Hur kommer du att transformera i sommar?

Svaret är ett program där deltagare utmanas att nå sin fulla potential. I en stimulerande miljö, som bidrar till kreativitet och innovation, är UÉvora Summer School ett unikt tillfälle att skaffa sig nya färdigheter samtidigt som man upptäcker UÉvora och Évora. Anslut med kamrater från hela Portugal och hela världen. Ta tillfället i akt att uppleva de unika aktiviteterna på campus och i den kulturellt rika staden Évora. UÉvora Summer School är ett inspirerande förslag för att forma din framtid.

Receptet på en bra upplevelse vid universitetet i Évora

  • Kurser för alla: grundutbildning och doktorander från portugisiska och internationella högskolor, portugisiska gymnasieskolor, yrkesverksamma inom olika områden, forskare och allmänheten i allmänhet.
  • "Skräddarsydda program", där varje deltagare kan anmäla sig till en eller flera kurser i enlighet med deras mål och intresseområden.
  • Ett unikt sociokulturellt program som innehåller samtal med forskare, konstnärer, alumni vid Évora universitet och flera kulturella aktiviteter vid universitetet och i staden.
Program undervisas på:
  • Portuguese (Portugal)
Senast uppdaterad juni 6, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum