Populära kategorier

Förberedande / Foundation Year Program

En förberedande eller basår är en ettårig introduktion till en fullständig examen läroplan och förbereder eleverna för deras inträde i högskolan. Dessa program utbilda studenter i en mängd olika ämnen som konst, humaniora, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika förberedande och grund år kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära prep år som anges nedan.

Basår som nyligen lagts till

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Ib Förlängd Uppsats Sommar Kurs

December 15, 2017
ISSOS exklusiva sommarprogram erbjuder högskolestudenter (13-18 år) den unika möjligheten att kombinera lärande, kreativ anrikning och actionfylld äventyr i de världsberömda och fantastiska universitetsstäderna St Andrews i Storbritannien.

E-Learning University of Athens

Kurs I Vin

December 14, 2017
Vin är en del av det grekiska kulturarvet, dess produktion och den medföljande traditionen finns i över 4000 år! I den grekiska mytologin hittar vi de olympiska gudarna som styr Cosmos.

David Game Higher Education

BTEC HND Diploma Level 5 Public Services

December 14, 2017
Pearson BTEC HND Diplom Nivå 5 Offentliga Tjänster (med vägar alternativ: polis, kriminologi och akutsjukvård) Kursstruktur Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos studenter som vill bedriva en karriär inom offentlig och akutvård - Polisen, brandkåren, ambulanstjänsten, fängelsetjänsten, väpnade styrkor, tull och punktskatt, beredskapsplanering - säkerhetst… [+]jänster, folkhälsa och brottsling Rättvisa stödorgan. Du kommer att utveckla en fast förståelse för stora incidenter, mänsklig psykologi och sociologi, mångfald, kriminologi hälsa och säkerhet och din egen personliga effektivitet och utveckling i alla situationer där offentliga tjänster är anställda. Edexcel BTEC Level 4 och 5 HNC / D i Public Services tillhandahåller ett specialiserat, arbetsrelaterat studieprogram som täcker de viktigaste kunskaper, förståelse och praktiska färdigheter som krävs inom sektorn för offentliga tjänster och ger särskild tonvikt genom val av specialiserade enheter skräddarsydd i år 1 och 2 till din valda karriärväg. I slutet av din kurs kommer du att ha en erkänd kvalifikation som kommer att vara definitiva vägar för sysselsättning i de offentliga tjänsterna och andra karriärer som kräver en disciplinerad men omtänksam strategi. Det finns möjligheter till vidare studier och karriärmöjligheter: Kursen ger en nationellt erkänd kvalifikation som erbjuder karriärutveckling och professionell utveckling för dem som redan är anställda eller vill söka arbete inom den offentliga sektorn. Kursen kommer att ge: djupgående studie av ett brett utbud av offentliga tjänster möjligheter att ta reda på om lediga jobb finns i dessa tjänster och förbereda sig för sina införingsprocedurer regelbunden kontakt med tjänstemän och besök hos offentliga tjänsteleverantörer praktiska uppdrag och projekt som är direkt relaterade till den moderna offentliga servicen praktisk arbete med samhällsprojekt ÅR 1 Småskaliga forskningsprojekt Organisationer och beteende Rättvis behandling i offentliga tjänster Hälso- och säkerhetshantering inom offentliga tjänster Den globala miljön Rättvisa och bestraffning Nödplanering och Offentliga Tjänster Brottsreducering och gemenskapssäkerhet ÅR 2 Hantera offentlig sektor finans Regeringens beslutsfattande och de offentliga tjänsterna Forskningsrojekt Personlig och professionell utveckling [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett förberedande / basår?