Populära kategorier

Förberedande år/basår

Ett förberedande år eller basår är en ettårig introduktion till mer långvariga studier och förbereder studenter på att börja på universitetet. Dessa program erbjuds inom en mängd olika ämnen inom de estetiska ämnena, humaniora, företagsekonomi, naturvetenskap, teknik, teknologi, samhällsvetenskap och mer. Mängden olika förberedande år och basår kan vara överväldigande - men låt inte det stoppa dig! Börja söka genom att titta på de mest populära programmen som listas nedan.

Förberedande år som nyligen lagts till

Newcastle University

Internationella stiftelsen i biologiska och biomedicinska vetenskaper

September 12, 2018
Förbered dig för direkt inträde till år 1 av ett brett utbud av grundutbildning i ämnen inklusive biologi, kemi, farmakologi, psykologi och zoologi vid Newcastle University .

Carfax College Oxford

Förberedande kurser för universitet

September 18, 2018
Carfax erbjuder ett brett utbud av kurser för elever som söker till brittiska och amerikanska universitet, samt de som söker tillträde till världsledande universitet på annat håll.

University of Tyumen

Grundprogrammet

September 13, 2018
University of Tyumen är stolt över att ge ett förberedande program för de utländska studenter som vill studera vid ett ryskt universitet, men behöver ytterligare utbildning för att förbättra sina akademiska ryska språkkunskaper.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett förberedande / basår?