Sommarkurs i Statsvetenskap

De mest populära sommarkurserna i Statsvetenskap

Statsvetenskap

Att ta sig tid att delta i en sommarkurs är en stor möjlighet att utvecklas mot en högskoleexamen. För en relativt kort tid investering, dessa snabbare tempo sommarkurser förmedla samma kärna informationen som finns i ett traditionellt uttryck längd engagemang.

Vad är en sommarkurs i statsvetenskap? En sommarkurs i statsvetenskap tar studenter på en undersökning av de statliga systemen i sitt eget land och ger en inblick i deras lands relationer med andra runt om i världen. Statsvetenskap kurser dra från många andra ämnesområden, inklusive historia, sociologi, psykologi och ekonomi för att nämna några. Det finns en mängd olika statsvetenskapliga klasser tillgängliga, vissa fokuserar på regeringarna i enskilda länder, medan andra anser att materialet på en internationell skala.

Statsvetenskapliga sommarkurser tas av studenter för en rad olika skäl.Vissa gör det för att få en stabil grund för en karriär inom den politiska arenan. Andra deltar bara för att uppnå en större förståelse för världen utanför deras dag till dag liv.

Oftare än inte, sommarkurser vid universiteten är billigare än de som erbjuds under standard läsåret. Ändå är det klokt att göra forskning på varje skola av intresse att ha en detaljerad lista med alternativ.

De som väljer att ta en sommarkurs i statsvetenskap lägga grunden för att uppfylla och meningsfulla yrken i framtiden. Blivande journalister behöver oftast någon grundläggande politisk kunskap för att få hyras av stora publikationer och TV-nät. Omfattande studier i statsvetenskap krävs ofta för många statliga positioner oavsett om de är lokala eller internationella karaktär. Nästan alla senatorer, representanter, ambassadörer, presidenter och premiärministrar har någon bakgrund inom området för att vara effektiv.

Nationer runt om i världen lära eleverna den invecklade statsvetenskap, vilket är anledningen till sommarkurser i ämnet är så allmänt erbjuds. För att anmäla dig till en, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Sommar Freds- Och Konflikt Kurs Kosovo

RIT Kosovo™
Campusstudier Heltid Deltid June 2019 Kosovo Prishtina Amerikas förenta stater Rochester + 2 fler

Öva global lärande med nya vänner från hela världen. Utforska konfliktomvandling med praktiker och akademiker i klassrum, workshops, studie resor och möten med högre tjänstemän på Balkan. Gör detta och mer på Post-Conflict Transformation sommarprogram på RIT / AUK Våra fem veckor Paketet består av två kurser (tre timmar kredit, som erbjuds av AUK partner universitet, Rochester Institute of Technology) och en av två studieresor: Montenegro, Bosnien och Serbien eller Albanien, Grekland och Makedonien. Kurser för studenter, studenter och yrkesverksamma inom relevanta områden Programmet erbjuder kurser i: [+]

Välkommen till sommarprogrammet 2017 i Kosovo

18 juni - 28 Juli, 2017

RIT Kosovo ™ (AUK) Freds- och konflikt programmet kan deltagarna att arbeta med akademiska specialister och framstående utövare från områdena militär, diplomatiska, mänskliga rättigheter och humanitära frågor med stor erfarenhet på Balkan och globalt.

Öva global lärande med nya vänner från hela världen. Utforska konfliktomvandling med praktiker och akademiker i klassrum, workshops, studie resor och möten med högre tjänstemän på Balkan. Gör detta och mer på Post-Conflict Transformation sommarprogram på RIT / AUK Våra fem veckor Paketet består av två kurser (tre timmar kredit, som erbjuds av AUK partner universitet, Rochester Institute of Technology) och en av två studieresor: Montenegro, Bosnien och Serbien eller Albanien, Grekland och Makedonien. Kurser för studenter, studenter och yrkesverksamma inom relevanta områden Programmet erbjuder kurser i: ... [-]


Icke-statliga Organisationer Och Sociala Rörelser: Protest Och Förändringspolitik

SOAS Summer School
Campusstudier Heltid 19 dagar July 2018 Storbritannien London

Kursen ger en kritisk introduktion till icke-statliga organisationer, karaktären och inverkan av social protest, hur de har interagerat och påverkat varandra, och hur de har globaliserat. Det ifrågasätter uppfattningen att icke-statliga organisationer erbjuder ett alternativ till statliga eller överdrivna utvecklingsmodeller, anser begreppet och användningen av humanitärt ingripande i olika sammanhang och undersöker i vilken utsträckning sociala rörelser utgör en utmaning för neoliberalism. Den undersöker både den teoretiska grunden för icke-statliga organisationer och sociala rörelsestrategier för social förändring, liksom deras praktiska konsekvenser, och bygger på ett antal fallstudier och undersöker vilken typ av utveckling och förändring som är möjligt. [+]

Programbeskrivning

Uppkomsten av icke-statliga organisationer i en verklig global industri har matchats av en diversifiering av de typer av roller som icke-statliga organisationer spelar i samhället. Förutom att leverera lättnad och främja social och ekonomisk utveckling har icke-statliga organisationer alltmer deltagit i bredare styrelseformer, demokratisering och fredsbyggande insatser.

Kursen ger en kritisk introduktion till icke-statliga organisationer, karaktären och inverkan av social protest, hur de har interagerat och påverkat varandra, och hur de har globaliserat. Det ifrågasätter uppfattningen att icke-statliga organisationer erbjuder ett alternativ till statliga eller överdrivna utvecklingsmodeller, anser begreppet och användningen av humanitärt ingripande i olika sammanhang och undersöker i vilken utsträckning sociala rörelser utgör en utmaning för neoliberalism. Den undersöker både den teoretiska grunden för icke-statliga organisationer och sociala rörelsestrategier för social förändring, liksom deras praktiska konsekvenser, och bygger på ett antal fallstudier och undersöker vilken typ av utveckling och förändring som är möjligt.... [-]


Politik Och Ekonomi Sommarkurs

Summer Boarding Courses
Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Storbritannien Oxford

Politik & Ekonomi har utformats för de politiska ledarna i morgon. [+]

Välkommen till en rik och dynamisk sommar college. Våra kurser sammanför kulturer, idéer och studera för att bilda en språngbräda för framtida akademisk och yrkesmässig framgång.

Oxford är hem till underbara arkitektur, historia och några av de största tänkare i världen, är du inbjuden att bli en del av den underbara arv.

Studenter reser från hela världen för att bli en del av vår akademiska familj, bildar en märklig gemenskap vardera med kulturer, passioner och idéer för att erbjuda och lära.

Detta är Oxford College Summer School.

Politik & Ekonomi

Politik & Ekonomi har utformats för de politiska ledarna i morgon. Under kursen studenten ska utveckla sin kunskap och förståelse för viktiga politiska och ekonomiska begrepp, liksom att utveckla sin förståelse för internationella geopolitiska trender. De kommer att upptäcka hur regeringspolitik bibehålls eller ändras, samtidigt främja deras förmåga att utvärdera ideologier och värderingar i centrum för olika politiska system. Dessutom kommer eleverna lära sig att utveckla politiska kampanjer och behärska konsten att ge presentationer.... [-]


Media Och Security Governance Program

Vesalius College
Campusstudier Heltid 10 dagar July 2018 Belgien Brussels

En 10-dagars sommarskola utforskar förhållandet mellan media och säkerhetsstyrning i konfliktens sammanhang. [+]

En 10-dagars sommarskola utforskar förhållandet mellan media och säkerhetsstyrning i konfliktens sammanhang.

Journalister och säkerhetsaktörer interagerar ständigt under konfliktider. Kursen är utformad för att ge en tvärvetenskaplig förståelse för dessa interaktioner och de konsekvenser de har inom området.

I sommar granska den asymmetriska karaktären av konfliktanalys och rollerna hos lagstadgade och icke-lagstadgade aktörer som är involverade i en konflikt: från journalistfunktioner på fältet, pressrum och hur nyheter blir nyheter om inflytningsskalan i en värdepapperiserad miljö.

KursplanIntroduktion till medier och säkerhetsstyrningMedia Newsrooms och funktioner av journalistikSäkerhetsinstitutioner och media relationerBekämpa extremt våld och mediaInternationell interventionism och medieutvecklingFreds- och krigsjournalistik i en värdepapperiserad miljöMedia och Peacebuilding ansträngningar efter konflikten'Transitional Journalism' och hantera det förflutnaSäkerhet och samarbete mellan journalister MellanösternFalska nyheter och "omtvistade områden"Plats och schema... [-]

Institutet För Lag Och Politik Sommarprogram

The Hebrew University of Jerusalem
Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Israel Jerusalem

Institutet för lag och politik hålls i samarbete med den juridiska fakulteten i Hebreiska högskolan och Rothberg International School. Institutet är speciellt utformat för utländska studenter och advokater och ger en introduktion till den stimulerande akademiska miljön i det hebreiska universitetet vid Mt. Scopus, Jerusalem. Jerusalem är ett internationellt navelpunkt för att leva, lära och delta i programmets akademiska och extrautbildade aktiviteter, inklusive fältturer, gästföreläsningar och sociala aktiviteter. [+]

