Sommarkurs inredning och styling

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarkurs inredning och styling

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Mål: Huvudsyftet med kursen är förvärvet av studenten av det teoretiska, tekniska och projekt som krävs för att möta professionella arbete inom inredningsarkitektur och dekoration verktyg.

inredning

Program: Konstruktörerna tar hand om rymd, ljus, färg, ordning, andelen ... Vi handlar i själva verket, sökandet efter en idealisk plats för en speciell funktion. Forskning och reflektion kring de multipla relationer mellan ämnet och dess rumsliga miljön tillåter designa utrymmen, prototyper, Interior Architecture element.

Dirigido a: Alla som är intresserade av att förvärva grundläggande kunskaper om inre stylism, baserad på kreativa, flexibla och praktiska termer.

Designers del utrymme, ljus, färg, ordning, andel ... handskas faktiskt söka efter en perfekt plats för en specifik funktion. Forskning och reflektion kring de multipla relationer mellan ämnet och dess rumsliga miljön tillåter designa utrymmen, prototyper och element Interior Architecture.

Det främsta syftet med Sommarkurs Inredning och styling Det är att du kan få det teoretiska, tekniska och projekt som krävs för att möta den professionella arbete inom inredningsarkitektur och dekoration verktyg.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Spain)
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
3 veckor
Heltid
Price
Pris
2,300 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan