Sommarkurs i personlig shopper

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarkurs i personlig shopper

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

IDIOMA DEL CURSO: ESPAÑOL

Sommarprogrammets mål i Personal Shopper är att träna eleverna för att erbjuda varje klient en garderob som passar deras kroppsform, färger, ålder, behov, sociala protokoll och livsstil. De kommer att lära känna ett brett utbud av klädaffärer, tillbehör, föremål och tjänster som är kopplade till mode och estetik för att uppfylla kraven hos varje kund.

personal shopper

Arbetsmöjligheter: De studenter som tar kursen kommer att kunna rikta sin yrkes karriär på områden som:

  • Personlig shoppare i en butikskedja, varuhus och / eller hotell.
  • Personlig Shopper för privatkunder, artister eller personer med upptagna liv.
  • Ibland konsultation för personer som inte känner till de senaste mode och trender.
  • Kompletterande tjänster som erbjuds i en butik.

Sommarprogrammet i Personal Shopper kommer att erbjuda den nödvändiga teoretiska och praktiska kunskapen för att ge kunderna råd när de väljer utrustningen.

Under kursen kommer professionella som arbetar i modevärlden att avslöja nycklarna för att ge råd till kunderna när de handlar kläder. Handledarna kommer att lära eleverna att effektivt välja vad som passar varje kund i enlighet med deras form och färger, samt deras livsstil och det etablerade protokollet.

Personal Shopper-kursen lär eleverna att identifiera kroppstyper och de färger som passar varje person, för att hitta de kläder och trender som passar dem, samt att ge råd för speciella evenemang som bröllop eller konsert.

De kommer att lära sig att organisera en garderob och erbjuda personlig rådgivning till kunderna så att de kan få det bästa utseendet. Kursen avrundas med grundläggande träning i smink, skönhet, smycken, skor och tyger, som lärs av yrkesverksamma som arbetar inom ett antal fält kopplade till mode och estetik.

Program: Praktiska och teoretiska lektioner som handlar om integrerad bildbedömning, kund- och budgethantering, senaste trender, färger och stilar, skapande och förnyelse av grundläggande garderob, protokoll och klädsel i det sociala livet, personlig vård, nationell och internationell shopping, online shopping, besök på modebutiker, tillbehör, lyx och design.

Syfte på: Professionals som vill öka sin kunskap, stylister, designers, protokoll och PR-experter. Och alla intresserade av personlig bild, mode, tendenser och vem vill bli bekanta med modekretsarna i Madrid. Personal som är inblandad i klädaffärer, hotell och skönhetscenter som vill erbjuda sina kunder en exklusiv och personlig uppmärksamhetstjänst.

KURSEN HÄLLES I SPANSKA SPRÅK

Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Spain)


Senast uppdaterad October 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
4 veckor
Heltid
Price
Pris
2,900 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan