställning inom ett särskilt område. Det ger dig möjlighet att avancera din karriär i en bestämd riktning.

Varför ta ett diplom på internet?

Nätbaserade alternativ finns inom många områden. Att ta ett påbyggnadsdiplom på internet kan göra det möjligt att studera utan att rubba sitt existerande schema.

Var kan man ta ett påbyggnadsdiplom?

En mängd olika nätbaserade högskolor och universitet erbjuder dessa program. En ackrediterad skola är alltid det bästa.

Hur ansöker man om att ta ett påbyggnadsdiplom?

 

Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret på den skola du är mest intresserad i. Fyll i formuläret för att komma igång.

Läs mer Läs mindre

Results

LSBF Singapore

Utvecklad av London School of Business and Finance som en grundläggande behörighet för studenter som syftar till att starta på en karriär inom ett brett spektrum av brans ... [+]

Doktorsexamen i företagsekonomi

Utvecklad av London School of Business and Finance som en grundläggande behörighet för studenter som syftar till att starta på en karriär inom ett brett spektrum av branscher och / eller för studenter som syftar till en högskoleutbildning i ett ämne som är kopplat till Management.

De krediter som uppnåtts genom att uppnå doktorsexamen i företagsekonomi kan möjliggöra framsteg till University of Canada West (UCW) MBA-programmet och de färdigheter som lärs ut för att utrusta studenter för tillträde till en karriär inom branschen.

Kurskrav

Lägsta ålder:

21 år eller mer

Minsta akademiska inträde:

Lokala och internationella studenter MÅSTE ha en kandidatexamen i någon disciplin med minst 60%... [-]
Singapore
January 2020
Heltid
Deltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Trinity College Dublin - Business School

Detta åtta månaders program ger icke-redovisningskandidater möjlighet att spåra sin karriär inom redovisning och ger betydande undantag från undersökningarna av professio ... [+]

Detta åtta månaders program, rankat 1: a i Irland och 10: e i Västeuropa för redovisning (Eduniversal 2018), ger icke-redovisningssökande möjlighet att snabbt spåra sin karriär mot att bli kvalificerad revisor och fokuserar på grunderna för ekonomisk redovisning, förvaltningsredovisning , företagsfinansiering, revision, beskattning och relaterade områden. Programmet ger betydande undantag från undersökningarna av professionella redovisningsorgan. Det är fullt ackrediterat av ACCA, Chartered Accountants Ireland och CIMA .

Programinformation

I åtta månaders studier uppnår studenter:

Den fullständiga sviten av undantag från ACCA 'Fundamentals' examiner, dvs papper F1 till F9.Det fullständiga CAP 1-undantaget från Chartered Accountants Ireland (ACA).Kandidaterna uppnår också undantag från CIMA-tentamen C1-C5, E1, P1, F1 och P2.... [-]
Irland Dublin
September 2019
Heltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore

Den magisterexamen i Hospitality och Tourism Management är utvecklat av London School of Business och Finance (LSBF) för att möta den ökande efterfrågan från Hospitality ... [+]

Den magisterexamen i Hospitality och Tourism Management är utvecklat av London School of Business och Finance (LSBF) för att möta den ökande efterfrågan från Hospitality proffs för en forskarutbildning. Dessutom möjliggör detta program studenter från andra discipliner möjlighet att göra en förändring i sin karriär och ange gästfrihet och turistnäringen. Detta är ett intensivt program, med studenter behöva delta i en utbildning på minst 288 guidade lärande timmar.

Under kursens gång får studenterna fullt stöd och deras utveckling kontrolleras ofta av bedömningar av uppnådda resultat. Studenternas prestationer och tillfredsställelse övervakas för att säkerställa att kursen motsvarar elevernas akademiska och personliga utvecklingsbehov; och branschkontakter säkerställa att programmet är relevant och lämplig för kraven på en karriär i gästfrihet och turism.... [-]

Singapore
August 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Saskatchewan

Saskatchewan är känt som "breadbasket of Canada", med hänvisning till dess styrka som en primärproducent av jordbruksvaror och dess bidrag till natur- och tillämpad veten ... [+]

Program

Saskatchewan är känt som "breadbasket of Canada", med hänvisning till dess styrka som en primärproducent av jordbruksvaror och dess bidrag till natur- och tillämpad vetenskap och bioteknik. Avdelningen för livsmedels- och bioproduktvetenskap har två huvudströmmer av forskning; livsmedelsvetenskap och tillämpad mikrobiologi. Båda dessa områden innefattar utveckling och tillämpning av vetenskap och teknik i före och efter skörden och till att öka värdet på primära jordbruksprodukter. Under de senaste åren har tvärvetenskaplig forskning mellan de två strömmarna resulterat i förbättrad livsmedelssäkerhet och säkerhet, som har drivit forskningsgränsen utöver traditionella livsmedel och mikrobiella produkter. Food and Bioproduct Sciences Department syftar till att fullt ut utnyttja förnybara bioresources för att producera hälsosam mat och konsument acceptabla bioprodukter för att stödja vår hälsa, miljö och en hållbar bioekonomi.... [-]

Kanada Saskatoon
January 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
KNect365

Centret för europeisk rätt vid King's College London är glatt att meddela detaljer om sitt distansprogram för 2018-2019 som leder till ett doktorsexamen / mastere i ekono ... [+]

Handla om

Centret för europeisk rätt vid King's College London är glatt att meddela detaljer om sitt distansprogram för 2018-2019 som leder till ett doktorsexamen / mastere i ekonomi för konkurrensrätt, nu i sitt tionde år. Programmet riktar sig till konkurrensjurister, både internt och privat, och ekonomer som kan vara nya i konkurrenslagstiftningen. Genomföra detta rigorösa program kommer du att få en kanten på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

Programmet syftar till att ge dig en förståelse för den allt viktigare roll som ekonomin spelar i konkurrensrätten och en förståelse för när ekonomisk analys är relevant för ett visst konkurrenslagsmål.

EU-folkomröstning uttalande: UPDATE... [-]

Storbritannien London
October 2019
8 månader
Online
Läs mer på svenska
IMI International Management Institute Switzerland

Programmets mål är att utrusta studenter som har begränsad eller ingen erfarenhet av gästfrihetsbranschen med praktiska och ledande färdigheter ... ... [+]

Programmets mål är att utrusta studenter som har begränsad eller ingen erfarenhet inom gästbranschen, med de praktiska och ledarskap som krävs för inträdesnivå på hotell, evenemang och närliggande branscher. Kärnfokus är operativ och integrerad förvaltning med ämnen som mat- och dryckesverksamhet, front office management och affärsutveckling av gästfrihetsorganisationer och evenemangshantering.

Krav för antagning

Kandidatexamen i någon disciplin eller betydande relevanta kvalifikationer och erfarenheter.Engelska nivå på 5,5 IELTS eller motsvarande.

Vem är det här programmet för?

Denna intensiva kurs på 22 veckor är avsedd för studenter med kvalifikationer och / eller erfarenhet inom andra ämnen som vill fortsätta karriär inom gästbranschen genom att följa en flexibel men intensiv studieperiod.... [-]

Schweiz Lucerne
Öppen antagning
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland

Les Roches forskarutbildning för karriärväxlare öppnar dörrarna för framgång i den globala gästbranschen ... [+]

Postgraduate Diploma in International Hospitality Management är ett intensivt ettårigt program som ger dig färdigheter att starta din karriär inom gästbranschen. Den är utformad för karriärväxlare utan tidigare yrkeserfarenhet i gästfrihet.

Programmet har en termin på heltidskurser på campus följt av en sex månaders praktikplats. En Business Field Trip till Dubai ingår i första terminen. Detta examensprogram är öppet för innehavare av en kandidatexamen på något område.

POSTGRADUATE DIPLOMA TO MBA

Den doktorsexamen i International Hospitality Management erbjuder kvalificerade studenter möjlighet att tjäna sina MBA genom en ytterligare studieperiod. ... [-]

Schweiz Crans-Montana
February 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of the South Pacific USP

Stilla havet för miljö och hållbar utveckling (PaCE-SD) arbetar med alla fakulteter över hela universitetet för att erbjuda forskarutbildning i klimatförändringar. ... [+]

Stilla havet för miljö och hållbar utveckling (PaCE-SD) arbetar med alla fakulteter över hela universitetet för att erbjuda forskarutbildning i klimatförändringar. Detta inkluderar:

Ett doktorsexamen i klimatförändring (PGDip CC) som består av att genomföra fyra 400-kurser En MSc i klimatförändringar baserat på en avhandling En doktorand i klimatförändringar baserad på en avhandling

På grund av den övergripande aspekten av klimatförändringar och regionens specificitet omfattar kurser inom PGDip CC, MSc och doktorsavhandling ett brett spektrum av ämnen, från klimatvetenskap till sociala, finansiella och ekonomiska aspekter av klimatet Förändring, traditionell kunskap och integration av klimatförändringar och katastrofriskhantering. På grund av detta uppmuntras forskarstuderande inom ramen för klimatförändringsprogrammet att samarbeta med externa medhandledare från andra USP-fakulteter och / eller andra universitet.... [-]

Fiji Suva
February 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

HTMi Hotel och Tourism Management Institute Schweiz förbereder studenterna för en ledarkarriär inom den globala gästfrihetsbranschen. Institutet har fem centra för spetsk ... [+]

Mål och lärande

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Tillämpning av kunskaper och praktiska färdigheter och kompetenser som krävs för framgångsrika övervakningsroller inom verksamhetsområdena av en internationell hotell- och turistorganisation. Undersöka arten av gästfrihet och turismhantering, komplexiteten hos det kommersiella gästfrihetsföretaget, inklusive konsumentbeteende, hantering av människor och prestanda, entreprenörskap och finansförvaltning. Använd konversations tyska språkkunskaper i en operativ miljö. Fördela konfidentiellt begrepp inom finansiell styrsystem och informationsteknik. Visa gästfrihet och företagsledning färdigheter för framgångsrika övervakningsroller inom ett internationellt hotell och turism ledning. ... [-]
Schweiz Lucerne
January 2020
Heltid
40 - 44 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of the Rockies

Med vårt tvååriga doktorsexamen i hållbara affärspraxis studerar du affärsprinciper och fokuserar på de kunskaper och analytiska färdigheter som behövs för att främja hål ... [+]

Handla om

Med vårt tvååriga doktorsexamen i hållbara affärspraxis studerar du affärsprinciper och fokuserar på de kunskaper och analytiska färdigheter som behövs för att främja hållbarhetsinitiativ i näringslivet. Diplomprogrammet låter dig bygga en grund i ekonomi, redovisning, generell ledning och marknadsföring och utveckla sedan mer specifik kunskap i hållbara affärsmetoder. Dina kurser kommer att levereras på flera olika sätt, inklusive ansikte mot ansikte föreläsningar, online- och hybridkurser och laboratorieexperiment.

Förbättra anställbarhet med ett högspecialiserat examensbevis inom hållbar affärspraxisTillfoga ditt etablerade studieområde med kunskapen att trivas i den "gröna" ekonominUtveckla dina hållbarhetsplanerings- och rapporteringsförmåga för att hjälpa lokala företag att minska deras påverkan på miljönÖversikt... [-]
Kanada Cranbrook
September 2019
2 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Rhodes Business School

Deltid Doktorsexamen i Enterprise Management, känd som PGDip (Enterprise Management) PT, erbjuds av Rhodes Business School . Beläget på Rhodos universitets campus, har de ... [+]

Deltid Doktorsexamen i Enterprise Management, känd som PGDip (Enterprise Management) PT, erbjuds av Rhodes Business School . Beläget på Rhodos universitets campus, har den fördelarna med en kollegial, vetenskaplig miljö, samtidigt som den interagerar med det lokala och internationella näringslivet.

PGDip (Enterprise Management) PT är en 12-månaders programkörning inom Rhodes Business School från och med januari varje år och slutar i december.

