Sommar Kurser Program

Sommarkurser är ett sätt att bygga upp värdefulla akademiska meriter under sommarsessionen i skolor och universitet runt om i världen. Sommarkurser tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns sommarkurser i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika sommarkurser kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära sommarkurser som anges nedan.

Sommarkurser som nyligen lagts till

University of Oxford Language Centre

Sommar Pre-Sessional Academic English Course

Januari 15, 2019
Oxford University Language Centre är glada att kunna erbjuda denna förberedande kurs för nya internationella studenter. Sex veckors intensiva program är utformat för att ge de nödvändiga akademiska språket och läskunnighet för att lyckas i den engelsktalande universitetsmiljön. Dess fokus på skriftlig och muntlig akademisk kommunikation förbereder … [+]dig att utföra på hög nivå från början av din examen. [-]

Sophia University Summer School

Sommarsession i östasiatiska studier

Januari 10, 2019
Detta består av tre veckors akademiska program: Sommarsession 1 och Sommarsession 2. Denna sommarsession ger deltagarna möjlighet att delta i östasiatiska studier och intensiva japanska språkkurser i båda sessionerna.

European University at St. Petersburg

EUSP Summer School: Ryska historien, Konst

Januari 8, 2019
European University at St. Petersburg (EUSP) inbjuder bachelor- och masterexamen, forskare, journalister och alla intresserade av ryska studier för att lära sig mer om historia, kultur och den moderna livsstilen i Ryssland på vår fyra veckors sommarskola.

Universitet i Sverige

Ändra plats