Sommarkurs I Grafisk Design Och Portfölj

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarkurs I Grafisk Design Och Portfölj

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Kursen introducerar utvecklingen av grafisk design.

Använda föreläsningar, fallstudier och besök på platsen för att utforma studios, utställningar och workshops med italienska branschfolk studenter kommer att utveckla en gedigen teoretisk och teknisk kompetens för att slutföra en Florens-inspirerad slutprojekt.

Target - Detta är en introduktionskurs Inga tidigare studier inom området krävs. Men eleverna uppmuntras att bekanta sig med de stora teman som kommer att presenteras. De sökande måste visa en stark motivation och förmåga att arbeta i grupp.

Struktur och metodik - Kursen möts från måndag till fredag ​​på heltidsbasis (morgon och eftermiddag). Kursen har 75 timmar spridning över 3 veckor. Under programmet kommer studenterna att förvärva den historiska och moderna grunden för italiensk grafisk design.

Ämnen som behandlas - Semiotik, historisk bakgrund av grafik och design, visuell kommunikation, destination branding, typografi och sidlayout, färganalys, grundläggningar av Adobe Photoshop och Illustrator, inklusive användning av lager, färger, textverktyg, penna och penslar, bildplacering och export till olika Media, introduktion till utveckling och underhåll av en professionell portfölj.

Mål: Förvärv av teknisk kompetens när det gäller användningen av de verktyg och material i grafisk design; Utveckling av nya kunskaper med hjälp av Adobe Photoshop och Illustrator, Anpassning av de kreativa mål process möts projekt; Utveckling av en personlig portfölj och individuell slutprojekt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad August 30, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
3 veckor
Heltid
Price
Pris
2,600 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Florence, Tuscany
Startdatum: Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Italien - Florence, Tuscany
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan