Populära kategorier

Förberedande år/basår

Ett förberedande år eller basår är en ettårig introduktion till mer långvariga studier och förbereder studenter på att börja på universitetet. Dessa program erbjuds inom en mängd olika ämnen inom de estetiska ämnena, humaniora, företagsekonomi, naturvetenskap, teknik, teknologi, samhällsvetenskap och mer. Mängden olika förberedande år och basår kan vara överväldigande - men låt inte det stoppa dig! Börja söka genom att titta på de mest populära programmen som listas nedan.

Förberedande år som nyligen lagts till

Cardiff Sixth Form College

Ett år GCSE

Juli 4, 2018
Genom en ettårig intensiv GCSE-kurs erbjuder Cardiff Sixth Form College en unik möjlighet för yngre studenter, varav många strävar efter att utvecklas till den prisbelönta sjätte formuläret för att kunna dra nytta av den inspirerande läran, utmärkta karriärutveckling och modern ombordstigning på högskolan i Storbritannien.

Access Creative College

Music Performance Foundation Degree

Juli 3, 2018
Om du vill få musik och yrkeskunskaper att fungera som professionell musiker eller vokalist, är denna grundnivå som erbjuds i samarbete med Nottingham Trent University för dig!

James Cook University Brisbane Campus

Undergratuate Top Up Year BTS - DUT

juni 24, 2018
Upplev ett år i vackra Queensland och "Top Up" din kvalifikation till en kandidatexamen från ett internationellt erkänt topp 2% universitet. Engagera med näringslivet genom att genomföra en professionell praktik som en del av ditt utbildningsprogram för att förbättra utbildningsresultat och starta din karriär.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett förberedande / basår?