Sommarskola: italienska matvägar för gastronomi: Toscanaupplevelsen

Allmänt

11 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Handla om

Tio veckors total fördjupning i den italienska mat- och vinkulturen. Deltagarna kommer att lära sig, uppleva och smaka med sina egna händer

Syfte

Genom föreläsningar, övningar, workshops och utflykter kommer eleverna att utveckla kunskap och insikt i människors interaktion och deras mat och dryck och förstår dess betydelse som drivkraft för turism, handel, kultur och välbefinnande. Att äta och dricka aldrig mer kommer att vara detsamma för eleverna som går på detta program !!!

Vem kan ansöka

Studenter från alla discipliner som är intresserade av livsmedelssektorn.

Språk

engelsk

Programintensitet

Heltid

Ansökan

Förkunskapskrav
  • Kandidat- eller masternivå
Nödvändiga dokument
  • Identitetsdokument (* PASSPORT om du är utländsk student *)
  • Anmälningsformulär
  • Meritförteckning
  • Alla dokument måste vara i pdf-format för att kunna ladda upp dem på portalen vid behov

ECTS

15

avgifter

1000 euro

Banköverföring till följande konto:

Università di Pisa

Dipartimento di Scienze veterinär

Banca di Pisa e Fornacette - Credito Cooperativo ScpA

IBAN: IT51N0856270910000011156635

BIC / SWIFT: BCCFIT33

Finansiering

Vänligen skriv till samordnaren för ytterligare information.

Period

14 februari - 24 april 2020

Ansökningstiden

17 januari 2020

Senast uppdaterad November 2019

Om skolan

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and ve ... Läs mer

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and veterinary medicine. Läs mindre
Lucca , Batavia , Livorno , Pompei , Lucca , Lecce Nei Marsi , Sillico , Turin , Massa , Altopascio , Pisa + 10 Mer Mindre