Filter
Sommarkurser
Chile Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära sommarkurserna i Chile 2019

Högskolor och universitet erbjuder sommarkurser för studenter som vill fortsätta sin utbildning under sommarmånaderna - en tid då de flesta studenterna är på semester. Studenter har möjlighet att ta extra studiepoäng för det följande läsåret.

Chile har det äldsta utbildningssystemet i Sydamerika. Regeringen har alltid delvis finansierat denna utbildningssystemet är ett av de billigaste elevens liv. De ledande universitet är Universidad de Chile och Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Be om information De bästa sommarkurserna i Chile 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

IES Abroad

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurren ... [+]

Översikt

Bevittna den fortsatta ekonomiska tillväxten som har förvandlat denna huvudstad till ett finansiellt, politiskt och kulturellt knutpunkt för Chile och Sydamerika. Hem till mer än fem miljoner människor, Santiago är Chiles industriella och finansiella centrum, och har också en dynamisk näringsliv.

Pendla till jobbet via bussen eller tunnelbanan och gå ut för en lunch av caldillo de congrio (en traditionell fiskgryta) eller empanadas vid Mercado Central.

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet.... [-]

Chile Santiago
Maj 2019
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska