Read the Official Description

Hospitality Karriär-En värld av möjligheter

Hospitality Management Program vid College of Southern Idaho förbereder de studerande för besöksnäringen Framgång

Besöksnäringen upplever dynamisk tillväxt. Denna expansion av hotell och restauranger runt om i världen har ökat efterfrågan på kvalificerade, kunniga medarbetare som är redo att utmärka sig i en värld av logi, mat service, turism och resor. Hospitality Management Program vid College of Southern Idaho ger perfekt start för studenter som söker en konkurrensfördel inom besöksnäringen. Vi tror att den pedagogiska erfarenhet bör omfatta förberedelser och utbildning för ledarroller och framgångsrika karriärer i olika karriärvägar som finns i dagens snabbt växande och föränderlig besöksnäringen. Programmet innehåller en grund för de grundläggande filosofier och kompetens besöksnäringen tillsammans med verkliga världen tillämpningar och "hands on" praxis.

Bland de viktigaste egenskaperna hos den framgångsrika professionella inom besöksnäringen är kundservice, effektiv kommunikation, kreativitet, flexibilitet, förmåga att komma överens med andra, och en bra arbetsmoral. Våra mål i programmet är att utveckla eleverna som kritiskt tänkande, problemlösare och lagspelare.

Hospitality Management Program vid CSI använder material från Educational Institute of American Hotel & Lodging Association samt föreståndaren First programmet från National Restaurant Association. Studenter som genomför dessa kurser tjänar globalt erkända certifikat från båda organisationerna, förutom college krediter som gäller mot en högskoleexamen.

CSI: s gästfrihet kurser i näringslivsavdelningen. Besöksnäringen ger en underbar riktning för studenter som söker en karriär fokus för sitt intresseområde. Med mer än 200 olika arbetstillfällen, har $ 103.600.000.000 besöksnäringen en karriär som passar varje intresse. Hotell och restauranger behöver försäljnings- och marknadsföringspersonal, revisorer, ingenjörer, personalspecialister, mötesplanerare, kockar, säkerhets direktörer och chefer för varje serviceavdelning från front office till hushållning. CSI: s Hospitality Management Program arbetar med eleverna att utveckla en utbildningsväg som är rätt för dem. Vi deltar också med Walt Disney World och Cactus Petes Casino and Resort för ingående praktikprogram.

rådgivande kommitté

En kommitté bestående av gästfrihet branschfolk och experter samråda med CSI programmets administration på en regelbunden basis för att säkerställa att programmet uppfyller Excellence kvalitetskrav så långt som industrins behov och krav berörs.

Program taught in:
Engelska

See 23 more programs offered by College of Southern Idaho »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum