Sommarkurs i avancerad grafisk design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarkurs i avancerad grafisk design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Numera Graphic Designer siffran behöver vara särskilt dynamisk, som inte bara en expert på visuella språk, men också en specialist på kommunikationsstrategier. Med utvecklingen av den digitala tekniken har grafisk design blivit trevligt invecklad och spännande. Varje dag gör nya kommunikationsverktyg den professionella siffran mer interaktiv och engagerande.

Dynamiska bilder, GIF, virala videor och ljud blir trender inom interaktiva verk. Grafisk formgivare kan interagera med flera klienter i olika fält tack vare en utvecklad mångsidighet. Därför måste han hantera ny teknik och alltid vara uppdaterad på de senaste digitala verktygen för att förutse tiderna och erbjuda innovativa lösningar till marknaden.

Schema: Lektioner hålls från måndag till fredag, på heltid (morgon och eftermiddag) kursen har 75 timmar spridning över 3 veckor.

Mål: Programmet är avsett för studenter som har kompetens eller grundläggande yrkeskompetens inom studieområdet och är intresserade av att utveckla sina yrkeskunskaper. Deltagarna måste vara bekanta med de viktigaste grafiska verktygen och programvaran (Adobe Ps / Ai) och bör motiveras att arbeta självständigt eller i team och inom tidsfrister.

Metodik och struktur: Med en fördjupad kunskap om principerna för design ger detta program eleverna färdigheter att skapa professionella mönster i både tryck och digitala format, samt att få värdefulla insikter i områdena logotypskapande, bildskapande, utforma för webben, typografi och branding. Programmet tar Florens och dess museer (som en plats och en idé) som utgångspunkt för elevernas projekt.

Baserat på elevernas forskning och inspiration från besök på stora konst och historiska sevärdheter och utomhus attraktioner i Florens, skapar eleverna ett visuellt koncept för ett "New Museum in Florence". Deltagarna måste välja rätt visuella element, som består av namngivning, branding, infographic och annonseringskampanjen, för att kontakta besökarna. Under den slutliga presentationen diskuteras varje projekt individuellt eller i grupp.

Sommarkursen innehåller en strategisk kombination av teoretiska lektioner, fallstudier och workshops med branschfolk, samt besök på designstudior och utställningar. Webbplatsbesök är en integrerad del av programmets lärande erfarenhet och är utformade för att komplettera vad som förvärvas i klassrummet samt fungera som en kontinuerlig orientering till fältet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 30, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
3 veckor
Heltid
Price
Pris
2,600 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Florence, Tuscany
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Italien - Florence, Tuscany
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan