Smarta städer

Tel Aviv University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Smarta städer

Tel Aviv University

Handla om

De senaste årtiondena har bevittnat oförutsedd befolkning och urbaniseringstillväxt med implikationen att idag för första gången i mänsklighetens historia lever mer än hälften av världens befolkning i städer. Konsekvenserna av denna urbaniseringsutveckling tillsammans med begreppet smarta städer är inställningarna för detta program.

Sats i "världens smartaste stad", syftar programmet till att introducera studenter att snabbt utveckla IKT (informationskommunikationsteknik) och hur det öppnar nya möjligheter och möjligheter att lösa några kroniska urbana problem samt hantera några nyligen erkända miljö- och sociala problem .

Programmets fokus kommer att vara på trafikstockningar, hållbarhet i städerna, motståndskraft, styrning och stadsplanering samtidigt som de diskuterar de mest framträdande frågorna i samband med smarta städer som etik, transport, styrning, stadsplanering och design, hållbarhet och robusthet. Kursen kommer att äga rum inuti och utanför klassrummet och kommer att omfatta besök på Tel Aviv kommunens anläggningar samt möten med stadens tjänstemän som arbetar med Smart City-lösningar. Programmet är i samarbete med "City Center" - TAU: s forskningscenter för städer och urbanism. Programmet är öppet för doktorander och elever på det sista året av sin grundutbildning.

Förutom kurser erbjuder TAU International sociala aktiviteter och resor runt om i landet, som till norra, Döda havet och Jerusalem, som utförs av vår Madrichim. Exakta datum för dessa kommer att meddelas närmare startdatumet för programmet.

Ansökningskrav

behörighet

Smart Cities-programmet är öppet för studenter och elever på det sista året på grundutbildningen. Kursen är öppen för genomförda studenter som är inskrivna på ackrediterade högskolor utanför Israel. Generellt gäller ett minimum GPA på 80 på en skala av 100, 3,0 på en skala av 4,0 eller motsvarande.

Obligatoriska ansökningsdokument

En komplett ansökan består av en inlämning av alla nödvändiga dokument i en bilaga till onlineapplikationen.

 • Online ansökningsblankett
 • Ansökningsavgift $ 60
 • CV / Fortsätt
 • Officiella utskrifter (original) från alla högre utbildningsanstalter deltog, inklusive en kopia av eventuella examensbevis. Alla utskrifter ska vara på engelska (eller översättas av en notarie).
 • Två akademiska rekommendationsbrev
 • Vänligen skicka in en kort (150 ord) uppsats om varför du vill studera på det specifika programmet du valt.
 • Demonstrated Command of English: Alla sökande måste bevisa sin engelskspråkiga färdighet validerade genom en TOEFL eller IELTS examen. Tentamen måste tas innan ansökningsfristen, och officiella poäng måste skickas direkt till TAU International office av testorganet. TAU Internationals ETS-kod är 7704. TOEFL-test (lägsta poäng: skriftlig 582, datorbaserad 223 eller iBT 89) IELTS-test (lägsta poäng: 6,5). Undantag: Elever vars primära och sekundära utbildning ägde rum i Australien, Kanada, Storbritannien, Irland, Nya Zeeland eller USA är undantagna från detta krav. Observera att studenter som är födda i ett av dessa länder men som är utbildade på andra ställen fortfarande kommer att behöva uppfylla det engelska kompetensbehovet för att slutföra sin ansökan.

Obligatoriska förutbestämningsformulär

 • En kopia av giltigt pass
 • Ett passfoto
 • Medicinsk form
 • Avtal om överenskommelse
 • Depositionsformulär
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
1 månad
Heltid
Price
Pris
2,000 USD
undervisningspris
Information
Deadline
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan