Läs den officiella beskrivningen

Bildas av General Professional-kurs och en av de två vägarna i bilden för att välja.

Första året:

- Professionell kurs ALLMÄNT Allmänt Professional Course är den första i läroplanen två år och syftar till att börja studera fotografi och letar efter en solid grund, både teoretiskt och praktiskt.

Den består av tolv specialiserade moduler innebär teknisk och annan reflektion som, i kombination med aktiviteter ge eleverna trygghet och självständighet som behövs för inträde i professionella kurser.

Det är en daglig dopp i en värld av bilden, en fortsatt satsning för att studera, praxis och översyn. Samma studenter kommer att bli bekant med den fotografiska aktiviteten av staden deltar utställningar och konferenser, möten med fotografer, curatorer och konstenhetscheferna; besöker gallerier, stiftelser, museer, förläggare, laboratorier, studior, och så vidare.

Den nytta av allt detta gör att varje bedömning vad gäller fotografering du är släkt med dem och styra sina egna steg.

Andra året:

- SCHEMA FÖR TEKNISKA BILD (BELYSNING, efterproduktion, CGI)

- RESPLAN IMAGE BERÄTTELSE (PHOTOREPORT, Byggprojekt FÖR FOTOGRAFER VIDEO)

Nya generationer av fotografer som strävar efter att en framtid i den professionella världen behöver en gedigen och omfattande utbildning. Alltmer Ytterligare tekniska, kunna ge en tillfredsställande kunskap om avancerade behoven på världsbild svar krävs.

Den nya fotograf bör ha möjlighet att anpassa sig till de pågående förändringarna och utvidga sina befogenheter att ta emot så många ärenden och vet hur man ska hantera och främja deras arbete.

För de som väljer en gren kopplat med kommunikation, experiment och konst i allmänhet, föreslår omfattande studier GrisArt dokumentär fotografi och Photojournalism, projekt och skapa video för fotografer, kompletterande och säkerställa omfattande utbildning.

Se 13 fler kurser från GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Pris
4,960 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum