Sommarskola i Paris

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Om Paris

Paris är en stad som inte behöver någon introduktion - Ljusstaden . Ett obestridligt världskapital, plats för undertecknandet av de mest ambitiösa internationella överenskommelserna för att begränsa klimatförändringarna, Parisavtalen 2016, och som är värd för OS 2024, och det har varit hem för några av de största kreativa talangerna och kritiska tänkarna genom modern historia. . Vilken bättre plats att spendera 2 veckor på att få en inblick i Disruptive Technologies och deras påverkan på företag och chefer som använder dem?

eiffel tower, paris, france

Vårt program

Vårt sommarprogram på Kedge Business School campus i Paris erbjuder internationella studenter chansen att utveckla sin kunskap och förståelse för störande teknologier och deras inflytande på modern ledning i hjärtat av Paris.

Under vår 2-veckors sommarskola erbjuder vi:

 • 2 kurser med vardera 5 högskolepoäng
 • Varje kurs är en intensiv, en veckors modul
 • Ett affärsbesök till parisiska företag som använder Artificial Intelligence och Blockchain-teknologier.
 • En guidad tur i Paris vid floden Seine
 • 1 Frukost, 1 Lunch och 1 Middag
 • Officiella transkript och ett certifikat

Stödberättigade deltagare: Mycket motiverade och öppensinnade kandidatexamen eller magisternivåer med god akademisk status med tillräcklig engelska.

program

Paket 1: Störande teknik och modern hantering

 • Kurs 1: Störande teknik
  Kursformat: 6 timmar per dag under en vecka; från 29 juni - 3 juli 2020
 • Kurs 2: Skapa kundvärde med innovativa tekniker
  Kursformat: 6 timmar per dag under en vecka; från 6 till 10 juli

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Varför välja det här programmet?

2 intensiva kurser

Du kan bara ta en kurs på en vecka och lämna med 5 hp eller båda kurserna i paketet (10 hp). Och om du vill blanda och matcha med andra Kedge Summer School-program kan du följa så många som 6 klasser från 8 juni till 17 juli. "Hop-On" - ta en klass i 2 veckor - sedan "Hop-Off" och resa Europa i två veckor, kom sedan tillbaka och ta en annan klass. Det finns många möjligheter att anpassa ditt program efter dina behov, intressen, timing och budget!

Alla kurser levereras på engelska

av en varierad, internationell pool av högkvalitativa fakultetsmedlemmar

Sociala och företagsbesök

Varje vecka inkluderar vi ett företagsbesök eller social aktivitet (ingår i undervisningsavgifterna). Vårt program i Paris kommer att innehålla ett besök i ett parisisk baserat företag som använder AI och Big Data management och en guidad tur i Paris längs floden Seine!

Anpassa ditt sommarprogram enligt dina intressen

Vårt flexibla format låter dig följa vårt programpaket i Paris, eller välja och välja kurser på våra Bordeaux- och Marseille-campus som intresserar dig mest för att bygga ditt eget "hybrid" -alternativ

Tjäna Transferable ECTS Credits

Varje Kedge sommarskolekurs har 30 kontakttimmar, utvärderas formellt, har 5 överförbara ECTS-poäng och leder till både ett intyg om färdigställande och officiella utskrifter. Om 5 högskolepoäng är ett problem att överföra till en motsvarande kurs på din heminstitution, kontakta oss för att se vilka möjligheter som kan utarbetas.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Läs mer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Läs mindre
bordeaux , Marseille , paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mer Mindre