Läs den officiella beskrivningen

hantera
korrekt
PROJEKTET
RÄTT

Syften

 • Förvärva kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för en riktig, effektiv och effektiv förvaltning av projekten, enligt den samlade kunskap (god praxis) som definieras av Project Management Institute (PMI) i PMBOK® 5th ed. (Guide till Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide).
 • Att veta och tillämpa processen för att formulera och utvärdera ett investeringsprojekt: identifiera, mäta, utvärdera, ordning och jämföra och därmed identifiera rätt projekt.
 • Applicera mjukvara till konst gör processer och projektledning.
 • Träna dina färdigheter som projektledare, med hjälp av förvaltnings simulatorer, som piloter utbildas i flygsimulatorer.
 • Att lära sig att identifiera de kritiska variablerna som avgör framgången för projekt.
 • Hantera situationer med risk och osäkerhet, för att maximera sannolikheten för och konsekvenserna av positiva händelser och minimera sannolikheten för och konsekvenserna av negativa mål händelser projekt.
 • Förbättra en god förvaltning av rätt projekt, tillämpa agila förvaltningsmetoder.
 • Vara ett steg att tillämpas på internationella certifieringar av Project Management Institute PMP® (Project Management Professional) och PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner).

mottagare

Chefer med ett minimum av 3 år i ledande ställning. Professionals, konsulter, entreprenörer och medlemmar av projektgrupper som är inblandade i dess konstruktion, utvärdering, finansiering och genomförande, som vill ha ett kraftfullt verktyg för beslutsfattande, genomförande och uppföljning arbete.

Läroplan

 • PROJEKTLEDNING · 50 timmarna.
 • Formulering och utvärdering av projekt · 50 timmar.
 • AGILE PROJEKTLEDNING · 30 timmarna.

Certifiering

University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, gemensamt tilldelas intyg om specialisering (^) i Agile Project Management för att uppfylla kraven för programmet.

ADEN Business School, som en leverantör av utbildning i projektledning Project Management Institute (registrerat Education Provider / PMI REP nr 2258), styrs av kriterierna för kvalitetssäkring PMI.

Studenter som genomför programmet för Project Management, kommer att få ett certifikat som ska användas för att intyga minst 35 timmar som krävs av Project Management Institute (PMI) människor som vill ta internationellt certifikat PMP (Project Management Professional). Under tiden kommer eleverna i Programmet Agile Project Management får ett certifikat som kommer att tjäna för att ackreditera minst 25 timmar som krävs av Project Management Institute (PMI) människor som vill ta det internationella intyg om PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner).

För de studenter som redan certifierats som Project Management Professional (PMP), den färdiga och godkännande av något av programmen som ingår i denna specialiserade program, kredite PDU`s Project Management Institute, som kan användas för att förlänga sin certifiering .

(^) Certificate of fortbildning, vilket inte innebär titel eller grad, skall utfärdas i USA. Möjlighet erkännande De deltagare som klarar utvärderingsorgan som planeras i programmet när de når sin entré i europeiska universitet som ADEN har ett avtal, kan vända sig till sådana institutioner erkännande som likvärdiga med få titlar MBA eller MSC.

Metodik

ADEN har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL TRANSFER Perikles, som möjliggör överföring av kunskaper till arbetsplatsen med ett praktiskt förhållningssätt; utvecklat en interaktiv virtuell gemenskap med ett klassrum tillägg.

För att stärka retention och tillämpbarhet en digital och styrelse, baserat på matematiska modeller som gör det möjligt att uppleva och spela situationer inom näringslivet, där besluten fattas och deras inverkan kontrolleras på en intensiv användning av simulatorer är klar lekfull miljö.

Utvärderingsprogrammet består av flervalsfrågor tester i online-läge, integrativ fall och praxis med en simulator som är registrerad i den virtuella gemenskapen.

Programmet stöds av kompletterande litteratur skriven av lärare ADEN att deltagarna levererade.

Program undervisas på:
Engelska
Spansk

Se 7 fler kurser från ADEN campus Salvador »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
130 Öppettider
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019, Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019, Feb. 2020