1

Den frisör sektionen vid Kensington och Chelsea College har ett rykte om en vänlig och stödjande miljö där våra studerar NVQ Nivå 1, 2 och 3 Hår kurser.

Alla våra frisör kurser ske i vårt välutrustade salong där du kan lära frisör kompetens och kundförfaranden i en professionell miljö.

Vi har utmärkta framgångsrika och en imponerande arbetslivserfarenhet för våra tidigare studenter. Vi har starka band med frisörbranschen, ger oss många möjligheter till praktik. Acceptans på våra Vidareutbildning frisörkurser är enskilda intervjuer, så att vi kan bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tid finns att studera. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella studenternas behov.

Eleverna får också möjlighet att arbeta med digitala medier studenter under sina projekt för att låta båda kurserna att dra nytta av andra framgång.

Kursöversikt

Syftet med denna examen är att ge dig de kunskaper och färdigheter för att klippa män hår i en mängd olika mode utseende. De kunskaper som utvecklats inkluderar skiktning, klubb skärning, sax över kam, användning av klippare och bilagor, texturering / gallring, med hjälp av en razoring och frihand cut skägg och mustascher, rakning och ansikte massage. Kunskaperna gör det möjligt för dig att förstå hur man väljer lämpliga skärmetoder och verktyg, arbeta noggrant och effektivt och ge eftervård råd och information om ytterligare salong

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Mån / tis 18:00 till 21:00
Program undervisas på:
Engelska

Se 130 fler kurser från Kensington and Chelsea College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
35 veckor
Deltid
Pris
3,968 GBP
19 Plus £ 1646; Icke-EU-avgiften £ 3968
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum