Sommar I Rom Arkitektonisk Skiss

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommar I Rom Arkitektonisk Skiss

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Arkitektonisk skissering Är en tvärvetenskaplig kurs som utforskar de olika komponenterna som utgör denna viktiga och spännande sektor av arkitekturen i Rom. Studenterna kommer att fokusera på webbplatser, design och visuell skissering.

Deltagare med olika profiler och konstnärliga färdigheter kommer att arbeta in situ på olika platser som återspeglar olika perioder av konst, arkitektur och historia i Rom.

Target - Kursen riktar sig till personer som är intresserade av konst och design och har ingen förkunskaper eller erfarenhet inom disciplinen. Färdigheter som teckning eller skissering kan vara användbara även om det inte är obligatoriskt. De sökande måste visa en stark motivation och förmåga att arbeta i grupp.

Metod och struktur - Kursen kombinerar observationen av platsernas historiska och samtida sammanhang, med utveckling av kreativ process och raffineringsteknik och stil.

Studenter uppmanas att se sin skissbok som en visuell tidskrift och lägga till den som en reflektion av sin personliga erfarenhet.

I slutet av programmet ska eleverna presentera sin portfölj, intryck och reflektioner kring deras arbete och personlig tillväxt.

Traditionella metoder och tekniker som visuell skiss och illustrationlayout, fotoforskning samt inredning kommer att täckas djupt och kompletteras med besök på romerska platser och arkitektoniska utrymmen.

Studenterna kommer också att komplettera personliga skissböcker och modeller i video- och modelllaboratoriet för att förbereda sitt slutliga projekt och presentation.

Ämnen - Detta program omfattar följande ämnen: Arkitektskisser, Konsthantverk, Video och fotografi. Programmet är artikulerat i 2 moduler: den första, arkitektonisk sketching kursen, går från grovt till definitionen av ritningar av arkitektonisk skiss, med särskild inriktning på arkitektur- och inredningssektorns särdrag. Under den andra modulen kan eleverna välja mellan 3 specialiseringar: Konsthantverk, Videoproduktion och Fotografi och Model Making.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad August 30, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
3 veckor
Heltid
Price
Pris
2,600 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum: Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan