Läs den officiella beskrivningen

Öppna för kreativ person, inspirerade yrkesverksamma, nuvarande studenter och akademiker, liksom de nyantagna till SCI-Arc M.Arch ett program, Ringa + Betydelse är en fyra veckors sommar studio program som introducerar studenterna till arkitektur experiment och transformativa konstruktionstekniker i en unik och livlig studio inställning.

vilket gör innebörd

Ringa + Betydelse eleverna lär sig grundläggande färdigheter i teckning och modellbygge som de farkoster en kort serie av designer som fokuserar på komposition, färg, mönster, formen, form och funktion. De mönster ökar i komplexitet och skala som studenter engagera sig i en intensiv introduktion till det senaste inom datormodellering och digital representation. Resultaten är innovativa, färska och vacker-ett bra komplement till en portfölj, ett sätt att liva upp en yrkeskarriär, eller en ny början till en vanlig in-termin arkitektutbildningen.

Att + Betydelse är en tillväxtprogrammet. Färdigheter utvidgas, men mer än så, studenter pressa sig att göra och skapa vad de inte kunde ha tidigare trott. Studerande i att göra + Betydelse representerar ett brett spektrum av intressen, och ett varierat utbud av planer och mål. Ingen tidigare arkitektonisk erfarenhet krävs.

De som vill få fart på en karriär inom arkitektur få ett antal av fördelarna med en SCI-Arc Utbildning:

  • En-mot-en instruktion med bästa formgivare och akademiker
  • Tillgång till SCI-Arc state-of-the-art Robot House och Magic Box, vår 3D digital tillverkning anläggning
  • Juried omdömen och gästföreläsningar med noterade arkitekter och designers

För studenter som bara vet att de har en enhet och en passion för att göra och skapa, Göra + Betydelse är en perfekt plats att vidga dina vyer och utmana dig själv, allt inom den pulserande, skiftande inställning i Los Angeles centrum Arts District.

The Making + Betydelse program motsvarar 3 enheter. Studenter som registrerar i en av SCI-Arc: s utbildningsprogram efter avslutad Making + Betydelse programmet kommer att få kredit för en bildvetenskap (VS) valbar kurs.

Curriculum

  • Digitala verktyg Lab: Eleverna utforskar olika former av två- och tredimensionella representation genom olika digitala verktyg och tekniker.
  • Design Tekniker Lab: Eleverna utsätts för olika konstruktionsmetoder samtidigt experimentera med och utforska egenskaperna hos olika material.
  • Exploring Los Angeles: Vecko guidade turer ansluta studenter med LA: s mest innovativa arkitektur, både historiska och samtida.
  • Portfolio Development: Fokuserade verkstäder införa layout och sammanställning strategier material formatering.
  • Crits och Pinuppor: Studenter engagera sig i "skrivbords crits" med lärare och vecko "pin-up" genomgångar med sin studio grupp. Vid slutet av programmet, studenter producerar en offentlig grupputställning.
Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från SCI-Arc »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juli 2019
Duration
4 veckor
Heltid
Pris
3,350 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2019