Professionellt Certifikat I / Professionellt Examensbevis I Ledning Och Ledarskap

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Professionellt Certifikat I / Professionellt Examensbevis I Ledning Och Ledarskap

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vår Ledarskap och ledarskapskurser är ett innovativt deltidsprogram som hjälper dig att förbättra och utveckla dina ledningsfunktioner.

Du kommer att arbeta på verkliga arbetsbaserade projekt för att slutföra dina uppdrag som gör att du kan lägga till värde för din organisation när du går igenom programmet. Ett flexibelt program med korta intensiva studieblock gör att du kan schemalägga dina studier kring dina karriärs behov.

Som ett tilldelat pris kan du anmäla dig till ett certifikat-, diplom- eller mästarutmärkelse. Totalt tar det ungefär två år att slutföra, men det beror på individuell studentnivå eftersom det kan slutföras tidigare.

Masterdiplom riktar sig till ambitiösa och mellanledare, vanligtvis de som har en utvecklande karriär inom ett verksamt verksamhetsområde eller en sektor och försöker utöka sina ledarskap.

Den här vägen tar ca. åtta månader att slutföra (beroende på sökande)

Masterexamen fokuserar på den personliga utvecklingen av medelstora och ambitiösa ledande befattningshavares ledningsfunktioner. Det syftar till att öka ditt strategiska perspektiv, samt dina kunskaper och förtroende som företagsledare.

Den här vägen tar ca. 14 månader att slutföra (beroende på sökande) och kan kombineras med certifikatet.

Civilingenjörerna riktar sig till chefer, avdelningschefer och ledande chefer, som vill expandera sin kunskap och kompetens inom företagsledning och styrning.

Du kan välja att följa den allmänna ledningsvägen eller att specialisera sig inom Public Services Management eller Lean Management. På dessa specialistvägar anpassas dina moduler för att fördjupa din förståelse i ditt valda område.

Hur du lärt

Du kommer att kunna välja mellan snabbkörning där du kan studera två moduler bakåt i ett sex-dagars studieblock eller standardleveransen där varje modul tar tre dagar att slutföra.

Kursen innehåller en blandning av klassrumsmoduler, självständigt stödjande lärande och ett arbetsbaserat konsultprojekt.

Du kommer att bedömas genom olika delar av tillämpad kurs. Det är tillämpningen av den kunskap du har förvärvat under kursen som gör att du kan tänka strategiskt och få förändringar i din organisation.

Du kommer också att använda vår virtuella lärmiljö, NU, som är ett flexibelt webbaserat system som ger dig 24-timmars tillgång till modulen läromedel och kurslitteratur. Den tillåter dig att diskutera arbetet med handledare och skicka kurser elektroniskt från var som helst i världen.

Ingångskrav

UK

Du behöver ett av följande:

  • 2,2 heder
  • motsvarande yrkesmässig eller annan kvalifikation
  • två till tre års arbetslivserfarenhet i en relaterad roll
  • nuvarande anställning eller tillgång till en organisation som ska basera dina uppdrag

Sökande med icke-standardiserade behörighet och / eller betydande arbetslivserfarenhet kommer att övervägas individuellt.

Övriga krav:

yrkesreferens

International

Engelska inmatningskrav Om engelska inte är ditt första språk måste du visa oss att dina språkkunskaper är tillräckligt starka för intensiv studie. Vi brukar be om ett IELTS-test och vi accepterar några alternativa engelska språktester.

Du måste följa för att ansöka om kursen: IETLS 6.5 (med minst 5,5 i varje färdighet)

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 2, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
8 - 14 månader
Deltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Nottingham, England
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Storbritannien - Nottingham, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Jan. 2019
Storbritannien - Nottingham, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan