Stad och gillen nivå 3 certifikat i barbering (VRQ)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Stad och gillen nivå 3 certifikat i barbering (VRQ)

Kensington and Chelsea College

1

Den frisör sektionen vid Kensington och Chelsea College har ett rykte om en vänlig och stödjande miljö där våra studerar NVQ Nivå 1, 2 och 3 Hår kurser.

Alla våra frisör kurser ske i vårt välutrustade salong där du kan lära frisör kompetens och kundförfaranden i en professionell miljö.

Vi har utmärkta framgångsrika och en imponerande arbetslivserfarenhet för våra tidigare studenter. Vi har starka band med frisörbranschen, ger oss många möjligheter till praktik. Acceptans på våra Vidareutbildning frisörkurser är enskilda intervjuer, så att vi kan bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tid finns att studera. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella studenternas behov.

Eleverna får också möjlighet att arbeta med digitala medier studenter under sina projekt för att låta båda kurserna att dra nytta av andra framgång.

Kursöversikt

Syftet med denna examen är att ge dig de kunskaper och färdigheter för att klippa män hår i en mängd olika mode utseende. De kunskaper som utvecklats inkluderar skiktning, klubb skärning, sax över kam, användning av klippare och bilagor, texturering / gallring, med hjälp av en razoring och frihand cut skägg och mustascher, rakning och ansikte massage. Kunskaperna gör det möjligt för dig att förstå hur man väljer lämpliga skärmetoder och verktyg, arbeta noggrant och effektivt och ge eftervård råd och information om ytterligare salong

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Mån / tis 18:00 till 21:00
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
35 veckor
Deltid
Price
Pris
3,968 GBP
19 Plus £ 1646; Icke-EU-avgiften £ 3968
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan