Sommar Kurser Program

Sommarkurser är ett sätt att bygga upp värdefulla akademiska meriter under sommarsessionen i skolor och universitet runt om i världen. Sommarkurser tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns sommarkurser i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika sommarkurser kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära sommarkurser som anges nedan.

Sommarkurser som nyligen lagts till

New College Group

Junior Sommarskola

September 18, 2018
Upplev en fantastisk sommar full av aktiviteter - och lär dig engelska! Studenterna kan förvänta sig ett fullt dagligt program för att studera engelska, sociala aktiviteter och utflykter, och rolig och vänlig personal - med många möjligheter att skapa nya vänner från hela världen. Nu med spännande nya platser tillgängliga.

Forum-Nexus Study Abroad

Kurs: Sommar i Europa Asien

September 17, 2018
Skaffa en gedigen förståelse för affärs -, politiska och sociala landskap i olika länder, samtidigt som man upplever de första kulturerna och miljöerna.

NABA Summer school 2019

Sommarkurs i Cool Hunting Fashion i Milano

September 13, 2018
Kursen fokuserar på hur nya modetrender uppstår och hur Milanos stad spelar en roll för att påverka dem.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en sommarkurs?