Sommar Kurser Program

Sommarkurser är ett sätt att bygga upp värdefulla akademiska meriter under sommarsessionen i skolor och universitet runt om i världen. Sommarkurser tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns sommarkurser i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika sommarkurser kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära sommarkurser som anges nedan.

Sommarkurser som nyligen lagts till

Wellesley College

Sommarkurs: Pre-College Immersive Program

Oktober 31, 2018
Tillbringa din sommar som upplever högskolalivets första hand. Wellesley College uppmanar stigande gymnasieskolor och äldre tjejer att gå med oss ​​i sommar för en unik, uppslukande högskolupplevelse - Wellesley Pre-College Immersive Program.

Innes Institute Vienna

International Student Sailing Week

Oktober 16, 2018
Denna sommarskola är det perfekta valet för internationella studenter och yrkesverksamma som vill forma sin tvärkulturella teambyggnad och seglingsfärdigheter genom att nätverka och interagera med begåvade och intressanta kamrater från hela världen. Kursen är lämplig för alla akademiska fält. Under denna skola kommer du att segla över Adriatiska havet och up… [+]ptäcka underbara kroatiska öar med ett litet lag. Du kommer att spendera riklig tid tillsammans, stödja och lära känna varandra, samtidigt som du lär dig hur du ska fungera i en grupp. Den professionella skepparen vid din sida tar hand om din säkerhet och hjälper dig att organisera tiden ombord och introducera dig till grunderna för segling. Om du är erfaren i segling kommer du också att bli utmanad. [-]

Manchester Central School of English

Kurs: Junior Sommarskola

November 5, 2018
2018 Junior Summer School, Peel Park, Salford University Campus

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en sommarkurs?