Read the Official Description

Dessa kurser erbjuder en möjlighet till de yrkesverksamma som uppskattar ett noggrant strukturerat program som hjälper dem att använda engelska över ett brett utbud av arbetsaktiviteter.

Eleverna tilldelas språkuppgifter som direkt hänför sig till deras yrkesliv, vare sig det är juridik, informationsteknik, medicin, vetenskap, teknik, olja

Våra specialutvalda lärare för en-till-en undervisning eller gruppklasser kommer att ha relevant kunskap och lärande färdigheter för den studerandes intresseområde. Dessa kurser hjälper dig att uppnå en nivå av lämplig engelska som du kan använda med säkerhet i din karriär. ESP-kurser kan tas i kombination med allmänna engelska kurser, företagsekonomiska kurser eller någon annan kurs.

Några exempel på professionella engelska områden är:

 • Engelska för teknik
 • Engelska för medicinsk personal (läkare, tandläkare, apotekare, sjuksköterskor
 • Aviation English
 • Engelska för turism
 • Engelska för juridik / juridisk engelska
 • Engelska för Art
 • Finansiell engelska eller engelska för ekonomi
 • Engelska för IT
 • Engelska för journalister
 • Engelska för oljan
 • Engelska för militären
 • Maritime English
 • Engelska för jordbruk

Obs: Studenter som bokar kursen ska förse skolan med detaljerad information om deras yrkesliv och engelska språkbehov i förväg. Detta gör att läraren kan utforma ett lämpligt inlärningsprogram och ge studenten / s de lämpligaste resurserna under studiet.

 • Driftsperiod: Hela året
 • Nivå: Nybörjare till Avancerad
 • Varaktighet 1 lektion: 45 minuter
 • Lektioner per vecka: 20 lektioner (15 timmar), 30 lektioner (22,5 timmar)

Kombination Allmän engelsk grupp 20 lektioner per vecka En-till-en-professionell engelska 10 lektioner per vecka

Kursen är idealisk för studenter som vill förbättra sin övergripande kompetens på engelska i en gruppomgivning på morgonen när de kan öva alla sina språkkunskaper genom interaktivt klassarbete, samtidigt som de uppmärksammar deras professionella behov på eftermiddagen. Genom dessa privata lektioner kan de, med hjälp av sin lärares hjälp och vägledning, arbeta för att samla sin yrkeskunskap och kunskaper i engelska för att utveckla sin förmåga att fungera som experter inom sitt område inom en engelsk arbetsmiljö.

Som med alla en-till-en-lektioner är den främsta fördelen med detta arrangemang att lärarens individuella uppmärksamhet är helt inriktad på en elev, så kursen själv överenskommits av student och lärare tillsammans och bygger på de professionella behoven av studenten, som han / hon är ombedd att diskutera med läraren vid kursstart.

Kombination Allmän engelsk grupp 20 lektioner per vecka Professionell engelsk grupp 10 lektioner per vecka (tillgänglig för minst 2 studenter)

Kursen är väldigt användbar för kollegor eller yrkesverksamma inom samma område som har liknande engelska språkkompetens och vill förbättra sin allmänna nivå på engelska med andra studenter på morgonen och fokusera på specifika delade områden av sitt professionella arbete på eftermiddagen .

Tillsammans med sin lärare kan de fastställa kursens mål och bestämma vilka luckor i deras kunskaper i engelska som är mest relevanta för deras arbete.

Detta säkerställer att studenterna kommer undan med större förtroende för sina allmänna engelska färdigheter och i deras tillämpade kunskaper i engelska för att underlätta överföringen till deras professionella sammanhang.

Stängda grupper 20 lektioner per vecka (tillgänglig för minst 4 studenter)

Kursen är för studenter som vill fokusera exklusivt och intensivt på sin professionella engelska med andra med liknande yrkesbakgrund, oavsett om de arbetar tillsammans.

Med sin intensiva inriktning på ett visst kompetensområde är lektionerna i en sådan kurs ett intressant och effektivt sätt att förbättra elevernas engelska så relevant som möjligt till sina specifika intresseområden, eftersom kursinnehåll och mål förhandlas fram i klassen med läraren, för att säkerställa effektiva resultat för alla berörda studenter och garantera det förtroende som krävs för att fungera flytande och bekvämt i sina respektive yrkesmiljöer när man använder engelska.

Program taught in:
Engelska

See 11 more programs offered by Gateway School Of English »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum