Populära kategorier

Förberedande år/basår

Ett förberedande år eller basår är en ettårig introduktion till mer långvariga studier och förbereder studenter på att börja på universitetet. Dessa program erbjuds inom en mängd olika ämnen inom de estetiska ämnena, humaniora, företagsekonomi, naturvetenskap, teknik, teknologi, samhällsvetenskap och mer. Mängden olika förberedande år och basår kan vara överväldigande - men låt inte det stoppa dig! Börja söka genom att titta på de mest populära programmen som listas nedan.

Förberedande år som nyligen lagts till

IUBH Campus Studies

Path2Master

Maj 9, 2018
Har du en universitetsexamen i ett icke-kommersiellt ämne, och skulle vilja bedriva en karriär i ledningen? Eller vill du slutföra ett 60 hp masterprogram, men uppfyller inte alla krav? Starta din mästers karriär med vårt Path2Master-program! Vi förbereder icke-affärskandidater för företagsekonom och ger dig ytterligare 30 högskolep… [+]oäng. [-]

The University of Law

Internationella Grundprogrammet - Lag

Maj 2, 2018
Internationell grundprogram för juridik är en ettårig kurs som ger en Pathway till grundutbildning i juridik.

The University of Law Business School

International Foundation Program - Business

Maj 2, 2018
International Foundation Program for Business är ett årskurs som ger en Pathway till grundutbildning i Business. Studenterna kommer att få en aktiv förståelse för en rad teman som påverkar den moderna näringslivet, såsom internationella finansmarknader, ledning och marknadsföring.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett förberedande / basår?