Sommarprogram design dopp dagar

SCI-Arc

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Sommarprogram design dopp dagar

SCI-Arc

Design Immersion Dagar (DID) är en uppslukande fyra veckor sommaren program som introducerar gymnasieelever att utforma och arkitektur. Avsikten är att inspirera nyfikenhet om världen av design, införa grundläggande konstruktion kunskap och kritiskt tänkande, och bekanta studenterna med den expansiva arkitektur och design kultur i Los Angeles.

utformning dopp dagar

Eleverna lär känna stadens visuella, strukturella och kulturella sammanhang genom linsen av de mest djupt ingrepp med forma stadsbilden: framstående arkitekter som kallar Los Angeles deras hem.

Elever och lärare njuta kollegiala interaktioner i studion, i fältet på dagsturer, och i en-mot-en handledning. Studenterna har också privata turer i museer, företag design och gallerier. I slutet av kursen kommer de att ha en klar uppfattning om vad college-nivå arkitektonisk studie är.

Eleverna utsätts för exempel på design och produktionsmetoder på samtliga nivåer, från sofistikerade 3D modelleringsmetoder för att hand modellering. I klassrummet och i staden de utforskar sätt att se, tänka och göra som är väsentliga för alla som är intresserade av en karriär inom arkitektur eller design.

Eleverna lär sig om en rad grundläggande färdigheter som är väsentliga för att utforska, upptäcka och beskriva designarbete: frihand skissa, mekanisk utformning, dator ritning, fysisk modell gör, och datorbaserade 3D-modellering, samt processer som möjliggör vätskerörelse mellan den fysiska och virtuella världar.

Curriculum

  • Bildvetenskap: introducerar studenterna till en rad grundläggande färdigheter som är väsentliga för att utforska, upptäcka och beskriva konstruktionsarbete.
  • Design Lab: Studenterna arbetar genom tilldelade projekt och diskutera dem en-mot-en med SCI-Arc lärare och presentera sitt arbete till juryer av lärare och kamrater i diskussionsbaserade grupper.
  • Portfölj Building: I programmet ingår en endags omfattande portfölj verkstad.

Expert förvärvade

  • Se: Freehand skissa, fotografi
  • Tänker: Kritiskt / analytiskt tänkande, ickelinjära tänkande, problemlösning, muntlig presentation
  • Att göra (för hand och dator): Design ritning, design modellering, grafisk presentation, portfölj layout och design
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Varaktighet
4 veckor
Heltid
Price
Pris
3,350 USD
(Inkluderar lunch, studiebesök, kursmaterial, och studio kit) Övriga kostnader: boende ingår ej
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Startdatum : Juni 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2019
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan