ACADEMICCOURSES

De mest populära sommarkurserna i Branding

En sommarkurs är ett sätt att få värdefulla färdigheter inom ett visst område under en kort period på bara några månader. Sommarkurser ger studenterna möjlighet att snabbt skärpa sin kunskap inom ett ämnesområde och sedan omedelbart tillämpa det i en professionell miljö.

Vad är en sommarkurs i branding? Denna klass är utformad för att ge eleverna chansen att gräva djupare i detaljerna i denna viktiga marknadsföringskomponent. Kursen visar vanligtvis studenter hur man utvecklar och främjar en viss varumärkesbild genom att undersöka verkliga fallstudier. En kurs i branding kan också innebära analys av budgeterings- och marknadsstrategier, bildkampanjer, social media management, kommunikationsteknik, samhällsbyggnad och produktdesign och förpackning.

Branding studenter lär sig ofta specifika färdigheter som översätter direkt till sitt yrke såväl som i deras dagliga liv. Många elever kan skapa ett strategiskt varumärkesmeddelande och utveckla en varumärkesidentitet. De kan också bli skickliga i effektiv kommunikation.

Priset på en sommarkurs i branding beror mycket på klassens plats samt kursplanen. Framstående studenter ska kontakta skolans antagningskontor de är intresserade av att ta reda på den exakta kostnaden för den kurs de vill ta.

En sommarkurs i branding kan tillämpas på ett brett spektrum av professionella möjligheter. Studenter med varumärkesexpertise kan ansöka om positioner som annonsörer och marknadsföringsagenter. De kan också söka arbete som frilansande brandingskonsulter eller i marknadsföringsavdelningarna hos stora företag som hjälper till att utveckla varumärkestandarder. Andra områden där brandingskunskap krävs är produktförpackning och logotypdesign.

Sommarkurser i branding finns på skolans campus på många platser över hela världen. För att hitta rätt skola för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Branding Filter

Creative London Summer School

ESCP Business School
Sommarkurser
19 Jul 2021
<
Heltid
<
2 veckor
15 Jul 2021
Engelska
Campusstudier

Ett uppslukande, två veckors sommarskoleprogram fokuserat på innovation, marknadsföring och varumärkesbyggande. Med hjälp av ESCP: s MSc i marknadsförings- och kreativitetspro ...

Läs mer

Sommarprogram för dynamiskt varumärke

H-FARM
Sommarkurser
14 Jun 2021
<
Heltid
<
2 veckor
14 May 2021
Engelska
Campusstudier

En intensiv sommarkurs i samarbete med Fashion Institute of Technology i New York.

Läs mer

Italiensk design

BAU International Academy of Rome
Sommarkurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

En 2-vecka på vägen, full nedsänkning i tankesättet bakom den italienska designen och lyxindustrin, som reser från Venedigs biennale of art till Liguriens kust till hjärtat av ...

Läs mer