Läs den officiella beskrivningen

Internationella Culinary Training Programs

"Lär dig att laga mat som en thailändsk kock"

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert.

Culinary Training School

Utbildning för jaktkockar, nya restaurangstarter och de som vill lära sig att laga thailändska som en thailändsk.

Vår akademi

Våra professionella kulinariska träningslokaler är nya och helt luftkonditionerade. Varje kockstudent har sin egen träningsstation komplett med gasfrysare, granitmatlagning, diskbänk och matplats. I träningschefen är stationen instruktörens demonstrationsstation där alla recept är förberedda och demonstreras av kockinstruktören.

Vi är i Bangkok, huvudstaden för thailändsk kulinarisk matlagning och hemmet för världsberömda thailändska rätter. Vem skulle känna thailändsk matlagning bättre än oss, och var annars skulle du gå till att lära känna thailändsk mat? Vår thailändska matlagning är inte fusion eller beredd med ersättningsingredienser. Vi använder autentiska ingredienser, och vi lär dig hur thailändska rätter ska smakas. Kom och gå med i vårt finjusterade och långvariga kockprogram. Du kan studera 1 vecka eller upp till 8 veckor. Övning gör perfekt, och det är precis vad du ska göra med oss. Du lär dig 25-30 professionella thailändska rätter varje vecka.

Under din kulinariska träning kan du förvänta dig att lära dig om:

  • Thai ingredienser-frukter, grönsaker, örter, kryddor, pasta, såser, ...
  • Professionell matberedning, matlagningsteknik
  • Thai kokkärl-woks, ångkokare, friterare, ...
  • Curry pasta (gjorde det gammaldags sätt med murbruk
  • Rörsteg, Sallader, Soppor, Förrätter, Ångning, Stekpanna, Efterrätter
  • Dips, såser
  • Thai fruktskärning

Vårt Culinary Training Approach

Det bästa sättet att lära sig att laga mat är att göra det själv. I vårt intensiva, hands-on-program, studenter - koka, laga mat och laga mat. Med recept i din hand förklarar din kockinstruktör först och visar varje maträtt. Du tar anteckningar och ställer frågor. Då är det din tur att duplicera vad som har visats. Genom att självständigt förbereda varje maträtt lär du dig att förbereda det. Därefter kritiseras din "skapelse", och din instruktör berättar hur du förbättrar det.

Vanligtvis täcker 5-6 professionella thailändska rätter djupgående dagligen (25-30 / vecka). Vid tillfredsställande slutförande av tilldelade rätter slutar klassen varje dag.

Våra All-Inclusive Training Courses

Alla kurser nedan är ALL-INCLUSIVE-undervisning ingår både kursutbildning och boende. De flesta måltider ingår också.

  • BASIC CULINARY TRAINING COURSE-10 dagar av grundläggande kulinarisk träning
  • BASIC THAI COOKING COURSE -5 till 20 intensiva dagar med grundläggande thailändsk matlagning
  • AVANCERAD THAI COOKING COURSE-5 till 20 intensiva dagar med avancerad thailändsk matlagning
  • GRAND MASTER THAI CULINARY COURSE-40 dagar intensiv träning (8 veckor matlagning)
  • PROFESSIONELL VEGETARIAN THAI COOKING COURSE-5 dagar privat vegetarisk träning
  • PRIVATE CHEF TRAINING-5-10 dagar av intensiv en-på-en-privat kockutbildning

Vegetarian

1. BASIC CULINARY TRAINING SKILLS KURS-2 veckor (10 dagar), lära sig grundläggande kulinariska färdigheter, såsom:

  • Marknadsbesök, ingredienser, redskap
  • Knivfärdigheter
  • Näring
  • Livsmedelssäkerhet
  • Menyplanering
  • Kostnadskostnad
  • Beläggning / Presentation
  • Smaksutveckling
  • Station Organisation
  • Timing / Multitasking
  • Fruktskärning

Undervisning: 30 000 Baht

Startdag: På måndagar, fråga för intagningsdatum

Boenden: Ingår i undervisningen

Instruktion: På engelska

Diplom: Grundläggande Culinary Skills Diploma

Deposition: Obligatoriskt för att garantera ditt säte (25%)

Professionella thailändska matlagningskurser

2. BASIC THAI COOKING-1 till 4 veckor (5-20 arbetsdagar), lära 110 av de mest populära thailändska rätterna

Basic kock kursen lärs kontinuerligt under ett roterande 4 veckors schema. Kännetecknande för thailändska ingredienser (marknadsrundtur ingår), beredning av dessa ingredienser för matlagning och bekantskap med användning av woks, ångkokare, friterare, köksredskap uppnås. Perfekt för dem som inte känner till thailändsk matlagning och hemmakare. För de som vill starta egna restauranger är kursen en perfekt start eftersom den täcker de mest populära thailändska rätterna. Dessa 4 veckor är utbytbara och kan tas i vilken ordning som helst. Svårighetsgraden är densamma för alla 4 veckor.

3. AVANCERAD THAI COOKING-1 till 4 veckor (5-20 arbetsdagar), lärande över 105 professionella thailändska rätter.

Kursen är utformad för dem som har en grundläggande förståelse för thailändska matlagningsredienser, redskap och disk. För nybörjare rekommenderar vi att du börjar med vår BASIC THAI COOKING COURSE (se ovan). Typiskt täcker 5-6 professionella rätter dagligen. Avancerad kurs är totalt 4 veckor av intensiv träning. Du kan ta en eller alla fyra, och du kan börja varje vecka du önskar.

Matberedning, matlagningsteknik och professionell matpresentationsteknik diskuteras, övas och finjusteras. Thailändsk matlagning och rätter är illustrerade av kocken och praktiseras tills de är perfekta av eleverna.

All Inclusive Undervisning * (baserat på antal veckor av träning):

  • 1 Vecka-25.000 Baht
  • 2 veckor-45 000 baht
  • 3 veckor-65 000 baht
  • 4 veckor-85 000 baht
  • 6 veckor-120.000 baht
  • 8 veckor-150.000 baht

* Inkluderar gratis boende (privat rum med privat badrum, air con

Diplom:

  • Ett personligt thailändsk kockdiplom utdelas efter 1 veckors slut.
  • Ett professionellt thailändsk kockdiplom utdelas efter 2 veckors slut.
  • Ett professionellt thailändsk matlagningskocktillstånd utdelas efter 4 veckors slut.
  • En Master Thai Culinary Chef Diploma delas ut efter avslutad 6 veckors träning.
  • Ett Grand Master Thai Culinary Chef Diploma delas ut efter avslutad 8 veckors träning.

Boenden (ingår i din undervisning-privat rum med privat badrum, wifi, air con):

  • 1 VECKA: 6 nätter
  • 2 veckor: 13 nätter
  • 3 veckor: 20 nätter
  • 4 veckor: 27 nätter
  • 6 veckor: 41 nätter
  • 8 veckor: 55 nätter

Dessutom finns specialpriser tillgängliga för våra skolelever från flera 2-stjärniga hotell i vårt område. Klicka bara HÄR för att se några val.

4. GRAND MASTER THAI CULINARY CHEF COURSE-40 intensiva dagar över 8 veckor, tar dig från BASIC (4 veckor) plus ADVANCED (4 veckor) för totalt 8 veckor av intensiv professionell thailändsk matlagning.

Under den här tiden har du lärt dig 200 professionella thailändska rätter plus fruktsnivning och bananbladshantverk.

Thailändska matlagningskunskaper och kunskaper har finjusterats, med början på grunden för thailändska ingredienser, beredning, matlagning och presentation. Över 200 rätter plus förmågan att göra minst 12 karryklister, klibbigt ris, kokosmjölk, såser

Kursinformation (40 arbetsdagar):

  • Kursdag: Varje måndag
  • dagar
  • Antal disketter undervisade: 5-6 dagligen (över 200 på 8 veckor)
  • Recept: Tillhandahålles på engelska för alla rätter, curry pasta, såser
  • Instruktion: På engelska (förutom thailändska studenter)
  • Diplom: Tilldelas efter avslutad kurs
  • Klassstorlek: 6 eller färre studenter
  • Logi: Ingår i kursen undervisning
  • Deposition: Obligatoriskt för att garantera ditt säte (25%)
  • Letter of Acceptance: Tillhandahålles till de som behöver en gång en deposition mottas
  • Praktikplatser: Tillgänglig för 6

Ingår i din undervisning för ALLA kockkurser (1 till 8 veckors träning):

  • Ingredienser, förnödenheter, bestick att använda
  • Varmt kaffe, varmt te och isvatten under klassen
  • Alla måltider som tillagas av varje elev (mycket och mycket lunch och middag)
  • Recept på engelska för alla måltider beredda
  • Diplom efter avslutad varje kurs med akademisk tätning
  • Akademisuniform: Svart T-shirt och förkläde med logotyp
  • Boende i ett möblerat privat rum med privat badrum, wifi, air con

5. PROFESSIONAL PRIVAT VEGETARIAN THAI COOKING COURSE - Under 5 dagar med privat intensiv träning lär du dig 32 av de mest populära thailändska rätterna tillsammans med att lära dig hur man gör tofu, sojamjölk, 3 currypasta och 8 såser / dips.

Kännetecknas för att upprätthålla autentiska smaker och utseende. Finns för både vegetarianer, veganer och de kockar / kockar som arbetar på restauranger med vegetariska kunder.

Kursinformation (5 arbetsdagar):

  • Kursdag: Måndag-Fredag
  • dagar
  • # rätter undervisas: 7 dagligen
  • Recept: Tillhandahålles på engelska för alla rätter, curry pasta, såser
  • Instruktion: På engelska (förutom thailändska studenter)
  • Diplom: Tilldelas efter avslutad kurs
  • Klassstorlek: En-mot-en, privat
  • Deposition: Obligatoriskt för att garantera ditt säte (25%)
  • Boenden: GRATIS tillsammans med de flesta måltider
  • Undervisning (inkluderar boende): 1 WEEK-50,000 Baht
  • Diplom: Ett personligt thailändsk matlagningsprogram för matlagning ges tillfredsställande 1 veckor.

PRIVATE CHEF TRAINING

EN-ON-ONE ALL-INCLUSIVE INSTRUKTION

Speciellt utformad för dem som önskar intensiv en-mot-träning med en thailändsk kock. Fråga så många frågor som du vill, laga mat, arbeta hårt, lära dig grunderna och lära dig avancerade thailändska kulinariska färdigheter. Studera och laga mat i så många veckor som du vill, och täcka upp till 30 professionella rätter / vecka. I stället för att vara i en grupp studenter är det här chansen att välja precis vad du vill lära och lära i så många veckor som du vill - bara du och en thailändsk kock.

6. PRIVATE CHEF COURSE-5 dagar / vecka med intensiv thailändsk matlagning, grundläggande

09:30 - framåt tills alla rätter är färdiga för dagen, vanligtvis måndag-fredag ​​(5 arbetsdagar)

Kursinnehåll:

  • Läs Thai ingredienser
  • Master användning av thailändska köksartiklar
  • Välj 30-40 tallrikar / vecka för att behärska

Undervisning: 50 000 baht / vecka, 50% deposition krävs vid bekräftelse av önskat datum, balans på grund av första dagen av klass i kontanter (Thai Baht) eller kreditkort (3%). Ytterligare studenter @ 25.000 Baht / vecka. Undervisning inkluderar gratis boende och de flesta måltider.

  • Varaktighet: Du väljer antal veckor att lära dig
  • Startdatum: Vanligtvis på måndag
  • Antal studenter: En-mot-en-träning
  • Diplom: Ett skoldiplom beviljas efter avslutad kurs.
  • Språk: Engelska (men översättare är tillgängliga)

SÄRSKILDA INSTRUKTIONER TILLGÄNGLIGA:

  1. Kway Teow (Thai Noodle Soup)
  2. Moo Kata (Thai BBQ)
  3. Thailändska efterrätter
  4. Royal Thai Cuisine
  5. Isaan Cuisine
  6. Såser, Dips
  7. Titta Choop
  8. Kokt fläskben (Khao Kha Moo)
  9. Kyckling
  10. Gör tofu och sojamjölk
  11. Kryddig rostad fläskmag (Moo Krob)
  12. Crispy Thai crepes (Kanom Buang)
  13. Fruktskärning

Ytterligare instruktioner finns:

Förutom thailändsk matlagning erbjuder vi andra professionella tjänster, till exempel-

  1. Instruktion för hur man undervisar thailändska matlagningskurser och hur man instruerar och utbildar restaurangpersonal.
  2. Praktikplatser på lokala thailändska restauranger.
  3. Instruktion / rådgivning i restaurangledning, verksamhet, utveckling, lönsamhet, redovisning och igångsättning.
  4. Instruktion i restaurang- och köksverksamhet, kostnadsredovisning, matkostnad, prissättning, menydesign, platsutbud, köksdesign, mat och kökshygien etc.
  5. Frukt och grönsaker snidning färdigheter

Restaurangrådgivning:

Våra kockkurser är utformade för att göra nybörjare till proffs, kockar till kockar och kockar till thailändska kulinariska kockar. Du kommer att bli en bättre kock och en bättre kock. Vår expertis är att lära av traditionell thailändsk matlagning, thailändsk frukt och grönsaksnivning och lönsam förvaltning av thailändska restauranger. Intresserad av att starta din egen restaurang? Vi kan hjälpa! Vi hjälper till att lära dig hur man öppnar och driver en thailändsk restaurang lönsamt. Behöver du kvalificerad thailändsk kock? Vi kan spara dig tid och krångel med att flyga till Bangkok för att intervjua och hyra. Vi kan intervjua och testa för dig - betona matlagningsförmåga, kvalifikationer, ledarskapsförmåga och engelsktalande förmågor. Vår erfarna medarbetare har varit involverad i alla led i restaurangutbudet, design, verksamhet, bokföring mm Vår restaurangledningsinstruktion är utformad för att hjälpa de som är intresserade av att starta egna restauranger. Vi kan utbilda dina kockar för att göra dem bättre kockar, bättre kockar, bättre fruktskotare, bättre chefer och lönsamma operatörer av restauranger - det här är våra mål.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad September 11, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 - 8 veckor
Deltid
Heltid
Pris
25,000 THB
för 1 vecka (all inclusive-undervisning).
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum