Filter
Sommarkurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära sommarkurserna i Statsvetenskap

Att ta sig tid att delta i en sommarkurs är en stor möjlighet att utvecklas mot en högskoleexamen. För en relativt kort tid investering, dessa snabbare tempo sommarkurser förmedla samma kärna informationen som finns i ett traditionellt uttryck längd engagemang.

Vad är en sommarkurs i statsvetenskap? En sommarkurs i statsvetenskap tar studenter på en undersökning av de statliga systemen i sitt eget land och ger en inblick i deras lands relationer med andra runt om i världen. Statsvetenskap kurser dra från många andra ämnesområden, inklusive historia, sociologi, psykologi och ekonomi för att nämna några. Det finns en mängd olika statsvetenskapliga klasser tillgängliga, vissa fokuserar på regeringarna i enskilda länder, medan andra anser att materialet på en internationell skala.

Statsvetenskapliga sommarkurser tas av studenter för en rad olika skäl.Vissa gör det för att få en stabil grund för en karriär inom den politiska arenan. Andra deltar bara för att uppnå en större förståelse för världen utanför deras dag till dag liv.

Oftare än inte, sommarkurser vid universiteten är billigare än de som erbjuds under standard läsåret. Ändå är det klokt att göra forskning på varje skola av intresse att ha en detaljerad lista med alternativ.

De som väljer att ta en sommarkurs i statsvetenskap lägga grunden för att uppfylla och meningsfulla yrken i framtiden. Blivande journalister behöver oftast någon grundläggande politisk kunskap för att få hyras av stora publikationer och TV-nät. Omfattande studier i statsvetenskap krävs ofta för många statliga positioner oavsett om de är lokala eller internationella karaktär. Nästan alla senatorer, representanter, ambassadörer, presidenter och premiärministrar har någon bakgrund inom området för att vara effektiv.

Nationer runt om i världen lära eleverna den invecklade statsvetenskap, vilket är anledningen till sommarkurser i ämnet är så allmänt erbjuds. För att anmäla dig till en, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

31 Resultat i Statsvetenskap

Vesalius College

Beläget i Bryssel, "Europas huvudstad", erbjuder Vesalius College studenterna en unik sommarupplevelse. Varaktigt bara 7 veckor ger sommarsessionen studenterna ett fokuse ... [+]

Beläget i Bryssel, "Europas huvudstad", erbjuder Vesalius College studenterna en unik sommarupplevelse. Varaktigt bara 7 veckor ger sommarsessionen studenterna ett fokuserat akademiskt program och möjlighet att uppleva och utforska det bästa av europeisk kultur och resor.

Vesalius College Summer Program bestod av kurser inom Business, Communications, International Affairs och International

Kurser

Sommar 2019

Den maximala kursbelastningen är 2 kurser.

ART101G - Konst i Belgien - Leon LockBUS 102G, den belgiska bryggeribranschen i ett globalt sammanhang: Näringsliv, ekonomi, kultur och innovation - Sven Van KerckhovenBUS2113G - Principer för organisationshantering - Munira AminovaBUS243G - Management Control Systems - Kim AdamsenBUS 316G - Affärsmodeller och ledarskap i övergångstider - de KemmeterBUS 363G - Global hållbarhet och samhälle - Frank BillingsleyCMM 214G, Gamification i politik, affärer och kommunikation: En tvärvetenskaplig metodCMM233G - Introduktion till PhotojournalismCMM 262G, europeisk film, kultur och nutida visioner - Ernest MathijsINT 381G, praktikLAG 204G, Mänskliga rättigheter och internationell brottsrätt: Internationella brottmålsdomstolens ärende - Medlir MemaPOL 223G, etnisk konflikt, försoning och återuppbyggnad - Medlir MemaPOL 225G, Global Terrorism, Terrorism och (De-) Radikalisering - Serge StroobantsPOL234G, ekonomi och politik i EU - Mark CornerPOL 261G, historia och politik i den moderna Mellanöstern - Iris AbrahamPOL 334G, Europeiska unionen i världen - Amie Kreppel... [-]
Belgien Brussels
June 2019
Heltid
7 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Southampton International Summer School

När du går med på International Summer School 2019 studerar du upp till sex spännande ämnen under de fyra veckorna du är med oss. Varje ämne levereras av en internationel ... [+]

Gå med i en sommar med brittisk kultur och utforska vår världsledande forskning.

När du går med på International Summer School 2019 studerar du upp till sex spännande ämnen under de fyra veckorna du är med oss. Varje ämne levereras av en internationellt erkänd akademiker vid University of Southampton som arbetar i samarbete med en av våra många entusiastiska forskarstuderande. Över tre engagerande och interaktiva klassrumsmöten kommer de att presentera dig för deras ämnesval, förklara varför det är viktigt för dem och ge dig en inblick i världsklass forskningsmiljö som de arbetar med.

Du hittar varje ämne är en vänlig och engagerande upplevelse: du kommer normalt att studera i grupper med cirka 15-20 medstudenter, så att du kan bilda bra arbetsförhållanden och ha möjlighet att bidra och diskutera i klassen.... [-]

Storbritannien Southampton
July 2019
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Washington International Diplomatic Academy

Vår sommar diplomatiska akademin är ett unikt praktiskt träningsprogram som hjälper till att förbereda studenter och forskarstuderande och nyutexaminerade för karriärer i ... [+]

De bästa sommarkurserna i Statsvetenskap 2019. Översikt

Vår sommar diplomatiska akademin är ett unikt praktiskt träningsprogram som hjälper till att förbereda studenter och forskarstuderande och nyutexaminerade för karriärer i internationell diplomati. Det introducerar dem till grundprinciperna för diplomatisk praxis och fokuserar på verkliga aspekter av arbete i nationella och lokala regeringar, ambassader och konsulat, internationella organisationer och multinationella företag.

Materialet betonar ett kompetensbaserat och erfarenhetsinriktat synsätt och erbjuds vanligtvis inte på högskolor och universitet. Programmet innehåller också karriärrådgivningssessioner. Deltagarna får certifikat från akademin.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

I år erbjuder MGIMO International Summer School två intensiva moduler "Rysslands utrikespolitik: Moderna utmaningar" och "Rysslands energipolitik och internationellt ener ... [+]

I år erbjuder MGIMO International Summer School två intensiva moduler "Rysslands utrikespolitik: Moderna utmaningar" och "Rysslands energipolitik och internationellt energisamarbete".

Båda modulerna lärs på engelska av kända internationellt erkända MGIMO-universitetsprofessorer, på forskarnivå. Studenterna kommer att delta i dagliga föreläsningar, följt av gruppdiskussioner och samarbetsprojekt, träffa framstående ryska politiker och diplomater, företrädare för ryska och internationella storföretag.

Varje modul består av Disciplinspecifika kurser (62 kontakt timmar inklusive muntlig tentamen, 5 hp) och 30 kontakt timmar och 14 fälttimmar för den ryska språkkursen (4 hp). Den ryska språkkursen lärs i grupper som består av elever med liknande kunskaper i ryska språket.... [-]

Ryssland Odintsovo
June 2019
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Två veckor av intensiv studie (i Bryssel ... [+]

I korthet: Intensiv 2-veckors sommarskola (1 vecka i Bryssel och 1 i Wien). Det är en kraschkurs i EU: s politiska beslutsfattande, med inriktning 2019 om att analysera människors säkerhet i EU! Samtidigt som vi berör alla EU: s politikområden kommer vi att erbjuda deltagarna insikter i flera aspekter av säkerhet, inklusive säkerhet i traditionell mening (försvar) men också ur ett samhällsperspektiv (migration, miljö, utveckling).

Besök: Europeiska kommissionen, Europaparlamentet, OSSE, FN, EU: s delegation i Wien.

Dedikerad hemsida: www.eu-summerschool.eu

Dedikerad Facebook-sida: www.facebook.com/summerschooleu/

Ansök före 1 maj 2019! (10% rabatt på early bird om du ansöker senast den 15 mars 2019)... [-]

Belgien Brussels Österrike Vienna
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Exeter International Summer School

Denna stimulerande kurs ger dig möjlighet att engagera sig i några av de mest utmanande och pressande frågorna om internationella relationer och konflikter. Du kommer att ... [+]

Handla om

Denna stimulerande kurs ger dig möjlighet att engagera sig i några av de mest utmanande och pressande frågorna om internationella relationer och konflikter. Du kommer att undersöka de viktigaste egenskaperna hos dagens globala säkerhetsmiljö, från terrorism till spänningar som skapas av klimatförändringar, från kärnvapenspridning till migrationskrisen.

Du kommer att överväga hur olika tankegrupper kan stärka vår analys av dessa frågor, vilket kommer att leda till en uppskattning av den komplexa rollen som faktorer som militär kapacitet, ekonomiska strukturer, internationella institutioner, identiteter och ideologier, eller språk och känslor.... [-]

Storbritannien Exeter
August 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska
Higher School of Economics

Tjäna poäng och upptäcka Ryssland HSE: s International Summer University i Moskva och S: t Petersburg ... [+]

Varje sommar, studerande och yrkesverksamma från hela världen kommer till Moskva för engelska undervisade kurser med HSE främsta professorer. Kurser fokuserar på politik, historia, ekonomi och kultur i Ryssland och Eurasien, och även omfatta datavetenskap, matematik, samhällsvetenskap, humaniora, och ryska.

Studenter utforma sina egna utbildningsplaner utifrån deras intressen och antalet poäng de vill tjäna. Särskilda moduler erbjuds på HSE: s St. Petersburg och Nizhny Novgorod campus, så att internationella studenter kan uppleva Rysslands tre städer på en sommar.

Datum: 20 juni - 20 augusti 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kredit (mer information)

... [-]
Ryssland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg
June 2019
Deltid
2 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Sciences Po Lille

Känner du till att besöka de europeiska institutionerna, studera EU-frågor och franska språket samtidigt i sommar? Välkommen till Sciences Po Lille Sommarskola! ... [+]

Känner du till att besöka de europeiska institutionerna, studera EU-frågor och franska språket samtidigt i sommar? Välkommen till Sciences Po Lille Sommarskola!

Sommarskolan 2019 föreslår ett innovativt program kring 2 spår:

Internationella - EU-frågorFranska språket

Professorer som undervisar under sommarskolans fyra veckor får möjlighet att undervisa små grupper av studenter och föreslå metodologiska och interaktiva tillvägagångssätt. Studenter ska dela sin tid i Lille mellan moduler som fokuserar på internationella och europeiska angelägenheter, bland annat frågor som europeisk identitet och värderingar, migration och konflikter. Kurser på franska språket syftar till att förbättra och förbättra sina språkkunskaper och ge en viss förståelse för de samtida aspekterna av franska samhället. Sciences Po Lille Sommarskola erbjuder en mängd olika fältturer och sociala evenemang.... [-]

Frankrike Lille
June 2019
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
SOAS Summer School

Kursen är utformad för individer som vill förstå orsakerna till de olika internationella insatserna i Mellanöstern sedan 1979 utanför den israeliska arabiska vinkeln och ... [+]

Programbeskrivning

Kursen är utformad för individer som vill förstå orsakerna till de olika internationella insatserna i Mellanöstern sedan 1979 utanför den israeliska arabiska vinkeln och hur effekten av dessa insatser har varit för lokala befolkningar, samhällen och stater. Kursen behandlar rollen som våld och krigföring i formandet av Mellanöstern, främst i Irak, Syrien, Afghanistan och Iran sedan 1979, med betoning på effekterna av amerikanska och brittiska interventioner. Kursen undersöker de faktorer som ledde till intervention i regionen och vilka konsekvenser det har haft för regional och nationell politik och social historia inom regionen. Även om den amerikanska och brittiska utrikespolitiken kommer att framstå tydligt i vår analys kommer vi att ägna uppmärksamhet också till varför inhemska regimer och grupper tog vägarna som de gjorde.... [-]

Storbritannien London
July 2019
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av E ... [+]

Översikt

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av Europa-Freiburg, Tyskland - där du startar en specialiserad läroplan som tar dig på en 16-dagars erfarenhetsresa genom Bosnien-Hercegovina, Grekland och Cypern.

I Bosnien-Hercegovina kommer du att resa till Sarajevo, kallad "Jerusalem of Europe" på grund av dess en gång historiska mix av judar, kristna och muslimer. Efter Sarajevo har du en tvådagarsresa till Republika Srpska som inkluderar ett besök på minnesplatsen för offer för Srebrenica och en övernattning i Višegrad, odödlig i Ivo Andriés Nobelprisvinnande klassiska Bro på Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
May 2019
Heltid
8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Go For it Brussels

Varför inte använda din sommar för att förfara ditt CV och få verkliga erfarenheter inom den domän du är intresserad av? Bryssel är Europas kosmopolitiska smältpott, ett ... [+]

Är du inte trött på att bläddra jobbannonser som kräver erfarenhet? Och hur ska du uppleva hur som helst?

Vi kan hjälpa

Om du är en kandidatexamen eller universitetsstudent på ett universitet i EU, eller i Norge eller Schweiz, är det här programmet för dig! Vi hjälper dig att övergå smidigt från akademin till den professionella världen.

Vad du får:

en praktikplats i ditt intresseområde: vi hittar det för dig, efter att ha hört dig: ingen anledning att skicka 100 ansökningarKarriärutvecklingscoaching: från CV och optimering av brevbrev för att få råd om din LinkedIn-profil, kommer vi att coacha dig för att hitta och presentera dina styrkor och ange det värde du kan ta medlokal orientering och rådgivning, så att du aldrig känner dig förlorad i en obekant djungel: du kommer alltid att ha en vänlig person att ringa om du vill ha hjälp eller rådBörja i polposition... [-]
Belgien Brussels
Öppen antagning
Heltid
2 - 6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
SIT Graduate Institute

I detta tre veckors professionella och akademiska träningsprogram lär du dig kärnidéerna och rutinerna för konfliktomvandling. ... [+]

I detta tre veckors professionella och akademiska träningsprogram lär du dig kärnidéerna och rutinerna för konfliktomvandling. Programmet äger rum på SIT Graduate Institute campus i Brattleboro, Vermont, och leds av en varierad grupp internationellt erkänd fakultet med år av tillämpad, klassrum och forskningserfarenhet. Denna grupp omfattar SIT fakultet, professionella fredsbyggare och fakultet från internationella icke-statliga musikanter utan gränser, som arbetar i partnerskap med SIT .

Programmets filosofi är att konfliktomvandlingsutbildning är mest effektiv när det kombinerar färdighetsbaserad akademisk undervisning med personlig interaktion mellan fredsbyggare över etniska, nationella, religiösa och kulturella uppdelningar. Du och dina medarbetare kommer att lära av varandra och dina instruktörer i ett intensivt format efter en erfarenhetsmodell. Vanligtvis deltar fredsbyggare från minst 15 länder i programmet.... [-]

Amerikas förenta stater Brattleboro
June 2019
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
RIT Kosovo™

Öva globalt lärande med nya vänner från hela världen. Utforska konfliktomvandling med utövare och akademiker i klassrum, workshops, studieresor och möten med högre tjänst ... [+]

Välkommen till sommarprogrammet i Kosovo

18 juni - 28 juli RIT Kosovo™ (AUK) Peace and Conflict Programmet gör det möjligt för deltagarna att arbeta med akademiska specialister och utmärkta utövare från områdena militära, diplomatiska, mänskliga rättigheter och humanitära angelägenheter med stor erfarenhet på Balkan och globalt. Öva globalt lärande med nya vänner från hela världen. Utforska konfliktomvandling med utövare och akademiker i klassrum, workshops, studieresor och möten med högre tjänstemän på Balkan. Gör det här och mer på sommarprogrammet Post-Conflict Transformation på RIT / AUK Vårt femveckorspaket består av två kurser (tre kredittimmar, som erbjuds av AUKs partneruniversitet, Rochester Institute of Technology) och en av två studieturer: Montenegro , Bosnien och Serbien eller Albanien, Grekland och Makedonien. Kurser är för doktorander, akademiker och yrkesverksamma inom relevanta områden. Programmet erbjuder kurser i:... [-]

Kosovo Prishtina Amerikas förenta stater Rochester
June 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Oxford Royale Academy

Vare sig vi inser det eller inte, politiska frågor har bäring på varje aspekt av våra liv. På denna fascinerande Naturligtvis kommer du njuta av en intellektuellt stimule ... [+]

Översikt Vare sig vi inser det eller inte, politiska frågor har bäring på varje aspekt av våra liv. På denna fascinerande Naturligtvis kommer du njuta av en intellektuellt stimulerande introduktion till denna disciplin och dess relevans för samtida världsfrågor.

Akademiskt innehåll Denna kurs kombinerar politik och internationella relationer med studier av vad som krävs för att bli en framgångsrik ledare. Genom en övertygande blandning av debatt, inlämningsuppgifter och föreläsningar, får du lära dig allt om de aktuella frågor som dominerar världspolitiken, som sträcker sig från överträdelser av terrorism och spridning av kärnvapen mänskliga rättigheter. Du överväga metoder för samhällsvetenskaplig undersökning, demokratins roll i brittisk politik, och de politiska systemen i andra länder. Diskussion förstärks av de många olika perspektiv som erbjuds av dig och dina studiekamrater, som kommer till Oxford Royale Academy från hela världen. ... [-]
Storbritannien Oxford Yarnton
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Vill du studera ryska språket och lära dig mer om Rysslands politiska och kulturella liv? Gå med i denna sommarskola! ... [+]

Vill du studera ryska språket och lära dig mer om Rysslands politiska och kulturella liv? Gå med i denna sommarskola!

Vår August-modul är en perfekt möjlighet för dem som vill börja det nya läsåret, efter att ha fått ett imponerande sats på kurser i ryska studier och internationell erfarenhet.

St Petersburg med dess rika historia och konst är en stad som inspirerar, en stad som du kommer att bli kär i när du besöker den. Inom denna modul kommer du samtidigt:

skaffa eller fördjupa dina ryska språkkunskaperlära sig om de moderna Rysslands viktigaste politiska fakta och figurerutforska St Petersburg som en "kulturhuvudstad i Ryssland" och njut av olika extracurricular aktiviteter.... [-]
Ryssland Saint Petersburg
July 2019
Heltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska