Sommarkurser i Chile

Se de mest populära sommarkurserna i Chile 2018/2019

Master

Sommarkurser erbjuds i många olika ämnen och på alla olika nivåer. Oavsett vilket stadium i utbildningen eller karriären man befinner sig i kan man dra nytta av det stora utbudet av sommarkurser.

Chile, officiellt Republiken Chile är ett sydamerikanskt land som upptar en lång, smal landremsa mellan Anderna i öster och Stilla havet i väster.

Be om information De bästa sommarkurserna i Chile 2018/2019

Läs Mer

Santiago Sommar - Praktik

IES Abroad
Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Chile Santiago

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet. [+]

Översikt

Bevittna den fortsatta ekonomiska tillväxten som har förvandlat denna huvudstad till ett finansiellt, politiskt och kulturellt knutpunkt för Chile och Sydamerika. Hem till mer än fem miljoner människor, Santiago är Chiles industriella och finansiella centrum, och har också en dynamisk näringsliv.

Pendla till jobbet via bussen eller tunnelbanan och gå ut för en lunch av caldillo de congrio (en traditionell fiskgryta) eller empanadas vid Mercado Central.

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet.... [-]