Sommarkurs i personlig shopper

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarkurs i personlig shopper

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Detta program är undervisas i spanska

Mål för Sommar Program i Personal Shopper är att utbilda studenter för att erbjuda varje kund en garderob som passar deras kroppsform, färger, ålder, behov, sociala protokollet och livsstil. De kommer att lära känna ett brett utbud av klädaffärer, tillbehör, föremål och tjänster knutna till mode och estetik för att uppfylla kraven i varje kund.

personlig handlare

Arbetsmöjligheter: De studenter som tar denna kurs kommer att kunna sikta sin yrkeskarriär på områden såsom:

  • Personal Shopper i en butikskedja, varuhus och / eller hotell.
  • Personal Shopper för privatkunder, konstnärer eller personer med upptagna liv.
  • Enstaka rådgivning för människor som inte är bekant med det senaste modet och trenderna.
  • Som komplement till de tjänster som erbjuds i en affär.

Den Sommar Program i Personal Shopper kommer att erbjuda de nödvändiga teoretiska och praktiska kunskaper för att råda kunderna när de väljer sin outfit.

Under kursen kommer yrkesverksamma inom modevärlden avslöjar nycklarna till rådgivning till kunder när du handlar för kläder. Handledarna kommer att lära eleverna att effektivt välja vad som bäst passar varje kund, i enlighet med sin form och färg, samt deras livsstil och etablerade protokoll.

Den Personal Shopper Kursen kommer att lära eleverna att identifiera kroppstyper och färgerna som passar varje person, för att hitta de plagg och trender som de flesta passar dem, samt att erbjuda rådgivning för speciella evenemang såsom bröllop eller en konsertturné.

De kommer att lära sig att organisera en garderob och erbjuda personlig rådgivning till kunder så att de kan göra det bästa av sin appearance.The Kursen avslutas med grundläggande utbildning i make-up, skönhet, smycken, skor och tyger, undervisas av yrkesverksamma i ett intervall av områden som har anknytning till mode och estetik.

Program: Praktiska och teoretiska lektioner behandlar integrerad bild bedömning, klient och budgetförvaltning, de senaste trenderna, färger och stilar, skapande och förnyelse av grundläggande garderob, protokoll och klädsel i det sociala livet, personlig omvårdnad, nationell och internationell shopping, online shopping, besök på modebutiker, accessoarer, lyx och design.

Syftar till: Yrkesverksamma som vill öka sina kunskaper, stylister, designers, protokoll och PR experter. Och alla är intresserade av personlig bild, mode, tendenserna och som vill bli bekant med modekretsar i Madrid. Personal som arbetar med kläder butiker, hotell och skönhetssalonger som vill erbjuda sina kunder en exklusiv och personlig uppmärksamhet service.

Kursen hålls på spanska

Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Spain)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
4 veckor
Heltid
Price
Pris
2,900 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan