Sommarkurs I Visuell Design Och Lateralt Tänkande (winter Edition)

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarkurs I Visuell Design Och Lateralt Tänkande (winter Edition)

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Visuell design och lateralt tänkande Det tar en tvärvetenskaplig strategi för att införliva de teoretiska och praktiska färdigheter som behövs för en solid grund, i syfte att skapa olika projekt med hjälp av blandteknik.

Eleverna kommer att använda det kulturella och arkitektoniska arvet i Florens i det förflutna och nutid som inspiration att använda och omvandla sina erfarenheter till en unik arbete.

mål: Detta är en avancerad kurs ska deltagarna ha en grundläggande förståelse för de viktigaste komponenterna i kurserna och användningen av de viktigaste grafiska program och måste vara motiverade att arbeta självständigt och under deadlines. De sökande måste visa stark motivation och förmåga att arbeta i grupp.

Struktur och metod: Under programmet kommer studenterna att förvärva grunderna i historisk och modern italiensk grafiska och hur den kan tillämpas på en Visual Branding.

Genom särskilda workshops deltagarna lära sig att finslipa färdigheter i Adobe Suite hur man skriver och producera en video för webben och förvärva de färdigheter som behövs för att använda utrustningen för hantverket. Dessutom, genom tekniska manualer och hantverk, kommer studenterna lära sig att utveckla sin egen företagsidentitet.

Akademiska experter deltar aktivt i utvecklingen av kursen ser till att eleverna är i kontakt med nuvarande tänkande och den senaste utvecklingen och relevanta teknik. Regelbundna aktiviteter såsom besök på museer, teatrar och andra intressanta platser full garanti att eleverna hålls à jour med den förändrade dynamiken i de behov och krav i branschen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad August 22, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
3 veckor
Heltid
Price
Pris
2,600 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Florence, Tuscany
Startdatum: Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Italien - Florence, Tuscany
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan