Sommarkurser i Chile

Se de 2 mest populära sommarkurserna i Chile 2018

Master

Sommarkurser erbjuds i många olika ämnen och på alla olika nivåer. Oavsett vilket stadium i utbildningen eller karriären man befinner sig i kan man dra nytta av det stora utbudet av sommarkurser.

Chile, officiellt Republiken Chile är ett sydamerikanskt land som upptar en lång, smal landremsa mellan Anderna i öster och Stilla havet i väster.

Be om information De bästa sommarkurserna i Chile 2018

Läs Mer

Shanghai Summer - Engineering

IES Abroad
Campusstudier Heltid 2 månader February 2019 Chile Santiago

[+]

CN201 Kinesiskt språk i kontext: Nybörjare utomlands III CN301 Kinesiskt språk i sammanhang: Utveckling av oberoende utomlands I

Partner Institution (er)

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) är konsekvent rankad som ett av de fem bästa universiteten i Kina. Dess maskinteknikprogram rankas först nationellt. Ingenjörsprogrammet kommer att baseras på SJTUs tekniska högskola, i sydvästra Shanghai.

Programmet är organiserat i samarbete med University of Michigan-SJTU Joint Institute. Grundades 2006 som ett strategiskt globalt partnerskap mellan de två universiteten, är det gemensamma institutets mål att utveckla innovativa och välrenommerade utbildnings- och forskningsprogram inom teknikområdet.... [-]


Santiago Summer - Internship

IES Abroad
Campusstudier Heltid 2 månader February 2019 Chile Santiago

[+]

.

Ämnen som akademiker, bostäder, transporter och hälsa och säkerhet omfattas under denna tid.

Behörighetskrav 18 år

Sommar 2017 3 poäng

Undervisning : $ 3,430 Bostäder : $ 1 630 Försäkring : $ 135 Totalt : $ 5,195 [-]