Advance din kunskaper i engelska GENOM VÅR STANDARD ESL PROGRAM

Columbia West College är en Los Angeles ESL skola för studenter som är intresserade av att förbättra sina kunskaper i engelska för personliga, akademiska eller yrkesmässiga skäl. Vår Standard ESL program kommer att lära dig de samtal, läsning och skrivkunskaper du behöver för att lyckas i akademiska och yrkesmässiga inställningar. Vad mer, kommer du att utveckla förtroendet att kommunicera med engelska som modersmål inom alla områden av ditt liv, vare sig i skolan, på jobbet eller i samhället.

Så, om du har letat efter ESL klasser i Los Angeles, bör du veta om fördelarna med att ta Standard ESL program vid Columbia West College. Vår Standard ESL läroplan är utformad för att hjälpa dig att förbättra din engelska naturligt när du flyttar från början till avancerad nivå. Dessutom har våra programstrukturen, stora lärare, engagerande aktiviteter och små klassrum storlekar hjälper dig att bli mer bekväm med engelska så att du kan lära sig engelska så snabbt som möjligt.

Vår unika metod för ESL klasser

Vid Columbia West College, är vår syn på lärande kommunikativ, interaktiva, och viktigast av allt, kul! Du får lära dig grammatik, läsning, skrivning och konversation färdigheter genom en rad olika metoder i och utanför klassrummet. Några av de stora fördelarna med vårt unika program inkluderar:

  • Små undervisningsgrupper: Få en mer personlig lärorik erfarenhet. Färre studenter innebär att våra lärare har mer tid att spendera med varje elev.
  • Anpassa din inlärning: Lärare uppmuntrar dig att ansluta till vad du lär genom att dela dina personliga erfarenheter, hålla tal, intervjuer, och delta i en mängd olika diskussioner med klasskamrater.
  • Kreativa uppdrag och aktiviteter: Förstärka de färdigheter du studerar i klass med roliga och engagerande uppdrag och aktiviteter, såsom spel, rollspel och kulturella studiebesök i Los Angeles-området.
  • Övervaka dina framsteg: Lärare regelbundet övervaka dina framsteg genom frågesporter, presentationer och kreativ person och grupparbeten.
  • Att lära sig genom en rad av teknik och media: Teknik och media är en viktig del av ditt dagliga liv. Varför skulle de inte hjälpa dig lära sig engelska, också? I stället för att bara läroböcker och föreläsningar, kommer din lärare använder datorer, projektorer, musik, nyheter och online-spel för att hålla dina klasser intressant, motiverande och roligt som du lär dig engelska.

Dessa fördelar av våra standard ESL program hjälpa studenter som du lyckas bli säker, flytande engelska talare. Vårt program kommer att vara utmanande nog för att hjälpa dig att bemästra engelska, men tillräckligt personligt att göra upplevelsen bekväm och njutbar.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 9 fler kurser från Columbia West College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
4 - 48 veckor
Heltid
Pris
- USD 700 till USD 6500
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019