Specialisering i projektledning

Allmänt

Programbeskrivning

Varför studera specialisering i projektledning i miljökonsekvensbeskrivningen

Projektets profil för projektledningsspecialisering överväger acceptans av yrkesverksamma från olika akademiska discipliner, vilket gynnar den tvärvetenskapliga analysen och den integrerade uppfattningen av projekten utan att förlora varje deltagare sin yrkesidentitet eller låtsas invadera fält utanför hans yrke.

De element som särskiljer specialiseringen i projektledning är: tillvägagångssättet mot teorin om begränsningar, det systemiska och strategiska tänkandet och betoningen på projektets metodik (PMI).

Theory of Constraints ser värdekedjan som en helhet, vars delar interagerar systemiskt och inte på deras isolerade komponenter. I denna åtgärd behandlas projekten på ett holistiskt sätt och strävar efter att strategiskt stärka den svagaste länken i kedjan för att öka systemets produktivitet. Dess lösning med kritisk kedja och dess vision i multiprojektioner ger den ett högt differentierande värde.

Med fokus på specialisering är målet att utveckla attityder och kompetenser hos specialisterna som gör det möjligt för dem att på ett mer fruktbart sätt ta itu med hanteringen och förbättringen av befintliga projekt och utformningen av nya.

mål

Projektledningsspecialisten kommer att vara behörig att planera, direkt och fullt ut utvärdera alla typer av projekt, enligt den globala ramen för PMI-metoden.

profiler

Projektledningsspecialisten vid Universidad EIA kommer att kunna:

  • Identifiera problem, behov och möjligheter som ger upphov till specifika projekt med kreativitet och ledarskap.
  • Formulera och utvärdera investeringsprojekt, enligt PMI®-metodiken.
  • Direkt planering, genomförande, kontroll och stängning av projekten, hantering av sina risker.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

La Universidad EIA es identificada por su alta calidad académica, su rigor, por estar concentrada en ingenierías y afines, y por la formación integral de profesionales que aportan a la construcción de ... Läs mer

La Universidad EIA es identificada por su alta calidad académica, su rigor, por estar concentrada en ingenierías y afines, y por la formación integral de profesionales que aportan a la construcción de una sociedad más justa y equitativa. Läs mindre