Populära kategorier

Förberedande år/basår

Ett förberedande år eller basår är en ettårig introduktion till mer långvariga studier och förbereder studenter på att börja på universitetet. Dessa program erbjuds inom en mängd olika ämnen inom de estetiska ämnena, humaniora, företagsekonomi, naturvetenskap, teknik, teknologi, samhällsvetenskap och mer. Mängden olika förberedande år och basår kan vara överväldigande - men låt inte det stoppa dig! Börja söka genom att titta på de mest populära programmen som listas nedan.

Förberedande år som nyligen lagts till

Stiftelsen År

Stiftelsen År

Mars 20, 2018
Stiftelsen År är en tio månaders fullständig fördjupning förberedande kurs på italienska för internationella studenter villiga att anmäla sig till en BA som lärs på italienska på #UNIPAVIA. Stiftelsens år riktar sig till studenter som inte uppfyller minimikravet - 12 års skolgång - för att få tillgång till det italienska högre utbildningssysteme… [+]t. [-]

Easton Country Day School

Gymnasiet

Mars 20, 2018
Easton Country Day School (ECDS) High School-program strävar efter att utveckla välutrustade elever som kan utföra de mest konkurrenskraftiga universiteten.

Universitatea De Vest Din Timisoara

Förberedande år På Rumänska Språket

Mars 13, 2018
Institutionen för moderna språk anslutna till fakulteten för brev, historia och teologi har uppgift att erbjuda studenter en högkvalitativ utbildning inom främmande språk och litteratur.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett förberedande / basår?