Read the Official Description

ESPOL erbjuder ett program inom europeisk politik för internationella studenter.

Detta är ett avancerat program inriktat på reglering av samtida samhällen i en globaliserad värld. Den behandlar stora politiska problem och utforskar strategierna för att lösa dem. Instruktionen fokuserar på reglering av internationell politik på europeisk och global nivå, och utrustade studenter med den kunskap och färdigheter som krävs för att förstå och påverka morgondagens värld.

I programmet för europeisk politik lärs alla kurser på engelska och fokuseras på europeisk integration och politik. Dessutom gör studenterna en nybörjare, mellanliggande eller avancerad kurs på franska på Alliance Française.

Programmet omfattar studieturer till Bryssel, Paris och andra europeiska städer. Studenter kan välja att studera vid ESPOL under hösten semester, vårterminen eller ett helt år. Studenter erhåller ett examensbevis och 30 hp för en termin eller 60 hp för ett helt års studier.

Programmet inom europeisk politik är öppet för studenter och forskarstuderande som vill tillbringa en term eller ett år i ett av de största franska universiteten för att utveckla sin kunskap om europeiska institutioner och att lära sig franska.

Förkunskapskrav

Detta program är öppet för studenter och studenter. Studenterna ska skicka en kopia av sitt senaste examensbevis, deras akademiska utskrift och ett CV på espol (@) univ-catholille.fr

60118_Capturadetelade2017-11-0714-05-43.png

60119_Capturadetelade2017-11-0714-05-44.png

Program taught in:
Engelska
Last updated February 3, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Pris
9,000 EUR
för ett år
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum