Detta program ger den yrkesutbildning för att leda komplexa projekt effektivt från start för att stänga ut. Blandning teori med praktik, är det här programmet i linje med Project Management Institute (PMI) ® Project Management Body of Knowledge (PMBOK®Guide)Och betonar individuella och organisatoriska ledarskap egenskaper inom projektledning. Efter genomgången av programmet, eleverna är beredda att planera, schemalägga och genomföra komplexa projekt inom industri, service, statliga eller ideella organisationer.

Dessutom programmet omfattar alla disciplin områden som krävs enligt PMI® att sitta för Project Management Professional (PMP) ® certifieringsprov.

Den University of Redlands School of Continuing Studies har granskats och godkänts som leverantör av projektledarutbildningar av Project Management Institute (PMI) ®. Som PMI Registered Education Provider (REP), har School of fortsatta studier överens om att följa PMI® kriterier etablerade kvalitetssäkrings.

PMI®, PMP® och PMBOK® är registrerade varumärken i Project Management Institute, Inc.

Obligatoriska kurser inkluderar (15 hp):

Projektledning Principles and Practice (3 poäng) [PMCS 301]

Översikt över projektledning processer och principer som används i planering och uppföljning projektverksamhet från början genom nedläggning. Ämnen inkluderar Project Management Body of Knowledge (PMBOK) ®, den roll som projektledare, projektlivscykel och projektlednings resultat. Betonar projektplanering, genomförande, uppföljning och kontroll.

Projektering, upphandling och kostnadskontroll (3 poäng) [PMCS 304]

Undersökningar planerings- och riskhanteringsprinciper projektledning som används i definitionen av räckvidden, time management och riskanalys. Ämnen inkluderar samla projektkraven, omfattning utveckling, arbetsnedbrytningsstrukturer, uppskattning och schemaläggning, riskhantering och begränsningsstrategier.

Projekt Kvalitetssäkring och riskhantering (3 poäng) [PMCS 303]

Översyn av de viktigaste verktyg för projekthantering och tekniker som används för att beräkna kostnaderna och hantera kvalitet. Ytterligare teman är upphandling av resurser och planering och utförande av kvalitetssäkring under hela projektets livscykel.

Projektledning, Teambuilding och kommunikation (3 poäng) [PMCS 302]

Täcker de grundläggande kvalitativa områden som är nödvändiga för effektiv projektledning inklusive ledarskap, personal och laget ledningen, kommunikation och strategisk planering. Ämnen inkluderar laget urval och utveckling, effektiv projektledning, hantering av intressenter och kommunikationsstrategier under hela projektets livscykel.

Project Management Practicum (3 poäng) [PMCS 305]

Capstone erfarenhet projektledning certifikatet. En praktisk och tillämpad metod för att se över och förstärka tidigare inlärda projekthanteringsverktyg och tekniker. En projektportfölj med resultat kommer att bli slutresultatet av kursen ger studenten en syntes av projektledningsprocessen i en tillämpad miljö.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från University of Redlands »

Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
10 månader
Deltid
Pris
5,925 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum