Sommar Kurser Program

Sommarkurser är ett sätt att bygga upp värdefulla akademiska meriter under sommarsessionen i skolor och universitet runt om i världen. Sommarkurser tjäna en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns sommarkurser i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika sommarkurser kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära sommarkurser som anges nedan.

Sommarkurser som nyligen lagts till

Cardiff Sixth Form College

Sommarskola

Juli 4, 2018
Programmet har utvecklats främst för studenter i åldern 14 år som kommer att gå vidare till heltidsutbildning i brittiska institutioner, antingen omedelbart efter avslutad eller det följande året.

CLL Language Centres

Franska 4 Studie

Juli 2, 2018
Styrkan i vårt Magellan-program ligger i det faktum att det kombinerar tre nyckelfunktioner: vågat tala franska, (lektionerna fokuserar för det mesta på muntlig praxis och kommunikation), är effektiva (förbereder sig för studier, forskar eller arbetar på franska) och upptäcka vår kultur (tack vare kulturbesök och möte människor).

Academy of Entrepreneurs

AE Bootcamps

juni 25, 2018
Gå med i vår bootcamp och lära av entreprenörer, verkliga entreprenörer som har lanserat, byggt och skalat framgångsrika nystartade företag och företag runt om i världen.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en sommarkurs?