Spanska interna kurser för företag

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish design skräddarsydda kurser i samarbete med varje klients personalresurser. Som ett resultat sträcker sig våra program utöver allmän och spansk för att även omfatta andra aspekter som syftar till att säkerställa att anställda får en flytande och effektiv behärskning av spanska i förhållande till varje företags huvudområden av intresse, ansvar och företagskultur.

Våra skräddarsydda kurser lägger också särskild tonvikt på vikten av interkulturell kompetens, vilket är en avgörande färdighet för professionell och företags framgång i en globaliserad affärsmiljö.

När det gäller våra undervisningsmetoder erbjuder våra kurser möjlighet att öva spanska i verkliga kommunikativa situationer. Varje program inkluderar naturligtvis klassrummet som ägnas åt att göra de fyra kommunikationsförmågorna perfekta (prata, lyssna, läsa och skriva) med hjälp av presentationer, korrespondens, protokoll, rapporter, anbud och sociala medier, etc., och särskilt uppmärksamma grammatik, ordförråd, uttal och intonation och allmän och företagskultur. Men förutom detta inkluderar vi klasser i yrkesmässiga situationer i verkligheten genom att följa och mentorera proffs i deras olika vardagliga situationer och uppgifter, vilket gör att vi kan övervaka framsteg, optimera lärandet och maximera möjligheterna som nedsänkning erbjuder.

120814_congresos1copia.jpg

Palacio de Congresos y Exposiciones i León

Program undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Se 2 fler kurser från Think in Spanish »

Senast uppdaterad September 11, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
- Bokning för registrering: 300 €. Kontakta oss för studieavgift.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum