Praktikprogram i Kina

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Din Praktikprogram i Kina - Peking, Shanghai och Chengdu

Med 10 års erfarenhet att placera unga talanger till professionella Kina-baserade företag, är vårt flerspråkiga team dedikerade till att erbjuda dig de bästa internationella praktikmöjligheter i Peking, Shanghai och Chengdu.

Praktikant i Peking, Shanghai och Chengdu

Delta i vår Praktik i Kina Program i antingen Peking, Shanghai eller Chengdu, valet är upp till dig! Alla året runt-program, program som startar i början av varje månad.

De högst rankade praktik i ett stort nätverk av internationella företag i olika branscher

Vi ser till, passar din praktikplats dina behov och önskemål.

Från multinationella företag till små och medelstora, vi kontinuerligt utvidga vårt nätverk av pålitliga kinesiska och internationella företag inom en rad olika områden (arkitektur, juridik, finans, fastigheter, event management, turism, IT etc.).

Vi åtar oss att erbjuda dig den bästa yrkeserfarenhet i enlighet med din utbildningsbakgrund och professionell goals.You vet din praktikplats innan anländer!

Ett personligt program för att optimera din, Kina upplevelse

Utöver din praktikplats, ytterligare erbjuder vi dig 4 timmar per vecka av kinesiska klasser och varje vecka kulturella aktiviteter.

Att lära sig kinesiska kommer att berika kvaliteten på din Kina upplevelse.

Utöver din nya yrkeserfarenhet, kommer det att hjälpa dig att förstå alla detaljer i den kinesiska kulturen.

Online lärande med hjälp Skritter, den bästa online app för att öva kinesiska ordförråd

Inlärning slutar inte utanför klassrummet. Hutong School elever får ett gratis 6 månaders prenumeration på Skritter. Skritter är helt integrerade i våra undervisningsmetoder, så att du kan studera och översyn ordförråd på ett effektivare sätt. Eleverna kan då koncentrera sig på mer aktiv interaktion under lektionstid, vilket möjliggör ökade muntlig språkfärdighet.

Boende i moderna lägenheter och 24/7 praktisk hjälp

Vi är här för att göra din vistelse säker och bekväm, så att du kan fokusera på det som är viktigt: att lära, upptäcka Kina, få yrkeserfarenhet och njuta av din vistelse i Mittens rike!

Unik gemenskap

Hutong School sammanför människor från olika nationaliteter och med olika bakgrund, allt motiveras av ett gemensamt intresse ... Kina! En andra familj hemifrån ...

Professionell praktik matchningsprocess

Vår praktik matchningsprocess syftar till att finna dig rätt praktik i Kina på rätt företag där du kan lära dig och arbeta bygger på en tydlig praktik beskrivning.

Du kommer att veta din praktikplats innan du anländer i Kina.

Pre-antagning

Vi visar meritförteckning / CV för att bekräfta din före antagning. Din ansökan överförs till en kontoansvarig specialiserad på ditt valda verksamhetssektor.

Mål bedömning

Vi väljer relevanta och tillförlitliga positioner praktik för dig.

Vi intervjuar dig via telefon eller Skype för att bedöma din motivation och bekräfta en god förståelse för dina yrkesmässiga och personliga mål.

Company utvärdering & intervju

Vi skickar in din meritförteckning / CV till företag Förhandla praktikförhållanden Ordna en telefon eller Skype intervju med möjliga framtida arbetsgivare

Antagning

Efter godkännande av båda parter din praktikplats kommer att bekräftas. Vår Antagning avdelning hjälper dig att ordna för att förbereda din ankomst i Kina.

Senast uppdaterad Jan 2015

Om skolan

Chinese Language School with locations in Beijing, Chengdu, Shanghai, Belgium & Paris. Founded in 2005.

Chinese Language School with locations in Beijing, Chengdu, Shanghai, Belgium & Paris. Founded in 2005. Läs mindre
Peking , Shanghai + 1 Mer Mindre