Sommarkurs I Avancerad Grafisk Design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarkurs I Avancerad Grafisk Design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Avancerad grafisk design tar ett tvärvetenskapligt angreppssätt att integrera teoretiska och praktiska färdigheter som krävs för en solid grund med målet att skapa ett slutprojekt.

Eleverna kommer att använda det kulturella och arkitektoniska arvet i Florens i dåtid och nutid som inspiration för att utnyttja och omvandla sina erfarenheter och idéer till ett unikt verk.

Target

Detta är en avancerad kurs, deltagarna borde ha en grundläggande grund i kursens fyra huvudkomponenter och bör motiveras att arbeta självständigt och under deadlines. Sökande måste visa stark motivation och förmåga att arbeta i grupper. Förmåga att arbeta i grupper.

Struktur och metodik

Kursen möts från måndag till fredag ​​på heltidsbasis (morgon och eftermiddag). Kursen har 75 timmar spridning över 3 veckor.

Under programmet kommer studenterna att förvärva den historiska och moderna grunden för italiensk grafisk design. Det slutliga projektet kommer att bestå i idealiseringen av ett "nytt museum för Florens", baserat på studentens forskning, personliga intryck av staden och de saker man vill ha Staden för att visa upp för världen. Projektet består av namngivning, branding, skapande av ett informations-grafiskt och bildtextningssystem och för att främja detta nya konceptmuseum. Med tanke på ämnets specificitet och det stora utbudet av världsberömda museer i Florens, kommer uppgiften att följas upp till minsta detalj. Det slutliga projektet kommer att vara en sammansättning och presentation av varje projekt som realiseras under sommarprogrammet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad August 30, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
3 veckor
Heltid
Price
Pris
2,600 EUR
Information
Deadline
Juli 2, 2018
Locations
Italien - Florence, Tuscany
Startdatum: Okt. 2018
Sista anmälningsdag Juli 2, 2018
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Italien - Florence, Tuscany
Sista anmälningsdag Juli 2, 2018
Slutdatum Kontakt Skolan