Institutet för lag och politik hålls i samarbete med den juridiska fakulteten i Hebreiska högskolan och Rothberg International School. Institutet är speciellt utformat för utländska studenter och advokater och ger en introduktion till den stimulerande akademiska miljön i det hebreiska universitetet vid Mt. Scopus, Jerusalem. Ett internationellt verksamhetscentrum är Jerusalem en unik bakgrund att leva, lära och delta i programmets akademiska och extrautbildade aktiviteter, inklusive fältturer, gästföreläsningar och sociala aktiviteter.

Institutet för lag och politik är utformat för att ge en djupgående analys av Israels viktigaste lag- och politiska utmaningar både på nationell och internationell nivå. Genom diskussion och debatt, samt praktiska erfarenheter, fältresor till omtvistade områden och gästföreläsningar från juridiska experter förstärker du din förståelse av de komplicerade problem som konfronterar Israel i lokal och internationell rätt.... [-]


EAFIT

Universidad EAFIT
Campusstudier Heltid June 2019 Colombia Medellín

Sommarskola kommer att erbjuda mer än 90 kurser för barn, ungdomar och vuxna från Colombia och runt om i världen, vilket ger dessa deltagare chansen att interagera med andra studenter och utforska sina intresseområden. [+]

Sommarskola kommer att erbjuda mer än 90 kurser för barn, ungdomar och vuxna från Colombia och runt om i världen, vilket ger dessa deltagare chansen att interagera med andra studenter och utforska sina intresseområden.

Nya kurser av intresse kommer att utvecklas under sommarsäsongen (13 juni till 7 augusti) inom områden som statsvetenskap, urbanism, entreprenörskap, ekonomi och teknik. Målet är att utöka kunskapsområdena genom ett didaktiskt tillvägagångssätt, uppmuntra eleverna att uppleva universitetet och staden på ett unikt sätt under sommarutrymmet. Programmet syftar till att främja en undervisnings- och inlärningsprocess som innehåller nya akademiska inslag i uppgiften att förbereda kompetenta individer och hjälpa dem att möta det avgörande ögonblicket för att välja vilket utbildningsprogram som ska genomföras samtidigt som deltagarna kan uppleva staden Medellín och huvudstaden omvandlingar den har genomgått ur ett historiskt och kulturellt perspektiv.Sommarskolans kursutbud är för närvarande indelat i:... [-]


Sommarkurs: Europeiska Unionen I En Global Värld

Berlin School of Economics and Law: HWR Berlin Summer and Winter School
Campusstudier Heltid 4 veckor June 2019 Tyskland Berlin

Sommarskolans affärsprogram är en unik blandning av affärer, politik, språk och kultur och erbjuder både affärs- och ekonomistudenter chansen att genomföra en krävande och fördjupad studie av Tyskland och Europeiska unionen. Studenterna spenderar fyra veckor av tvärvetenskaplig studie om företag, ekonomi, miljöstudier och samhällsvetenskap. Detta kursprogram har utformats speciellt för amerikanska studenter i enlighet med DAAD (German Academic Exchange Service). [+]

Sommarskolans affärsprogram är en unik blandning av affärer, politik, språk och kultur och erbjuder både affärs- och ekonomistudenter chansen att genomföra en krävande och fördjupad studie av Tyskland och Europeiska unionen.

Studenterna spenderar fyra veckor av tvärvetenskaplig studie om företag, ekonomi, miljöstudier och samhällsvetenskap. Detta kursprogram har utformats speciellt för amerikanska studenter i enlighet med DAAD (German Academic Exchange Service).

Programmet fick också DAAD-kvalitetssegeln för 2008 till 2012. Dessa sammanlagt 17 kortsiktiga program har blivit utpekade i en starkt selektiv konkurrens och granskades i sitt första verksamhetsår av en utredning av utländska utbildningsexperter från USA och Tyskland. Dessutom delar de gemensamma kännetecknen för att äga rum under akademiska semestrar, vara disciplinspecifika, undervisade på engelska och införlivande en tysk språkundervisningskomponent.... [-]


Mellanöstern

Tel Aviv University
Campusstudier Heltid 41 dagar June 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Studenter som anmäler sig till detta sommarprogram får chansen att undersöka Mellanöstern från insiderperspektiv och få en nyanserad förståelse för de nyckelomvandlingar som sker i regionen. Alla kurser erbjuder minst en dags lång utflykt för att komplettera kursundervisningen. [+]

Studenter som anmäler sig till detta sommarprogram får chansen att undersöka Mellanöstern från insiderperspektiv och få en nyanserad förståelse för de nyckelomvandlingar som sker i regionen. Alla kurser erbjuder minst en dags lång utflykt för att komplettera kursundervisningen. Studenter kan välja att ta två av följande tre kurser:

Historia och minne i Tel Aviv-Jaffa (3 poäng)Arab och israeler: Konflikt och konfliktlösning i Mellanöstern (3 hp)Islampolitiken

Förutom kurser, erbjuds sociala aktiviteter och resor runt om i landet, till exempel norr, döda havet och Jerusalem, och utförs av vår madrichim. Exakta datum för dessa kommer att meddelas närmare startdatumet för programmet.... [-]


Sommarkurs: Internationellt - EU-frågor Och / Eller Franska Språk Och Samhälle

Sciences Po Lille
Campusstudier Heltid 4 veckor June 2019 Frankrike Lille

Känner du till att besöka de europeiska institutionerna, studera EU-frågor och franska språket samtidigt i sommar? Välkommen till Sciences Po Lille Sommarskola! [+]

Känner du till att besöka de europeiska institutionerna, studera EU-frågor och franska språket samtidigt i sommar? Välkommen till Sciences Po Lille Sommarskola!

2018 Summer School föreslår ett innovativt program kring 2 spår:

Internationella - EU-frågorFranska språket

Professorer som undervisar under de fyra veckorna i juli får möjlighet att undervisa små grupper av studenter och föreslå metodologiska och interaktiva tillvägagångssätt. Eleverna får möjlighet att dela sin tid i Lille mellan moduler som fokuserar på internationella och europeiska angelägenheter, inklusive frågor som krisen i klimatförändringar, europeisk identitet och värderingar och migration. Kurser på franska språket syftar till att förbättra och förbättra sina språkkunskaper och ge en viss förståelse för de samtida aspekterna av franska samhället. Sciences Po Lille Sommarskola erbjuder en mängd olika fältturer och sociala evenemang.... [-]


Sommarskola Eu Och Dess Grannar: Utmaningar Och Möjligheter Till Samarbete

University of Pisa
Campusstudier Heltid June 2019 Italien Pisa

Sommarskolan fokuserar på EU: s förbindelser med sina sydliga och östra grannar och lägger tonvikten på samarbetsmöjligheterna, särskilt när det gäller handel och energi samt utmaningarna för detta samarbete inom utrikesfrågor och migration. [+]

Sommarskolan fokuserar på EU: s förbindelser med sina sydliga och östra grannar och lägger tonvikten på samarbetsmöjligheterna, särskilt när det gäller handel och energi samt utmaningarna för detta samarbete inom utrikesfrågor och migration.

Experter som kommer från akademin / eller internationella institutioner kommer att förklara de instrument genom vilka EU stöder och försöker påverka sina grannar, liksom resultaten och misslyckandena i den europeiska grannskapspolitiken.

Det bygger på föreläsningar om två / tre timmar och simuleringsspel som ges på engelska och erbjuds av professorer och jurister, statsvetenskap eller ekonomi. Studenterna kommer att få läsning och kommer att bli ombedd att ta en tentamen. Totalt antal timmar (inklusive simuleringsspel) på sommarskolan är 28/30.... [-]


MGIMO International Summer School 2018 I Rysslands Utrikes- Och Energipolitik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campusstudier Heltid 3 veckor September 2018 Ryssland Moscow Italien Macerata Storbritannien Saint Andrews Frankrike Nancy Spanien Marbella Milan Amerikas förenta stater Monterey Paris Rome Reading Schweiz Geneva + 16 fler

I år erbjuder MGIMO International Summer School två intensiva moduler "Rysslands utrikespolitik: Moderna utmaningar" och "Rysslands energipolitik och internationellt energisamarbete". [+]

I år erbjuder MGIMO International Summer School två intensiva moduler "Rysslands utrikespolitik: Moderna utmaningar" och "Rysslands energipolitik och internationellt energisamarbete".

Båda modulerna lärs på engelska av kända internationellt erkända MGIMO-universitetsprofessorer, på forskarnivå. Studenterna kommer att delta i dagliga föreläsningar, följt av gruppdiskussioner och samarbetsprojekt, träffa framstående ryska politiker och diplomater, företrädare för ryska och internationella storföretag.

Varje modul består av Disciplinspecifika kurser (62 kontakt timmar inklusive muntlig tentamen, 5 hp) och 30 kontakt timmar och 14 fälttimmar för den ryska språkkursen (4 hp). Den ryska språkkursen lärs i grupper som består av elever med liknande kunskaper i ryska språket.... [-]


Internationella Sommaruniversitet

Higher School of Economics
Campusstudier Deltid 2 - 8 veckor June 2019 Ryssland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg + 2 fler

Tjäna poäng och upptäcka Ryssland HSE: s International Summer University i Moskva och S: t Petersburg [+]

Varje sommar, studerande och yrkesverksamma från hela världen kommer till Moskva för engelska undervisade kurser med HSE främsta professorer. Kurser fokuserar på politik, historia, ekonomi och kultur i Ryssland och Eurasien, och även omfatta datavetenskap, matematik, samhällsvetenskap, humaniora, och ryska.

Studenter utforma sina egna utbildningsplaner utifrån deras intressen och antalet poäng de vill tjäna. Särskilda moduler erbjuds på HSE: s St. Petersburg och Nizhny Novgorod campus, så att internationella studenter kan uppleva Rysslands tre städer på en sommar.

Datum: 20 juni - 20 augusti 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kredit (mer information)

... [-]

Europeiska Unionen Sommar

IES Abroad
Campusstudier Heltid 8 veckor May 2019 Tyskland Freiburg

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av Europa-Freiburg, Tyskland - där du startar en specialiserad läroplan som tar dig på en 16-dagars erfarenhetsresa genom Bosnien-Hercegovina, Grekland och Cypern. [+]

Översikt

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av Europa-Freiburg, Tyskland - där du startar en specialiserad läroplan som tar dig på en 16-dagars erfarenhetsresa genom Bosnien-Hercegovina, Grekland och Cypern.

I Bosnien-Hercegovina kommer du att resa till Sarajevo, kallad "Jerusalem of Europe" på grund av dess en gång historiska mix av judar, kristna och muslimer. Efter Sarajevo har du en tvådagarsresa till Republika Srpska som inkluderar ett besök på minnesplatsen för offer för Srebrenica och en övernattning i Višegrad, odödlig i Ivo Andriés Nobelprisvinnande klassiska Bro på Drina.... [-]


Sommarskola I Ryska Studier: Ryska Språket, Politik

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campusstudier Heltid 2 - 4 veckor July 2018 Ryssland Saint Petersburg

Vill du studera ryska språket och lära dig mer om Rysslands politiska och kulturella liv? Gå med i denna sommarskola! [+]

Vill du studera ryska språket och lära dig mer om Rysslands politiska och kulturella liv? Gå med i denna sommarskola!

Vår August-modul är en perfekt möjlighet för dem som vill börja det nya läsåret, efter att ha fått ett imponerande sats på kurser i ryska studier och internationell erfarenhet.

St Petersburg med dess rika historia och konst är en stad som inspirerar, en stad som du kommer att bli kär i när du besöker den. Inom denna modul kommer du samtidigt:

skaffa eller fördjupa dina ryska språkkunskaperlära sig om de moderna Rysslands viktigaste politiska fakta och figurerutforska St Petersburg som en "kulturhuvudstad i Ryssland" och njut av olika extracurricular aktiviteter.... [-]

Vägskäl Ii - Säkerhetsfrågor Och Centraleuropa

Collegium Civitas
Campusstudier Heltid 15 dagar June 2019 Polen Warsaw

Med kollapsen av Sovjetunionen, många av länderna i Centraleuropa snabbt flyttade att lösgöra sig från den ryska intressesfären och anslöt västra institutioner, däribland Nato och EU. [+]

Översikt

Med kollapsen av Sovjetunionen, många av länderna i Centraleuropa snabbt flyttade att lösgöra sig från den ryska intressesfären och anslöt västra institutioner, däribland Nato och EU. Den västra såg detta som uppfyllandet av rätten till självbestämmande; Ryssland tenderade att se det som ett hotfullt drag som påminner om "inringning." Den här kursen kommer att undersöka de komplexa historiska rötter motstridiga hållning mellan Nato och EU å ena sidan, och Ryssland å andra sidan, och visa hur detta påverkar händelser i Ukraina och utanför. Vi kommer att diskutera betydelsen av intelligens i skumma värld hybridkrig. Vi kommer att diskutera hur energi- och icke energirelaterade naturresurser spelar roller i säkerhetspolitiken. Vi kommer också att titta på den roll som traditionella och nya medier spelar i statens säkerhet och vilka stater behöver göra för att stärka cyber inom sina gränser. ... [-]