Den är utformad för att tillgodose behoven hos akademiker i heltidsanställningar från ett brett utbud av arbetsfunktioner som vill:

- utveckla deras entreprenörskap färdigheter inom sin organisation

- Utveckla ett intrapreneuriellt förhållningssätt till affärer... [-]

Sydafrika Grahamstown
January 2020
Heltid
Deltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Frederick University

Arkitekturavdelningen har som målsättning att utbilda framtida arkitekter, ge dem kunskap och känslighet för den byggda miljön i Europa och Medelhavsområdet och att bli e ... [+]

Arkitekturavdelningen har som målsättning att utbilda framtida arkitekter, ge dem kunskap och känslighet för den byggda miljön i Europa och Medelhavsområdet och att bli ett enastående akademiskt centrum för studier i ett bredare europeiskt sammanhang. Programmets längd är fem (5) år och leder till professionell examen (Diploma) i arkitektingenjör. Studenter som önskar erhålla en kandidatexamen i arkitektur kan dock göra det genom att genomföra de första fyra (4) studieåren av programmet.

Viktiga inlärningsresultat

Utbildning och utbildning som leder till examensbevis, certifikat och andra behörighetsbevis som avses i artikel 2 ska ges genom studier på universitetsnivå som huvudsakligen berörs av arkitektur. Sådana studier ska balanseras mellan de teoretiska och praktiska aspekterna av arkitekturutbildning och ska säkerställa förvärv av:... [-]

Cypern Nicosia Limassol
October 2019
Heltid
Deltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Goldsmiths, University of London

MSc i kognitiv beteendeterapi (KBT) syftar till att ge studenterna en strukturerad utbildning där studenterna systematiskt kan förvärva de kunskaper och färdigheter som b ... [+]

Den MSc i kognitiv beteendeterapi (KBT) syftar till att ge studenterna en strukturerad utbildning där studenterna systematiskt kan förvärva de kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta som en kognitiv beteendeterapeut.

På kurs ska studenten kunna successivt bygga upp deras förtroende och kompetens för att ta dem från en nybörjare till ackrediterad läkare, med både British Association of Terapi & Psychotherapy (BACP) och British Association of Cognitive & beteende Psykoterapeuter (BABCP).

Unikt på denna kursen kommer att uppmuntras att utvärdera kognitiv beteende teori och praktik, som kommer att omfatta en betoning på att förstå förhållandet mellan KBT till andra psykoterapeutiska metoder och om anpassning av insatser till individuella behov. Som sådan här utbildning i KBT presenteras inom ramen för en bredare kritisk och positiv psykologi.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

Detta forskarutbildningen i Marketing Management för turism Lyx är avsedd för studenter och yrkesverksamma som vill snabbt spåra deras karriär inom marknadsföring för bes ... [+]

Detta forskarutbildningen i Marketing Management för turism Lyx är avsedd för studenter och yrkesverksamma som vill snabbt spåra deras karriär inom marknadsföring för besöksnäringen. Programmet syftar till att ge expertkunskap och perspektiv som krävs av professionella och direktörer i den globala och dynamisk miljö för turismen genom att förstå effekterna av ny teknik och nya trender.

Förbereder eleverna att leda marknadsföringsprojekt och utveckla strategier, fokuserar programmet på att förvärva kompetens och kunskap riktad mot: - Högkvarterssegment - Exklusiva tjänster - Premiumprodukter - Anmärkningsvärda varumärken

Detta examensbevis består av sex månaders heltidsstudie, följt av en tre månaders off-campus fallstudie och en praktik på tre månader. Praktik och fallstudie kan genomföras samtidigt.... [-]

Spanien Marbella
September 2019
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
International University of the Caribbean

Den magisterexamen i pedagogik är riktat mot personer som är intresserade av undervisningen, men har ett ackrediterat kandidatexamen i ett annat område än utbildning. I g ... [+]

Magisterexamen i pedagogik

Den magisterexamen i pedagogik är riktat mot personer som är intresserade av undervisningen, men har ett ackrediterat kandidatexamen i ett annat område än utbildning. I genomgången magisterexamen i pedagogik, eleverna välja en av följande inriktningar: Matematik, Utbildning, Vetenskap Utbildning, språkutbildning, religiös utbildning, Familjen utbildning, vuxenutbildning. Observera att inriktningar är o ffered baserat på efterfrågan.

Grundläggande kurser Avancerade metoder Läroplan Planering och genomförande Tillämpad Instructional Design och undervisningsstrategier Förändrade paradigm i utbildning Mätning, utvärdering och etik Lärare som Professional Klassrumshantering Undervisning Practicum Behörighet ... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska